Skoči na vsebino

Znane osebnosti

El Nino

Recommended Posts

Ima mogoče kdo rojstne podatke Metoda Trobca?

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

xsingx sami nasi so zbrani... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...heh Trobec je (najverjetneje) celo dvojni dvojcek... heh... :vragec: x:Dx

Frank Zappa

..sonce+luna(ce je rojen na tisti dan po cca. 9 uri zju3)...

Frank Zappa

..sonce+luna(ce je rojen na tisti dan po cca. 9 uri zju3)...

kaj je pa po asc.? Jst sem namreč tud dvojček (trojček, u bistvu)

Support bacteria, they're the only culture some people have!

... zdele pa tebe resno skrbi, da je ta tud dvojček x:Dx x;)x

Ej stari :O: :O: :O: ... prej sem se zajebavala in pol odtipkam na googlu metod trobec in glej:

Rodil se je 6. junija leta 1948 v Planini pri Horjulu...

DVOJČEK... jutr se selim... gasa :horro-cb: ... kidam odavde...

Zanimivo. Oba sta Dvojčka, Plut in Trobec.

Dum spiro, spero.

Ruby ojla,

tale chart mi je blizu ker je asc.Bik.

Drugače pa po vseh,astro,internetnih straneh premlevajo kaj je oz.naj bi bil po ascendentu .Sem se

že kar malo naveličala :xx!:

Vem,da je bil ženi čisto 'pod copato' in,da je žena vodila on je bil samo izvrševalec njenih želja.

Morda bi se ravno iz tega dalo razbrati malo več v zvezi z njegovo karto.

Sicer pa saj poznaš sajt:www.astro.art.net

Tam bereš vse mogoče .V primeru,da se ti ljubi ,seveda x:Dx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ruby72 je kar blizu, samo je bliže 5* bika ASC, ob 16:25 bo zelo težko pravilneje, ker se druge stvari ne poklapajo. Se mi zdi še najbliže čas 20:58.

Vrh 8.hiše v strelcu na 6*(zdravstvene težave), kar je lahko smrt v tujini, če bo veliko ljudi na pogrebu, pa pogreb v BG je ASC kar točen, ker je Luna v konj. s Plutonom v 4 hiši. Se je pa vse skupaj aktiviralo ob prehodu Lune in Saturna čez natalnega Plutona.

Helo,

Milošević je bil rojen ob 22.00 uri, kar je bilo prvič objavljeno v srbski reviji Zodijak leta 1991. V to karto se dobro vklapljajo pomembni dogodki kot starši, samomori sorodnikov in drugo. Aleksandar Imširagić je s svojimi metodami dokazal čas 22.03. Pri izdelavi karte pazite na "vojni" čas, sicer so možne napake.

Če koga zanimajo še kateri podatki, pištite in vprašajte.

Meni je padla v oči predvsem N.Luna v konj.z N.Plutonom in Kironom v IV...hiši.

'Umrl' bi(je) za domovino. Hkrati pa si je ,s tem kar je počel,zdravil svoje rane.

Žal je Pluton za Luno premočan :xx!: Tudi Kirona ne posluša. :vragec:

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Ruby72 je kar blizu, samo je bliže 5* bika ASC,

:palec: :palec:

Sem brskala stare astromagazine in ura je okrog 22 ure. ASC ima tako na 7 stopinji bika. Mars mu pride v 12 hišo, kajti res je bil sam sebi največji neprijatelj. V njegovi prvi hiši sta saturn in uran v konjukciji. Mi je deloval starejši (saturn v prvi) kot sicer in precej buntovniški.

Po solarni karti mu tranzitni saturn pade točno na konjukcijo plutona in lune, mars pa pade v osmo hišo.

• 2 weeks later...

Pozdravcek! :)

100 let me ni blo v temi.

Nekaj me zanima:

a kdo ve, kaj je po horoskopu Vesna Milek?

mi je vcer v glavo padla in nekak sem hotla prid do tega... se mi zdi, da je mozno, da ni tipicen predstavnik svojga znamenja, pa ne glede na to, kaj je. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..verjetn ma urana na asc., da deluje tko netipicno... al pa je vodnarka... x:Dx x;)x

Frank Zappa

ja, ker jaz bi rekla, da je al vodnar al kozorog al pa clo lev (s cim v kozorogu al kaj tacga).... sem razmisljala tud o skorpiji... pa se mi nekak ne zdi..... ne zdi se mi vodna.... nekak... ne zaobjame sco njene energije...

ja, samson, tocno kaj tacga sem pomislila; da navsezadnje bo pa kaka asc tehtnica s kakim uranom gor... al pa kaj tacga (ne vem niti letnice, niti priblizno)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

...glede na to, da je precej visoka, kaxn uran se bolj pride v postev...

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...