Yade 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Thanx Yade, , mensezdi, da so tile 'v paketu' pri programu solar fire (zato so tud velik v obravnavi). Tegale Bundyja bi bilo fajn pogledat. nekoc LN ni delal eno popoldne, pa mal srfnem, padem slucajno na stran serijskih morilcev in sem gor kake tri ure, cist not padla.Pol pa se spomnim, da je ranvo sonce prislo v skorpijona - in jaz brskam po onih umorih in vsem. ************* Aja, no super da vem, sem malo po netu brskala, pa tako našla Jaz sem za Bundyja gledala takrat, ko je ravno moj raziskovalni Mars imel tranzit (opozicija). Zanimivo, kolk sem razglabljala... Bom pa moje ugotovitve raje v kakšno drugo temo napisala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakšna pa je razlika v času? EST +05:00:00 74w48 00 10n59 00 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 a kdo kaj ve o madam Svetlani Makarovič..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Opa...lej k je ta tema že tle..tok hitr .. aja Marsa si pogledala za Gwen..Luna v Raku..hmmm..zanimivo.. ja..kwa je zanimiv..da ma Keanu Reaves..na isti dan rojsn datum k jst 2.9. sam sm enkrat šla gledat in sm vidla da ma ful neki v Raku... no zanimal me je k njemu je drgač žena umrla..pa to.. pa on je tak skrivnostn.. dobr..tole..tale tema.. , da se je pocedila tle.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Shakira Mebarak je rojena 2. februarja leta 1977 v Barranquilli, v Kolumbiji ob 16h po njihovem času! Huh, če je podatek o času pravi, potem je to pa ludnica od horoskopa. Nesamozavestna, zakompleksirana, s hudimi težavami s strani ali pa zaradi očeta (položaj Plutona na IC, Saturn kontra Soncu, Sonce samo na robu osme hiše ... bljać). (Že v osnovi "neka" Turkinja v Kolumbiji - tujka, kompleksi itd.) Iz španščine na tisti strani nisem znal razbrati, kaj je (bilo) s tem očetom, toda piše, da se je pri treh letih selila iz Baranquille v Bogoto, glavno mesto. To po Life*Time Astrology približno ustreza Plutonovemu položaju v njeni karti, ne izgubimo pa iz vida, da sta si oče in mati v njeni karti videti precej neusklajena. Ločitev? Čisto možno. Ob času selitve? Tudi mogoče. Ne vem. Zaželimo ji, da se pobere in da je slava ne povozi. Vodnarka gor ali dol, občutljivo bitje je kot mimoza. Ljubezen do glasbe. Prirojena, glede na internetni tekst. Nastopanje od malega. Gre pa tudi za to, da "prideš iz tega zahojenega in neprijaznega okolja ven". Recimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Mogoče niti ne bi bilo slabo. Prebereš, prebaviš in iz napisanega potegneš najboljše. Za to tudi v bistvu gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobr da ne zna slovensk Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Ali bi malce obravnavali še eno močno gospo? Lepo ime: Condoleezza Rice, roj. 14.11.1954, 11,30, +6, 37N31, 86W48 - Sonce na MC na 21 Škorpijona, Luna na 18 Raka, ascendent na 3 Vodnarja. Mislim, da mora biti dobra igralka! Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Hudo, thanx! , sem takoj vedela, da je sco, potem pa se dobila potrditev ze, nisem pa vedela da je asc vodnar, ceprav se ji vidi.Manj bi rekla, da ma luno v raku, hudo, ima totalen cut in podtalen vpliv pol lohk...Ta bo se razturala!! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Sonce MC Škorpijon-močna osebnost, znana, povezana z vojsko kje je Mars? zakaj igralka, tu bi bil Lev, 5.h in Neptun? