č.v.e.k.a 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 se mi je kar zdelo,da bom težko prišla,tule gor,do podatkov. Če koga zanima: rojen:9.april 1981,09:37:00,Plattsburgh - ZONE:+05:00 073W28'00"44N35'00" Zanimiv psihološki portret kriminalca,ki je na Hitlerjev rojstni dan izvršil masaker v neki ameriški šoli. Bister fant pa vendar Grem sedaj, tole, malo bolj podrobno proučevat V primeru,da je kdo probal poiskati podatke,hvala LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Mene pa zanima kaj je po horoskopu in podznaku Josipa Lisac..Je bla zdjle na tv..ta ženska je full zanimiva..Po mojem je vodnarka..pa kak škropijon podznak..No..bom pogledala.Sam,če bom našla uro rojstva Ja, vodnarka je ,pa luno ma tud v vodnarju...Nič čudnega,ker je čist vodnarska...Sam ure pa nisem našla..le datum rojstva...14.02.1950.Ma mogoče kdo uro njenega rojstva? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 mene pa zanimajo Charles Baudelaire, Marcel Proust in Oscar Wilde. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Mene pa zanima kaj je po horoskopu in podznaku Josipa Lisac..Je bla zdjle na tv..ta ženska je full zanimiva..Po mojem je vodnarka..pa kak škropijon podznak..No..bom pogledala.Sam,če bom našla uro rojstva Ja, vodnarka je ,pa luno ma tud v vodnarju...Nič čudnega,ker je čist vodnarska...Sam ure pa nisem našla..le datum rojstva...14.02.1950.Ma mogoče kdo uro njenega rojstva? Za Josipo vem, da je že sto let kar jo jaz poznam, pred časom, to pomeni, da je izrazita vodnarka. Njena garderoba, frizura, vse, je čist pred časom. To je bilo pred 25 leti več kot očitno, mogoče zdaj ni več tako v nebo vpijoče, kot včasih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. september 2006 Prijavi Deli 18. september 2006 Za Josipo vem, da je že sto let kar jo jaz poznam, pred časom, to pomeni, da je izrazita vodnarka. Njena garderoba, frizura, vse, je čist pred časom. To je bilo pred 25 leti več kot očitno, mogoče zdaj ni več tako v nebo vpijoče, kot včasih. Sj moja mama je tud vodnarka z ascedentom v vodnarju in luno v raku..Pa je tud čist odštekana.Oblači se sam v žive barve,pa vse v nulo skombinira..Je zelo vpadlijva in vsak jo opazi,pa čeprav je stara že 53 let....Par let nazaj si je hotla lase pobarvat na pink barvo, pa sem jo na srečo prepričala ,da pa to ni za njo,da je prestara in podobno..Na srečo me je poslušala... Vodnarke znajo bit res čist odbite... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Sj moja mama je tud vodnarka z ascedentom v vodnarju in luno v raku..Pa je tud čist odštekana.Oblači se sam v žive barve,pa vse v nulo skombinira..Je zelo vpadlijva in vsak jo opazi,pa čeprav je stara že 53 let....Par let nazaj si je hotla lase pobarvat na pink barvo, pa sem jo na srečo prepričala ,da pa to ni za njo,da je prestara in podobno..Na srečo me je poslušala... Vodnarke znajo bit res čist odbite... No jaz sem samo pol vodnarke z ASC v vodnarju, pa mi je bolj všče vse odbito kot klasika. To je verjetno uranovsko v nas in monotonija nas ubija. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 No jaz sem samo pol vodnarke z ASC v vodnarju, pa mi je bolj všče vse odbito kot klasika. To je verjetno uranovsko v nas in monotonija nas ubija. Sj jz sem tud pol vodnarke -mam tud jz ascedent v vodnarju..Sam nisem tolk uranovska,čeprav mam tud svoj način oblačanja in imam rada spremembe zunanjega videza.Še vedno se rada zlijem z množico.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. september 2006 Prijavi Deli 19. september 2006 Sj jz sem tud pol vodnarke -mam tud jz ascedent v vodnarju..Sam nisem tolk uranovska,čeprav mam tud svoj način oblačanja in imam rada spremembe zunanjega videza.Še vedno se rada zlijem z množico.. Luna tud svoje nardi, moja je tud v vodnarju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 Jz sem pa dans izbrskala na netu rojstne podatke od Wolfanga Priklopila(psihopat ,ki je imel v kleti 8. let zaprto Natasho Kapush). Sam ne vem kje se je rodil??A je kraj rojstva dost pomemben za analizo rojstne karte... 14.5.1962 ob 05:32..če koga zanima... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Jz sem pa dans izbrskala na netu rojstne podatke od Wolfanga Priklopila(psihopat ,ki je imel v kleti 8. let zaprto Natasho Kapush). Sam ne vem kje se je rodil??A je kraj rojstva dost pomemben za analizo rojstne karte... 14.5.1962 ob 05:32..če koga zanima... Mislim, da sem že enkrat nekje zasledila kraj rojstva, Dunaj.Bomo malo pokomentirali, če se ljubi še mantis in Čveki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ..zanimivo... ...a ma kdo podatke za Natascho Kampusch??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ..zanimivo... ...a ma kdo podatke za Natascho Kampusch??? Jih bom našla, sem že gledala njeno karto, pa ne vem kam sem jo založila, mislim, da mi je Čveka dala njene podatke, al pa se motim? ..zanimivo... ...a ma kdo podatke za Natascho Kampusch??? Moji podatki so 17.2.1988 uro imam 6.30 am Wien. