Samson23 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če verjameš ali pa ne - prav privoščim ti, da bi te kaj kmalu obravnavali v tej temi Pa mislis, da mam potencial?? Evo spet je me potegnilo, jest si ne morm pomagat. Bannajte me, druge ni. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 hehehee... sm se nasmejala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 sam pokukam mal tle ž bežim........ Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej..nej kdo najde..od princese Ane...astrokarto.. tu so vsi iz angleškega dvora, ampak ni ur rojstva princess Ann 15.08.1950 http://www.paralumun.com/royalty.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Sem zasledil konjunkcijo marsa in saturna v karti princa Williama, pa me zanima kako bi kaj to interpretirali?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Anne, The Princess Royal 15 Aug 195011:50 AM BSTClarence House, London, England Source:New York Times 8/16/50 1:6 Če hočete po angleškem dvoru, potem je najboljša povezava Zodiacal Zephyr ( http://www.zodiacal.com/royalty/ ). Tam najdete tudi princese Anne chart in nekatere glavne življenjske dogodke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem zasledil konjunkcijo marsa in saturna v karti princa Williama, pa me zanima kako bi kaj to interpretirali?? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Smo se hecal... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Je kdo že zračunal za sanjsko žensko? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je kdo že zračunal za sanjsko žensko? To je pa lahko marsikatera Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 Potem pa za Mihaelo Morgan al pa Margan, ne vem točno kak se piše Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Potem pa za Mihaelo Morgan al pa Margan, ne vem točno kak se piše A tole misliš....MORGAN, MichËle 29/2/1920 09:20 (+1:00 WET/S) 2E16 48N53 Neuilly sur Seine -92- (F) Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 a veš da se jaz z tega nič ne razumem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne, boris, behy misli sanjsko žensko s pop tv Pa tale je svetovno znana osebnost, pa še isto ime in priimek ima za katerega sprašuješ Behe, za našo pa žal ne vem podatkov, mogoče jih poda kakšen sosed Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>a veš da se jaz z tega nič ne razumem Saj je Marsa o tem pisal in še nekdo v temi, posvečeni tej Miški. Pravijo, da bi lahk bla Strelka, lahk ma Uran na ASC, sam pa vidiš, da je tudi zelo Dvojček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem zasledil konjunkcijo marsa in saturna v karti princa Williama, pa me zanima kako bi kaj to interpretirali?? gas-bremza ...nekak tako če si lahko predstavljaš Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 On BI (veliko tega), pa NE SME. Recimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>On BI (veliko tega), pa NE SME. Recimo. Pa čeprav je glih tko krvav pod kožo, kot mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Ja od Royal family ni ur..... aja jst pa mislm da je ta Sanjska zenska ksn zblojen Strelecskratka deluje mi zblojena pa zakompleksana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 aha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Presneto, koliko skupnih aspektov in drugih (astro)podrobnosti , pa veliko ljubezen do mačk imava skupaj s papežem Ratzingerjem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Kva mata pa vse skupnga? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Ena dosti znana slovenska osebe (nekdanji sošolec kasnejšega kardinala Ratzingerja) je rekel o njem: "Težko najdeš tako ambicioznega človeka! Ampak od zgoraj pa nič." (citat) Kasneje je "od zgoraj" obrazložil kot pamet. Vsake oči majo svojga malarja. (slovenski) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 A ve mogoce kdo rojstne podatke za roberta de nira? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Podatek snet z ZodiacalZephyr baze podatkov: Name: DeNiro, Robert Date: Aug 17, 1943 Time: 03:00 AM Std: EWT Zone: Place: Brooklyn NY Long: 73W56 Lat: 4ON38 Category: Actor Source: Q HIM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.