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 mal kot oprah, no sam da oprah JE vodnar (mislim, ima sonce not)... mislim da je isti letnik...Whoopi goldberg je mroda celo tudi isti letnik, le da dan prej (ker vem da je 13.) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 mal zarad busha, mal pa ker je 'nevarna' --> zelo power, se odloci, je konc.... in njene karte, aduti, so brezobzirnost v nameri, a prefinjenost v... pristopu... in 'zlezenje pod kozo' ljudem, ker pozna tud custva. Sam jih brzda kao. Zato je frajerka. Vojska, jasno.zavednost, patriotizem - ni luna v raku (oz. pac mocen rak) sam mama, je tud 'domovina'.Saj pravim, da obvlada in da je zanimiva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sonce MC Škorpijon-močna osebnost, znana, povezana z vojsko kje je Mars? zakaj igralka, tu bi bil Lev, 5.h in Neptun? To z igralko ne jemlji resno, moral bi dati v narekovaj, čeprav moraš v politiki še pa še "glumiti".Kar se pa Marsa tiče, ne boš verjela - v 1. hiši v Vodnarju, v kvadratu s Soncem in Venero.Povrh tega ima Jupiter na descendentu. Res nevaren tip. Še dobro, da ni poročena. Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>u jebemti Bern..kaj si tole sladko razložu za Shakiro... Dobr da ne zna slovensk Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Pri Condi Rice je najprej treba vedeti, da je njen rojstni čas precej nezanesljiv ("B"-rating po Lois Rodden), saj gre za oceno po biografski knjigi ("rojena v času, ko je njen oče imel enajsto mašo ..."). (Verjamem, da si, Astrotalisman, to našel v Astrodatabank, kjer je cela štorija.)Drugi namig sledi iz neke poprave, kjer je ob moderatorjevi opazki, da ima "še eno leto do petdesete obletnice", dejala, da "eno leto, 16 dni in 11 ur". Ker je bilo zabeleženo, kdaj je bila ta izjava dana, so astrologi spet skočili, češ da "sedaj pa imamo podatek", vendar se je zadeva zalomila pri časovni razliki, saj je bila ta izjava dana v drugem časovnem pasu od tistega, v katerem je bila rojena. Tako da spet ni bilo nič zanesljivega. Bi bilo treba ugotavljati in preverjati bolj kompleksno. Toliko za malo zanimivosti, kar se karte same tiče, je pa seveda zelo močna, o tem ni dvoma. Najprej je večina planetov "zgoraj" (tudi tisti, ki so pod horizontom, so zelo blizu njega!). Zanjo pa se ve, da je edina pot NAVZGOR. Ambicija brez primere! (Z nekoliko cinizma ali vsaj ironije sem njeno sliko na prvi strani Dela, ko je bila postavljena, komentiral, da je "sedaj končno dosegla vse". Prav blažen nasmeh ima na tisti sliki. - Čeprav je vprašanje, ali "vse" za Škorpijonko sploh kdaj lahko pomeni "vse".) Sicer pa ne rabimo biti astrologi, da bi pri njej našli skrajne frustriranosti. Prvič je črnka iz Alabame (kar je nekaj čisto drugega kot biti črnka iz Bostona, Portlanda ali kake afriške države), potem je ime dobila po glasbenem izrazu (!! - "con dolcezza"; odpuljeni starši, vsekakor pretvarjalci, vse umetno) in s tem čudnim imenom je lahko samo izstopala, nič drugega ("ali ni dovolj, da sem črna?!"), poleg tega je ogromno vadila klavir, medtem ko so drugi počeli stvari kot mladina nasploh (malo beata, pri njih tam doli pa Jamesa Browna, kasneje diskači in podobno). V chartu se to najbolje vidi po Saturnovem položaju, ki je zelo močan, saj je na samem vrhu in v svoji hiši, deseti. Mati in njena zahtevnost, pričakovanja. (Na tej točki si upam predvidevati, da je gospa rojena vsaj petnajst minut