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Moji podatki so 17.2.1988 uro imam 6.30 am Wien. Vodnarka z luno v vodnarju in ASC, tipična vodnarka. Merkur blizu ASC daje precej brihtno punca, saj se je precej stvari naučila v tisti kleti. Bi bilo fajn pogledat tranzite za tisti dan, ko je bila ugrabljena, vendar sem zadnjič, ko je bila oddaja o njej, to enostavno pozabila zapisat. Očitno ji je tranzit plutona (preobrazba) po deseti hiši precej spremenil njeno življenje in ker pluton prinese samo al črno al belo, ji je prišel blizu natalnega marsa in prinesel osvoboditev, v nasprotnem primeru, bi se lahko situacija šele sedaj ponovila. Sem gledala primer nekoga, ki so ga živega zakopali pri tranzitu plutona preko marsa, seveda je odvisno od hiš. Zanimiva sta bila lanska mrka v ribah in devici v prvi in sedmi hiši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Ugrabljena je bila 2. marca 1998. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Natascha je rojena 17.2.1988 ob 6.45 na Dunarju, asc. na 19* Vodnarja, cas rojstva je podala njena mati, pisejo na enem forumu.Priklopil pa v 'Hainburg an der Donau', za njegovo uro pa ne vem, je nisem nasla nikjer, mozno da je ta prava.Ja,ta ura je taprava.. Sonce bikluna devicaascedent dvojček,merkur na ascedentupa sonce ma v 12 hiši na 22 stopinj bika.. [ Hkratno je tranzitno Sonce padlo le dan pred ugrabitvijo na njegov Kiron - vpliv ni premocan, ker se to zgodi vsako leto : je dost mocneje, ce sam Kiron pada na nase Sonce, lazje zazivimo samega sebe in svoj cilj (Sonce). No kul tole o kironu..Spet neki novga zvedla.. Men bo kiron padu na moje sonce naslednjo leto enkrat..se mi zdi..pa še v 1.hiši mam sonce... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Evo,tuki je natalna karta od Priklopila. http://www4.slikomat.com/07/0204/210210d3s7.gif Ali kaj v njegovi karti nakazuje njegovo čudno-samotarsko življenje?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rokec123 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Živjo!..ali morda kdo ve uro rojstva Kimija Raikkonena..hvala...lp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 2.3.1998 ko se je ugrabitev zgodila, sta bili njuni progresirani Luni v opoziciji (pol stopinje orbisa). Natalno je njen Kiron je v konjunkciji z njegovo Venero. To pa kaže na to, da se je Priklopil verjetno res " zdravil", filal z njeno kironsko energijo, bi pa rekla, da je bilo včasih tudi obratno. Tak odnos bi sploh težko analizirali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ali kaj v njegovi karti nakazuje njegovo čudno-samotarsko življenje?? No sonce v 12 hiši je prvi pokazatelj, da je bil bolj samotarske sorte. Vladar njegove 12 hiše je mars, le ta pa v 11. hiši, kar kaže, da če bi imel prijateljstva, bi jih zaradi marsa večkrat tudi prekinil. Njegova venera je v kvadratu s precej kritično luno v devici, zato tudi čustveno skregan že sam s sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 No sonce v 12 hiši je prvi pokazatelj, da je bil bolj samotarske sorte. Vladar njegove 12 hiše je mars, le ta pa v 11. hiši, kar kaže, da če bi imel prijateljstva, bi jih zaradi marsa večkrat tudi prekinil. Njegova venera je v kvadratu s precej kritično luno v devici, zato tudi čustveno skregan že sam s sabo. Hvala lunca za razlago..No..jz sem tud takoj to sonce opazla v 12.hiši...Pa a ni ta 22 stopinja full slaba stopinja,celo najslabša??Nekje sem to prebrala,se mi zdi. Jz poznam eno osebo s soncem in pluton v 12.hiši in je nenormalno skrivnosten,vse prekriva,beži stran od ljudi...Pač,težko ga razumeš...Čeprav jz sem tud en mal taka..Mogoče zaradi tega saturna v 7.hiši,ki je ravno vladar moje 12 hiše.In potem se to ravno najbolj opazi v službi in v partnerstvu...(moja skrivnostnost,samotarstvo,bežanje stran od ljudi...) Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 A kdo ve za Jan-a Plestenjaka? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 :a a ni ta 22 stopinja full slaba stopinja,celo najslabša??Nekje sem to prebrala,se mi zdi. Ja ta stopinja je prikazana res kot slaba, sploh v Stojanoćevi teoriji, ki pravi biti ubit, ali ubiti. Kaj to pomeni? To ni nujno, da se drži besede dobesedno. Mnogi ljudje, ki zakrivijo npr. avtomobilsko nesrečo, imajo lahko tak aspekt, drugi, ki je udeležen in pri tem nesrečno poškodovan ima prav tako lahko tako stopinjo. Seveda se mora vse poklapati, s hišami vred. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 Lunca kako misliš tak aspekt...verjetno si mislila stopinjo... Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 27. februar 2007 Prijavi Deli 27. februar 2007 ...astrokarte letosnjih oskarjevcev in astrolosko dogajanje na njihov natal v casu razglasitve:http://www.noeltyl.com/cgibin/index.cgi?read=135917 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
may.twiny 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Jan Plestenjak, rojen 27.03.1973 v Ljubljani (baje). Ure ne vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.