Marsa 26. marec 2006 Prijavi Deli 26. marec 2006 Ha. Thanx! ja, uran je tam blizu, 71'...*sla chekirat... hec, SONCE (in ne asc, kot sem napisala, mal pa tud sonce predvidevala tle) v tehtnici... ne pa bliz urana, ker je uran na sred, sonce pa na konc (28-29) - to pa je precej vec kot 10 stopinj, kar je pa se clo za sonce in asc, luno prevec...luna definitivno v streluc...merkur v sco, venera v sco, mars v vodnarju... ce so to seveda pravi podatki... lohk bi bli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. marec 2006 Prijavi Deli 27. marec 2006 merkur v sco, venera v sco, mars v vodnarju... Se mi je zdel, da je kar nekej škorpionu, tudi sonce čisto na koncu znaka vage, precej škorpionsko deluje, če pa vzamem še uro dopoldne ( se mi zdi, da je precej ambiciozna) ji pride še ASC škorpionu, venera blizu ASC, je kar rada lepa, saturn in luna pa v opoziciji (jo ne vidim kot mamo) bolj kot medijsko močno osebo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. marec 2006 Prijavi Deli 30. marec 2006 Donald Trump A kdo ve njegove rojstne podatke? LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 (popravljeno) 14. junij 1946, Queens, New York Popravljeno 31. marec 2006 -> Asaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Pa še ura: 09:51 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asaja 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Še enkrat jaz Ker je sporočilo vrglo na novo stran, še enkrat ponavljam, da je Donald Trump rojen 14. junija 1946, Queens, New York ob 9.51 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 Še enkrat jaz Ker je sporočilo vrglo na novo stran, še enkrat ponavljam, da je Donald Trump rojen 14. junija 1946, Queens, New York ob 9.51 naj naj naj lepša hvala ! Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ..tole me pa res zlo zanima...Marcel Stefancic Jr.... ma kdo tocne podatke rojstva???Vem, da je mantis 1X omenjala nekaj... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 mene tud to zanima, pojma nimam... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 25 Maj 1960Brezice, Slovenija Glede ure pa...nosi Swatch, se lepo vidi pri Studio City Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 saj, lohk je sam nekaj nestalnega, ceprav sem mislila da je devica. sam mi pa ni slo v videz.Thanx Kroki! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ..mantis je taX rekla, da naj bi bil dvojni dvojcek z asc. v sco... ko pridm domov moram pogledat, ce na ta datum res pade luna v dvojcka... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 ja, res je... luna je tud v dvojckih (venera v biku, mars v ovnu).. tud merkur je v dvojckih, okol 9 sicer oddaljen, vendar ker gre ravno za sonce in merkur in to v dvojckih, lohk vzamemo da gre za konjunkcijo. *se izogibam gledanju v efemeride zarad tega, ker so cist razpadajoce (*glej spodaj ), sem pa navajena da najrajs v efem. pogledam.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 saj, lohk je sam nekaj nestalnega, ceprav sem mislila da je devica. sam mi pa ni slo v videz.Thanx Kroki! Sem jaz tud gruntala, da je nekaj merkurjevskega, ker mu jezik laufa tko hitro, ampak zunanji videz bi pa rekla, da ima nekaj v vodnarju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 A ma kdo točne roj.podatke za baletnika Edwarda Cluga...Jz sem sam zasledila ,da je rojen leta 1973..Full me zanima,kaj je po ascedentu ,pa kje ma luno .. Pa če mogoče še kdo ve za uro rojstva manekenke Mini Anden,sem zasledila sam njen dat.rojstva(13.2.1978),ure pa ne... Hvala! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 oj! a kdo mogoče ve kdaj je rojen robbie williams??? Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Tisti, ki vas zanimajo rojstni datumi slavnih poglejte na spletno stran http://www.astrotheme.fr/ in tam poščite, če je notri v bazi oseba, ki vas zanima, če ni pa jim sam pošljite koga bi radi v bazi in vam bodo oni poiskal in tud mail poslal. Drugač pa obstaja še ena stran...http://www.astrodatabank.com/.... Robbie Williams je rojen 13.2.1974 ob 15:20 v Stoke-on-Trent (UK) Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Tisti, ki vas zanimajo rojstni datumi slavnih poglejte na spletno stran http://www.astrotheme.fr/ in tam poščite, če je notri v bazi oseba, ki vas zanima, če ni pa jim sam pošljite koga bi radi v bazi in vam bodo oni poiskal in tud mail poslal. Drugač pa obstaja še ena stran...http://www.astrodatabank.com/indexNM.htm.... Robbie Williams je rojen 13.2.1974 ob 15:20 v Stoke-on-Trent (UK)Lp hvalaaa a lahko še kdo to pokomentira??? sm hotla prpopat gor njegov chart, pa noče Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ...sonce vodnar... luna sco... zajebano... pluton uran.... ne bi hotu tega met... samomorilsko(posterchild: Kurt Cobain)... :xx!: Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ...sonce vodnar... luna sco... zajebano... pluton uran.... ne bi hotu tega met... samomorilsko(posterchild: Kurt Cobain)... :xx!: Jz mam podobno kot Robbie,luna škropijon,ascedent vodnar,pa še luna v 8.hiši,vladar horoskopa v škropijonu,za povrh pa še saturn v 7.hiši..,tvori kvadrat z luno in opozicijo z ascedentom... Jp..ni mi lahko... Robbie je pa ascedent lev,kar ga po mojem mal ven vleče,da je bolj samozavesten in je rad v središču dogajanja.. Sam drugač sma sigurno oba dva v k.... :xx!: :xx!: Pinka-na onem linku nisem našla podatkov o Mini Anden in Edwardu Clugu...Škoda.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Pinka-na onem linku nisem našla podatkov o Mini Anden in Edwardu Clugu...Škoda.. Dej priporoč jim da jih dajo v bazo pa ti bodo oni najdl...jz sem že drug dan dobila odgovor...Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Jz mam podobno kot Robbie,luna škropijon,ascedent vodnar,pa še luna v 8.hiši,vladar horoskopa v škropijonu,za povrh pa še saturn v 7.hiši..,tvori kvadrat z luno in opozicijo z ascedentom... Jp..ni mi lahko... Robbie je pa ascedent lev,kar ga po mojem mal ven vleče,da je bolj samozavesten in je rad v središču dogajanja.. Sam drugač sma sigurno oba dva v k.... :xx!: :xx!: Pinka-na onem linku nisem našla podatkov o Mini Anden in Edwardu Clugu...Škoda.. hvala Samson23 sam kje se pa iz karte vid da je slavn? a ni to kao iz 10. hiše razvidno??? je pa res da mi zmeri pusti tale robbie nak grenak priokus, mal cinizma pa to. ko en žalosten klovn je mavapa oba merkurja u ribah (jeeee ) morena, glavo gor x!x ne obupat nad življenjem! vsakemu je kdaj hudo... sej bo minilo! Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. avgust 2006 Prijavi Deli 9. avgust 2006 hvala Samson23 sam kje se pa iz karte vid da je slavn? a ni to kao iz 10. hiše razvidno??? je pa res da mi zmeri pusti tale robbie nak grenak priokus, mal cinizma pa to. ko en žalosten klovn je mavapa oba merkurja u ribah (jeeee )...kje se vidi da je slaven.... jah tkole na hitro ce pogledas se niti ne vidi... ce pa mal srediscne tocke pogledas pa vidis da je uzadi precejsen drive, ki ga zene... Asc/Mc=Sonce=Jupiter; Luna/Sonce=Pluton; Pluton/Mc na aries point itd. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 13. avgust 2006 Prijavi Deli 13. avgust 2006 ...kje se vidi da je slaven.... jah tkole na hitro ce pogledas se niti ne vidi... ce pa mal srediscne tocke pogledas pa vidis da je uzadi precejsen drive, ki ga zene... Asc/Mc=Sonce=Jupiter; Luna/Sonce=Pluton; Pluton/Mc na aries point itd. hvala samson23 Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Živjo, obračam se na vas s prošnjo,da mi,če kdo pozna seveda,posredujete rojstne podatke Eric-a Harrisa,povzročitelja masakra v neki Columbijski šoli (visoki).Mislim,da se je dogajalo leta 1999. Na netu je o njem ogromno zapisanega,točnih rojstnih podatkov pa ne najdem.Žal! Najlepša hvala. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.