Skoči na vsebino

Znane osebnosti

El Nino

Recommended Posts

Hvala!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem malo pregledovala karte znanih ljudi in sem čisto naključno odkrila, da imajo nekateri politiki saturna v levu, npr. Clinton B, Clinton H, Al Gore pa tudi en diktator, nekateri drugi voditelji pa takoj na začetku device npr. Janez Pavel II itd.

Po mojih osebnih opažanjih imajo poudarjenega leva, pa če je to znamenje leva ali 5 hiša leva, ali zelo močno sonce,... itd.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem malo pregledovala karte znanih ljudi in sem čisto naključno odkrila, da imajo nekateri politiki saturna v levu, npr. Clinton B, Clinton H, Al Gore pa tudi en diktator, nekateri drugi voditelji  pa takoj na začetku device npr. Janez Pavel II itd.

Po mojih osebnih opažanjih imajo poudarjenega leva, pa če je to znamenje leva ali 5 hiša leva, ali zelo močno sonce,... itd.

Saturn se v Levu pojavi vsakih 29 let in je zato preuranjeno sklepati na povezavo tega položaja s politiko.

Glede Leva se strinjam s tabo, saj pri njih pač prevladuje težnja po biti opažen in če ostali planeti dovoljujejo, jim to tudi uspe.

Za B. Clintona mislim, da je poleg Sonca v Levu bolj pomembno dejstvo, da ima v 1.hiši tako vladarja 1. kot tudi 7.hiše. xsrcx xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

To so bila zgolj moja opažanja po tem, ko sem bolj na hitro pregledevala karte in iskala skupne točke.

Sicer sem hotela omeniti še, da sem opazila tudi poudarjeno 1 in 3 hišo, vendar bi bilo to še lažje izpodbijati kot saturna v levu.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>To so bila zgolj moja opažanja po tem, ko sem bolj na hitro pregledevala karte in iskala skupne točke.

Sicer sem hotela omeniti še, da sem opazila tudi poudarjeno 1 in 3 hišo, vendar bi bilo to še lažje izpodbijati kot saturna v levu.

Draga Bela vrtnica, niti malo ni bil moj namen, da bi karkoli izpodbijal. Veseli me, da si se lotila primerjav, saj se s tem še največ naučiš. Slejkoprej bi prišla do istega odgovora kot jaz. Veliko uspeha in vztrajnosti ti želim. xrolleyesx xsrcx

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

Mogoce ma kdo rojstne podatke za Marcela Stefancica Jr.??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Za B. Clintona mislim, da je poleg Sonca v Levu bolj pomembno dejstvo, da ima v 1.hiši tako vladarja 1. kot tudi 7.hiše. xsrcx xsrcx

:palec: :palec: Sigurno so predsedniki in drugi liderji precej v pozornosti, precej nastopajo - levja hiša, zato je lahko tam tudi ASC, vladar prve v sedmi- po možnosti spet vmešan lev, veliko priljubljenih politikov pa ima luno v sedmi hiši.

• 3 weeks later...

Mal sem se šetal po google-u in najdel zanimivo stran, kjer so že izračunane karte od znanih in še več, ko sem gledam karto vsakega posameznika...sem opazil, da imamo nekaj skupnega... ! x^x x:Dx x;)x

Tukaj imaste najprej od Che...potegnete z miško do konca in boste videli še ostala imena na osrednji strani ! x;)x

http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...6lr%3D%26sa%3DN

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Ima morda kdo rojstno karto od Nostradamusa?

Mahatma Gandhi

<{POST_SNAPBACK}>Ne vem kako sem pred leti prisla do podatkov za Stefancica Marcela,se pa spomnim, da je pravi dvojcek, ima tudi luno v dvojckih, ascendent pa ima v skorpijonu in precej zasedeno 8. hiso, detajlov- drugih aspektov se ne spomnim.

Ljudje s saturnom v levu so res izjemno ambiciozni, nekako neusmiljeni in kot starsi prestrogi.

Dvojcek-sco.-dvojcek pa polna 8. bajta... dost podobn meni, sam da mam luno v devici, ampak je pa le merkur!!!

Frank Zappa

Neverjerno..Paulo Coehlo, Che Guevara, Bill Gates, Edgar Cayce, Arnold Schwarzenegger... vsi uran v 1. hisi!!

