Skoči na vsebino

Laž

onewa

Recommended Posts

• Komentarji 73
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 3 months later...

Boljše bi bilo, da bi vedno govorili resnico. Vendar morda nekdo, ki laže, tega niti ne ve. Vsak pa se nauči v družbi, da enih stvari ne govori na glas..ni zaželjeno al pa nekomu sprožiš reakcijo, ker ne more prenesti resnice.

:eek: :eek: :eek:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."
Deli na socialnih omrežjih

Jaz s kako res škodljivo lažjo nimam izkušenj, razen to, da je ena enkrat o men govorila, da sem lezbijka, ker se je en tip, ki ji je bil všeč metal za menoj, jaz pa takrat imela ful resnega tipa. Pa to ni glih resna laž, ampak smešna. :lol:

Drgač pa se folk okol mene večinoma laže, zato, da se meče ven (pa to za ful take mini stvari, da mi jih je glupo naštevat) pol pa se jz kr delam, da verjamem, oziroma še ful navdušenje zaigram, pa rečem: ja čestitam, to je pa res neki ful fajnga, si lahk ful srečen. In pol se človk zave, da pravzaprav sploh ni srečen in se kr sesede. Kr gre to za meni ful bližnje ljudi, že iz pogleda prepoznam, da laže al ne.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 2 weeks later...
:xx!: Ne maram laži. In nerad lažem. Ful nerad. Včasih pa je to potrebno. Kaka mickena laž zna bit tud koristna. Včasih. Mickena laž. Al pa ona, ko ne zlažeš, sam zamolčiš. x;)x x:o)x x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Seveda. :palec: Pa saj pravim, da ne maram laži :xx!: . Le izjemoma. Pa še takrat bl tiste k sebe al pa koga zašćitiš, ne pa da mu škodiš. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Seveda.  :palec: Pa saj pravim, da ne maram laži :xx!: . Le izjemoma. Pa še takrat bl tiste k sebe al pa koga zašćitiš, ne pa da mu škodiš.  x^x

:palec: ...ja, imaš popolnoma prav, tako je tudi moje mnenje :palec: x^x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

:xx!: Ne maram laži. In nerad lažem. Ful nerad. Včasih pa je to potrebno. Kaka mickena laž zna bit tud koristna. Včasih. Mickena laž. Al pa ona, ko ne zlažeš, sam zamolčiš.  x;)x  x:o)x  x^x

Sploh ne znam lagat...ker me vedno dobijo...tko, da tut tega ne znam... :xx!:

Pa bi dobr prišlo...pa prov včas... x:px

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...