prej, saj se šele potem stvari bolj poklopijo - malo opiljena mati, navdahnjena z glasbo, kar bi lahko predstavljal Neptun na MC, poleg tega bi se ASC v tem času prestavil v Kozoroga, kar bi tudi ustrezalo, predvsem zaradi tega, ker se mi Vodnar v ASC ne zdi tako grozljivo ambiciozen, Kozorog pa vsekakor; poleg tega je ženska tudi videti kot Kozorog in ne Vodnar (oziroma vsaj kot kombinacija tršatega in žilavega Škorpijona s Kozorogom in ne Vodnarjem); res pa je, da tega ne moremo vedeti, samo sklepamo lahko.) Pa še ene stvari ne smemo pozabiti - Condoleezza Rice je samska, vse je podrejeno uspehu. Biti sama s tem horoskopom je malce čudno, vsekakor ni nujno. Če pa se vrh sedme hiše (v roku cca 15 minut) postavi na nekaj stopinj nazaj, toliko, da v sedmo hiši sptavi še Urana in Jupitra, potem pa zadeva postane precej logična, kajne? Kakorkoli že, gospe je pisana kariera, in sicer visoka. Čisto kot Kozorog - "počasi in neustavljivo k uspehu, ki čaka na koncu". Kot v pravljici. Pa tudi sama izgleda kot v pravljici - popolna. Ne spreglejmo Lune v šesti hiši - "ali sem dovolj dobra?", "je vse dovolj čisto, mami?" Vse lepo, vse umetno. Lutka. Ampak nevarna lutka. (Vsekakor bi bilo dobro, če bi jo naučili vsaj - hoditi. Ker to kazi popolnost. Pa kakšno kilo naj dobi gor, da bo vsaj podobna ženski. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astrotalisman 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pri Condi Rice je najprej treba vedeti, da je njen rojstni čas precej nezanesljiv ("B"-rating po Lois Rodden), saj gre za oceno po biografski knjigi ("rojena v času, ko je njen oče imel enajsto mašo ..."). (Verjamem, da si, Astrotalisman, to našel v Astrodatabank, kjer je cela štorija.) Dvakrat za komentar. Podatki so res posredno pobrani pri AstroDataBank, sem jih pa našel pri članku Darrelyn Gunzburg na www.astrologos.co.uk, kjer je govora o povezavi planetov (predvsem Sonca in Marsa) s fiksnimi zvezdami. Tam se potrjuje tvoje mnenje o vplivu Kozoroga. Bravo! Citiraj Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Bila zdajle na razstavi Leni Riefenstahl... Fascinantna zenska.. sem iskala uro rojstva, pa je ne najdem.. drugace 22.avgust, 1902; Berlin..Kaj bi se dalo povedat o njej? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 Na različnih sajtih so drugačni datumi papeževega rojstva. Lahko izbiramo med ASC vago, devico ali rakom. Jaz sem nekje zasledila uro 5.30 am ampak potem je ASC dvojček in zelo nabasana 12 hiša, kar bi lahko povezovali z njim. Dvojček kot ASC bi lahko bil, ker je govoril ogromno jezikov in bil zelo merkurjevsko razgledan. Saturn v 5 hiši bi lahko tudi nakazoval, da ljubezenskih vez in otrok ne bo. Kaj pa drugi mislite?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. april 2005 Prijavi Deli 5. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj pa drugi mislite?? Lunca, tole tvoje bi prej verjel, kot pa ASC tehtnica, ker tam je v 12 le mars in še ta na tisti ( ! ) neprijetni stopinji, ki bo ostala tako, le hiše se bodo premaknile ob spremembah. Bomo še malo eksperimentirali, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lunca, tole tvoje bi prej verjel, kot pa ASC tehtnica, ker tam je v 12 le mars in še ta na tisti ( ! ) neprijetni stopinji, ki bo ostala tako, le hiše se bodo premaknile ob spremembah. Bomo še malo eksperimentirali, lp. Sem preverila Boris, ura rojstva je 5.30 pm in zato je