Bill Gates in Edgar Cayce pa poleg urana v 1.(Cayce v taki konj. kot jaz) se luno direkt na MC... x:Dx

Frank Zappa

A i kak drugi datum se da od Nostradamusa najti (že Gerkman, na primer). Čeprav pa ga večinoma kljub vsemu dajejo v Strelca, to je res. (*) x:)x

Ampak če so ti podatki pravi (bi se bilo za igrat z njegovo življenjsko zgodbo), je pa to super primer "odprtega" zmaja. Nekateri astrologi (npr. Catherine Aubier v "Enciklopediji astrologije") govorijo recimo o "odprtem" križu, kjer en krak sestavljata dva planeta, katerih središčna točka potem kompletira križ. Če velja ta princip pri velikem križu, ni razloga, da ne bi veljal tudi pri zmaju in pri Nostradamusu gre točno za to - središčna točka med Soncem in Merkurjem v 09. ter Neptunom v 10. hiši je cca 12° Kozoroga, kar pa je v aspektu z velikim trigonom v njegovi karti, se pravi, da dobimo zmaja.

Pa tudi sicer močan horoskop - PL v (lastni) osmi hiši in Luna v Škorpijonu, ASC pa v Ovnu. Pa še kaj.

Zakaj vztrajam pri zmaju? Presenetilo bi me, če tako močan, vpliven in pomemben človek, kot je bil Astradamus, ne bi v horoskopu imela kaj tako močnega!

(*): ker je živel pred uvedbo gregorijanskega koledarja, je 14. december 1503 padel že v Kozoroga! Zanimivo, ne?

xDDx

Le dve karti sem našla od Nostradamusa na netu, pa še ti dve se razlikujeta.

Mahatma Gandhi

In druga!

Mahatma Gandhi

Tukaj imam eno knjigo o Nostradamusu "Tisočletje in onkraj" - prerokbe do leta 2016 od Peter Lorie ! x:)x

Glede tistega, kar se je zgodilo konec leta 2004...cunami in premik zemljske osi...skinu v polno ! :eek:

Zanimiva knjiga...Tud zgodba o njegovem življenju in vse skupaj...! :palec: :palec: :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pa piše za letos (drugo leto), kaj naj bi dogajalo oz zgodilo, kaj pretresljivega :eek: ?...nč morm tole knjigo v roke vzet...

V tem letu je zadel smrt papeža, ter ta cunami in mal bo narava nagajala še naprej v toku tega leta...v glavnem svet se ne bo raspadel (vsaj ne že zaenkrat) ! x8Dx x;)x

Knjiga je enkratna, vzami jo ne bo ti žal ! x^x

uh lepo...pol še ni panike...u a to tut napovedal, ja sam to ko narava "mal" ponagaja, tok folka umre, smo pa res tok nemočni in tok mali in lah tok preseneti in po moje tega treba najbolj bat oz (straho)spoštovat, marskaj da omejit al kontrolirat, sam narava pa poglavje zase...no upam, da se kaj tut zmotu, sploh če kaj tok slabga... mal me zanesl...ja ja, bom bom!

• 2 weeks later...

Ja da pokukamo še mal nazaj. Ja men tud na Gwen Stefani deluje nekaj sco drugač je pa poročena z sco. A mogoče veste kje ma Gwen ASC?

Za Condoleezza Rice pa sploh nisem vedla, da je sco pa še na isti dan k jaz je rojena. Princ Charles ma pa še isto k jaz luno v biku. No ok nisem glih ponosna na to.

Čao bau xcivx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>A maš ti tudi rada Camillo? xDDx  xsrcx

JOJ!!!! NE!!!!!!!!!!!!!!!

Sam sta pa dolg čakala na to priložnost, da bosta kdaj res skupaj. In me veseli, da sta le lahko skupaj. Vsi si zaslužimo ljubezen.

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

<{POST_SNAPBACK}>JOJ!!!! NE!!!!!!!!!!!!!!!

Sam sta pa dolg čakala na to priložnost, da bosta kdaj res skupaj. In me veseli, da sta le lahko skupaj. Vsi si zaslužimo ljubezen.

:palec: :palec: Ja tole njuno srečanje in ljubimkanje je sigurno ta prava karma, če pomislim, da je že njegov dedek zapenjal njeno babico in ji dal prstan, potem smo lahko sigurni, da je posredi nekaj močnejšega, Diana je bila verjetno bolj za dodatek za dvor, po domače rečeno cir. Že tle se vid, da zunanji tegelc nima nč veze z vsebino. x;)x

• 1 month later...

Ful mi je vsec 'Crocodile Hunter' na Discoveryju...

gledam tipa in se mi vedno fajn zdi, kolk je hecen in cist nasponan, tak ves... zavzet... xDDx... pa tisti laski ribji... mater, recem, ce ni tip riba, pol pa tud ne vem...

in pol gruntam kaj bi lohk bil in ugotovim, da je lohk sam 'pomladni' - od ribe do vkljucno dvojcka.

in prejle me pici, grem chekirat, najdem jasno prec sajt (Steve nekaj) in tud info, sam pise sam 'februar 62', tko da.... vec moznosti je torej, da bi bil vodnar, sam... po mojem je ziher riba, tud ce ni, ma pa 100 posto kaj v ribah. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...