Samson23 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Ima mogoče kdo rojstne podatke Metoda Trobca? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 sami nasi so zbrani... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Fak tole je pa že scary Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 DVOJČEK... jutr se selim... gasa ... kidam odavde... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ve kdo slučajno podatke od Igora Samobora? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ...heh Trobec je (najverjetneje) celo dvojni dvojcek... heh... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ...heh Trobec je (najverjetneje) celo dvojni dvojcek... heh... Kako veš? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ..sonce+luna(ce je rojen na tisti dan po cca. 9 uri zju3)... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ... nevem če tapravga mislim... tuki jemenda bo pravi. Devica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ..sonce+luna(ce je rojen na tisti dan po cca. 9 uri zju3)... kaj je pa po asc.? Jst sem namreč tud dvojček (trojček, u bistvu) Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 ... zdele pa tebe resno skrbi, da je ta tud dvojček Ej stari ... prej sem se zajebavala in pol odtipkam na googlu metod trobec in glej:Rodil se je 6. junija leta 1948 v Planini pri Horjulu... DVOJČEK... jutr se selim... gasa ... kidam odavde...Zanimivo. Oba sta Dvojčka, Plut in Trobec. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Evo Miloševićev čart: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Ruby ojla, tale chart mi je blizu ker je asc.Bik. Drugače pa po vseh,astro,internetnih straneh premlevajo kaj je oz.naj bi bil po ascendentu .Sem seže kar malo naveličala :xx!: Vem,da je bil ženi čisto 'pod copato' in,da je žena vodila on je bil samo izvrševalec njenih želja. Morda bi se ravno iz tega dalo razbrati malo več v zvezi z njegovo karto. Sicer pa saj poznaš sajt:www.astro.art.net Tam bereš vse mogoče .V primeru,da se ti ljubi ,seveda Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Za tiste,ki vas zanima: Miloševič je rojen: 20.8.1941,16.25,Požarevar Yugoslavia Takole....torej Kozorog po ascendentu. Srečno! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Ruby72 je kar blizu, samo je bliže 5* bika ASC, ob 16:25 bo zelo težko pravilneje, ker se druge stvari ne poklapajo. Se mi zdi še najbliže čas 20:58. Vrh 8.hiše v strelcu na 6*(zdravstvene težave), kar je lahko smrt v tujini, če bo veliko ljudi na pogrebu, pa pogreb v BG je ASC kar točen, ker je Luna v konj. s Plutonom v 4 hiši. Se je pa vse skupaj aktiviralo ob prehodu Lune in Saturna čez natalnega Plutona. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Loli 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Helo,Milošević je bil rojen ob 22.00 uri, kar je bilo prvič objavljeno v srbski reviji Zodijak leta 1991. V to karto se dobro vklapljajo pomembni dogodki kot starši, samomori sorodnikov in drugo. Aleksandar Imširagić je s svojimi metodami dokazal čas 22.03. Pri izdelavi karte pazite na "vojni" čas, sicer so možne napake.Če koga zanimajo še kateri podatki, pištite in vprašajte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. marec 2006 Prijavi Deli 12. marec 2006 Meni je padla v oči predvsem N.Luna v konj.z N.Plutonom in Kironom v IV...hiši. 'Umrl' bi(je) za domovino. Hkrati pa si je ,s tem kar je počel,zdravil svoje rane. Žal je Pluton za Luno premočan :xx!: Tudi Kirona ne posluša. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. marec 2006 Prijavi Deli 13. marec 2006 Ruby72 je kar blizu, samo je bliže 5* bika ASC, Sem brskala stare astromagazine in ura je okrog 22 ure. ASC ima tako na 7 stopinji bika. Mars mu pride v 12 hišo, kajti res je bil sam sebi največji neprijatelj. V njegovi prvi hiši sta saturn in uran v konjukciji. Mi je deloval starejši (saturn v prvi) kot sicer in precej buntovniški. Po solarni karti mu tranzitni saturn pade točno na konjukcijo plutona in lune, mars pa pade v osmo hišo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 15. marec 2006 Prijavi Deli 15. marec 2006 Ravnokar sem odkrila, da si s Cezarjem deliva rojstni dan Grrrr, ampak to so mislili na Avgusta Cezarja, ne Julija Cezarja. Hm. Zdaj sem pa užaljena Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Pozdravcek! 100 let me ni blo v temi. Nekaj me zanima:a kdo ve, kaj je po horoskopu Vesna Milek?mi je vcer v glavo padla in nekak sem hotla prid do tega... se mi zdi, da je mozno, da ni tipicen predstavnik svojga znamenja, pa ne glede na to, kaj je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 meni ženska deluje malo Škorpijon, mogoče Devica, mogoče celo Dvojček. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ..verjetn ma urana na asc., da deluje tko netipicno... al pa je vodnarka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ja, ker jaz bi rekla, da je al vodnar al kozorog al pa clo lev (s cim v kozorogu al kaj tacga).... sem razmisljala tud o skorpiji... pa se mi nekak ne zdi..... ne zdi se mi vodna.... nekak... ne zaobjame sco njene energije...ja, samson, tocno kaj tacga sem pomislila; da navsezadnje bo pa kaka asc tehtnica s kakim uranom gor... al pa kaj tacga (ne vem niti letnice, niti priblizno)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 ...glede na to, da je precej visoka, kaxn uran se bolj pride v postev... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Na internetu sem našla, da je rojena 23.10.1971 v Postojni. Malo škorpijonskega vseeno je? Ure pa ni zraven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.