Skoči na vsebino

Znane osebnosti

El Nino

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jz sm pa dons ne vem zakaj pomislila na Matjaža Gantarja, pa grem gledat in lejga šmenta, včer je mel rojstn dan

22.8.1963

To pomeni, da ima Sonce na Regulusu - velik uspeh v življenju, vendar tudi sporočilo, da, ko si na vrhu, pelje pot samo navzdol.

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!
Deli na socialnih omrežjih

mantis... kako bi pa ti sposobnost sluzenja kesa obrazlozila na nasl. primeru:

-venera konj. sonce

-venera opozicija neptun

-venera trigon pluton(vladar asc.)

-venera kvadrat mars

-venera kvadrat saturn

-venera inkonjunkcija uran

-venera inkonjunkcija asc.

Aja pa venera je retro in v 8. hisi... kaj pravis...kako bo z mojimi financami??

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Ej tezko vprasanje mi je to. Je odvisno od tega, koliko je zate dovolj. Dvojcki baje redko trpijo revscino, zarad svoje naravne iznajdljivosti. Tvoj Merkur je v trigonu z Uranom in ze s tem, ko imas Urana na Ascendentu, si zmozen zaceti iz nic in it preko ne vem cesa do cilja.

Tiste inkonjunkcije se mi ne zdijo tako nevarne, pogosto dajo prevec skrbi. Ce ze kaksen aspekt pokaze na skripanje, je to Venera v kvadratu s Saturnom. Njena opozicija z Neptunom, nesmotrnost z denarjem ali napacne nalozbe.

Kje imas Neptun? V 2. hisi? Po starih bukvah je to cuden pritok denarja, povezan z vodo, morjem, pa tudi, da imas intuicijo in duhovne potenciale, ki se bojo pokazali tudi skozi skrivnosten nacin, do katerega prides do denarja, ki ga morda idealisticno porabljas tudi v korist drugih, ali pa ti je na voljo skupni denar, pri cemer pa moras pazit, da se tvoje imetje ne razprsi zaradi neprakticnih tveganj.V glavnem bolj jebivetrski odnos do svojega, oz. ni neke grabezljivosti.

Kje ze imas 2. hiso? V Strelcu? In vladar Jupiter ti je v konjunkciji z Luno, ne? Ni slabo. A Jupiter tvori še kak pozitiven aspekt?

Ce je 2. hisa v Strelcu, bos imel vedno vec (dvoje) poti za pridobitev denarja. Kje ze imas Jupitra, v 9. hisi? Pol pokaze na financno plodne zveze s tujci ali zaradi studija. Vladar 2. hise v Devici, kaj ze to pomeni?  Racunovodstvo?  x:Dx

Kaj vem.

Drugace pa kaze bolj na neprakticnost pri denarju zaradi tega Neptuna, sicer pride, ampak tudi gre, morda povezan s kaksnimi zdruzbami (skupna lastnina), lahko tud mrezni marketing (Dvojcki so najboljsi v tem). Si hotel, da ti dam idejo? Ne poznam xrolleyesx 

Pa dost planetov 8. hisi obljublja dediscino. Ce je ne bo, pa kaze na gmoten uspeh preko partnerstva , pomeni pa tudi, da si bolj nadarjen za upravljanje z denarjem drugih ljudi kot s svojim. Pr tvojem polozaju je dobro, ce varčujes mesecno v skladih za dodatno penzijo, saj ni treba veliko, pozanimaj se, kateri so najboljsi oz najvisje kotirajo (tja pojdi kjer je najvec ljudi, nikakor solo tveganje).   

Venera R v eni stari knjigi obljublja vec denarja kot ljubezni oz. cloveku naj bi bil pomembnejsi denar kot pa custva. Ma ne vem. 

S tvojo polno 10. hiso pa si itak trd delavec za kariero. Ampak nekaj cincaš letos.

Trenutno se ti Pluton, (tako kot tudi meni :vragec: )nahaja v 2. hisi in ti dela opozicijo z Venero. Ze zato ker je v 2. hisi, ni srece pr dnarju, ker ruši pridobljeno. Z Venero v opoziciji pa itak! Pa opozicijo na Sonce ti bo še delal...Ampak tista opozicija drugo leto ne bo vplivalo na denar, no ja, še vedno bo pa PLuton v 2. hisi.

Resna zaposlitev naj bi se pokazala z lepim tranzitom Saturna na Sonce ali Venero in odgovornost. Ko pa boma imela Jupiter v 2. hisi, bo menda boljse glede denarja. Kam sem jaz zdaj zašla! Sem hotla rečt cist po kmecko, valda ce ni dobre sluzbe, ni denarja, ne glede na to, kje sta Pluton pa Jupiter. Torej se razglej po svojih sposobnostih in veselju ali necem, kar bi ti blo še najlazje za prenasat. Al pa pojdi studirat v tujino, saj imas namen it v solo, nekje sem te brala. Zdaj pa ze bluzim...

Hahaha.. ja jupiter(vladar 2. je v konj. z juno in MC-oboje iz 9.

Jah letos se mi zdi da je nasploh eno samo cincanje... na vseh podrocjih... sluzba, tisto diplomo bi lohka ze par mescev mel v zepu pa kar neki cincam... tistle pluton na neptunu v 2. bajti in hkrati v opoziciji z venero... nkol se nism bil tolk brez fokusa v lajfu... Studirat v tujino?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...mas 100% prav... tisto o odgovornosti!!!... ce je pa tkooo fajn bit neodgovoren...

x:Dx x:Dx x:Dx

Drgac je pa tale neptun tut v samih slabih aspektih:

-neptun opoz. venera

-neptun opoz sonce

-neptun inkonj. merkur

-neptun kvadrat saturn

-neptun kvadrat mars

..in pluton na neptunu v bistvu aktivira tut vse te aspekte... mogoce je zato to tko mocn aspekt...