ASCV na 27 stopinji vage. Mars v 12 hiši na 22 stopinji nakazuje na možnost atentata in res je bil. Kvadratura saturna in lune nakazuje na zgodnjo izgubo mame, mislim, da pri devetih letih.Tranzitno je uran prišel na natalni uran, ki je v opozicji s saturnom in ta kvadratura, sigurno ni najbolj ugodna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Še dva različna podatka: March&McEvers podajata 7.30, torej NE in JU v prvi hiši, toda nekaj ne štima, ker je na "njuni" karti Sonce previsoko v 11. hiši, da bi to lahko bilo "7.30". - (III. knjiga, stran 10)(Plus: človek z Neptunom na prvem mestu od ASC naprej ne bi napravil VSEGA TEGA, kar je napravil pokojni papež. Premalo pošlihtanega za kak večji uspeh, česar pa za papeža ne moremo trditi.) Catherine Aubier pa podaja na 204. strani svoje "Enciklopedije astrologije" karto s podatkom "13.30". Tu pride v ASC Devica, kar ni tako merodajno kot dejstvo, da je v tem primeru prava gužva v deveti hiši, vključno s Soncem, Luno in Merkurjem, ki je vladar ascendenta ter s tem (vsaj po Duporju) tudi "vladar horoskopa". Čisto dovolj razlogov, da tej zadnji karti še najbolj verjamem. Deveta = religija, tujina, dolga (in mnoga) potovanja - vse zelo drži.Tudi Saturn pride v 12. hišo kot vladar 6. hiše - precej časa dolgotrajne in kronične bolezni (dlje, kot si mi mislomo, verjetno). Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem preverila Boris, ura rojstva je 5.30 pm in zato je ASCV na 27 stopinji vage. Mars v 12 hiši na 22 stopinji nakazuje na možnost atentata in res je bil. Kvadratura saturna in lune nakazuje na zgodnjo izgubo mame, mislim, da pri devetih letih.Tranzitno je uran prišel na natalni uran, ki je v opozicji s saturnom in ta kvadratura, sigurno ni najbolj ugodna. Hvala Lunca, potem bo že, tebi verjamem, lep pozdrav.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krotilda 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še dva različna podatka: March&McEvers podajata 7.30, torej NE in JU v prvi hiši, toda nekaj ne štima, ker je na "njuni" karti Sonce previsoko v 11. hiši, da bi to lahko bilo "7.30". - (III. knjiga, stran 10)(Plus: človek z Neptunom na prvem mestu od ASC naprej ne bi napravil VSEGA TEGA, kar je napravil pokojni papež. Premalo pošlihtanega za kak večji uspeh, česar pa za papeža ne moremo trditi.) Catherine Aubier pa podaja na 204. strani svoje "Enciklopedije astrologije" karto s podatkom "13.30". Tu pride v ASC Devica, kar ni tako merodajno kot dejstvo, da je v tem primeru prava gužva v deveti hiši, vključno s Soncem, Luno in Merkurjem, ki je vladar ascendenta ter s tem (vsaj po Duporju) tudi "vladar horoskopa". Čisto dovolj razlogov, da tej zadnji karti še najbolj verjamem. Deveta = religija, tujina, dolga (in mnoga) potovanja - vse zelo drži.Tudi Saturn pride v 12. hišo kot vladar 6. hiše - precej časa dolgotrajne in kronične bolezni (dlje, kot si mi mislomo, verjetno). Pozdrav! Tole je bilo pa malo prehitro napisano in premalo preštudirano. Po njegovi biografiji sodeč je podatek AS na 27° tehtnice točen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Ve kdo za kako znano osebo s kombinacijo sonce-dvojcka; luna-devica; Asc.-skorpijon??JFK je bliz sam ne vem kaj je po asc. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Aja pa kaj naj bi ta kombinacija pravzaprav pomenila, ker sem popoln zacetnik.Hvala Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.