Frank Zappa

ma mogoce kdo rojstne podatke za zokija jankovica???

Frank Zappa

• 1 month later...

ok...mogoče se bo malo mim slišala :fiju:

jaz mislim, da bi jaz mogla bit znana osebnost :wOOt:

nimam pojma od kje mi to, ampak imam občutek, da se je neki zajebalo, ker jaz bi enostavno mogla bit znana oseba

mogoče še bom

se ne hecam, zelo resno tole mislim, ker tako čutm v seb xnckrivx

to je to...

:frog:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Čisto prav imaš. Samo ne pretiravaj s to "slavnostjo". Ker ko ti dobro gre, misliš, da bo šlo še bolje in da meja zate ni, potem pa pristaneš na vratih rešta kot Auer.

Pri njemu bi bilo bolje, če bi nekje pred leti nekaj "zajebalo" pa ne bi bil tako slaven. Danes bi imel "dvajset let šihta, v redu servisiran avto, mogoče celo svojo hišo pa davke v redo plačane ..."

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>ok...mogoče se bo malo mim slišala :fiju:

jaz mislim, da bi jaz mogla bit znana osebnost :wOOt:

nimam pojma od kje mi to, ampak imam občutek, da se je neki zajebalo, ker jaz bi enostavno mogla bit znana oseba

mogoče še bom

se ne hecam, zelo resno tole mislim, ker tako čutm v seb xnckrivx

to je to...

:frog:

...everyone wants to be a cowboy.... x:Dx x;)x

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Aha ravno sem nasel, aspekti med merkurjem in uranom so pogosti v kartah poklicnih astrologov. Kako to velja za opozicijo med uranom in merkurjem????

naj bi bil 'dobrodosel' vsak mocen aspekt, torej tud opozicija.

Pejt v temo 'Dober astrolog', mensezdi da smo nekje se kar precej ze zgovarjal o tocno temle.

jasno ni to dost... merkur/uran, mora bit se kaj, vendar je pa ena od wanted povezav.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

najbl zazeljen je trigon x^x ... pa ce mas kotnega urana tut ne skodi x^x ... pa mocno devico(analize) x^x ... pa kaxna povezava med luno in merkurjem tut ne skodi x^x x;)x

Frank Zappa

• 2 weeks later...

Hm, bolj kot trigon med tema dvema je dobro imeti sekstil (ker je bolj aktiven princip - ne le da ti kapne, za kaj gre in da znaš razmišljati drugače, ampak ti da tudi možnost iti naprej in praskati, ustvarjati; trigon ti tega ne da, mora biti še kaj drugega v horoskopu, da bi se aktiviral; lahko samo požiraš pa nič od tega, čeprav ti paše in te zadovoljuje ... ).

Pa še Device imamo kar nekaj, pa malo resnosti in odgovornosti zaradi Saturna pa Škorpijonoa za pronicljivost in učinkovitost, pa Merkurja v Tehtnici, da znamo tudi težavne stvari lepo povedati ... pa še kaj anede.

x;)x

mamo kvadrat med plutonom in merkurjem in merkurja v 8.(po placidusu), tko da pronicljivosti ne manjka-pa tut trigoncek se aktivira... saturn in mars sta pa itak na sredi trigona merkur-uran in sta z obema v sextilu... tko da mamo tut saturnovo zemeljskost... eh kaj bos z merkurjem v tehtnici... moras met merkurja v raku, da zares razumes clovekovo psiho, ce pa je tole se v medsebojni recepciji z luno v devici pa se tolk boljs... x:Dx

Frank Zappa

Guest mačona
Pa še Device imamo kar nekaj, pa malo resnosti in odgovornosti zaradi Saturna pa Škorpijonoa za pronicljivost in učinkovitost, pa Merkurja v Tehtnici, da znamo tudi težavne stvari lepo povedati ... pa še kaj anede.

x;)x

Kaj? To so tudi moji položaji. :eek: x:px

svoje probam izkoriščati, kar se da :palec:

..zelim si da bi lahko jaz kaj takega iskreno zase rekel... sploh na dolgi rok...

Frank Zappa

jaz pa vsa vesela letela gledat, kolk mormo met ziher novih ZNANIH OSEBNOSTI, ko vidim da je vsake tolk osvezena by razlicni clani. :o|o:

*

Blazno mi je simpaticen Joe mantegna, pa me je zanimal, kaj je po horoskopu.

13. 11. x8Dx (saj...)

Zanimal me je pa se skor bolj, kaj je William H. Macy, mi je tak model cist poseben, me je prav zanimal, ce je riba model.

13. 3. x^x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ti jih vsaj na področju astrologije maximalno izkoriščaš in po moje še kje (v športu mogoče :inocent: ).

...mah kje... na podrocju sporta sploh ne... glede na to kaxno znanje mam na tem podrocju(igra zeleza) bi lahko gore premikal (ce bi seveda mel disciplino, ha...)... na podrocju astrologije pa tut ze 3 mesce nism skor nic naredil, nic studiru... od zacetka 2 mesca sm ful no3 padu in kar sem taX odnesel znam, bolj se mi pa ne da poglabljat... sem se vpisu v solo, da vsaj tam mal migam...

MACY riba??? ne me jebat!!!Na konc bo se Tarantino riba... laufam cekirat!!! x:Dx x:Dx x:Dx

Frank Zappa

tarantino je riba... hahah... ne sej ni, ni pa zadost sfalu... 27.3.1963

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...