lunca 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Lunca kako misliš tak aspekt...verjetno si mislila stopinjo... Stopinjo seveda, retro merkur dela svoje, meša aspekte in stopinje, hahahaha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Jan Plestenjak, rojen 27.03.1973 v Ljubljani (baje). Ure ne vem. Škoda, ker nimamo ure. No nekaj pa se le vidi. Luna v kozorogu precej kaže na zaprta čustva, mogoče ponazarja ta luna tudi njegovo mamo, čeprav je baje nanjo zelo navezan, kar pa taka luna ravno ne garantira. Verjetno je to karmična luna, kajti severna zanka in luna sta v tesni konjukciji. Drugače pa kaže konjukcija sonce in venere to, kar vidite, čeden je, ni kej. Kaj bi bil po ASC? Mogoče strelec, vsaj neptun je mogoče blizu ASC, tiste oči imajo precej neptunovskega. So pa lepe, ni kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Pomoje je tut kšn strelec po asc. isto ma k jz merkur v ribah, venero v ovnu pa če ma še asc v strelcu tko k jz pol nl čudnga da se mi včasih zdi k berem kšn njegov intervju k da bi sebe poslušu. Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Kaj pa asc rak? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Pomoje je tut kšn strelec po asc. isto ma k jz merkur v ribah, venero v ovnu pa če ma še asc v strelcu tko k jz pol nl čudnga da se mi včasih zdi k berem kšn njegov intervju k da bi sebe poslušu. Mogoče pa res, a sta letnika tudi ista? To seveda tud vpliva na podobno postavitev planetov, ne glede na hiše. Kaj pa asc rak? Lahko bi bil tud ASC rak, kajti njegova narava deluje podobno, je precej navezan na mamo, čustven, precej introvertiran, ja, ja, lahko bi bil tudi rakec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Ne nisva isti letnik, je mal starejši , 13 let :-) Pa še lepši je. Pomoje bi prov lahko biv rak, sej jz mam tut močnga rakca k mam luno v njem. Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 6. marec 2007 Prijavi Deli 6. marec 2007 Sam zdej sm pa res firbčen. Kje bi dobil uro? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. marec 2007 Prijavi Deli 18. marec 2007 Sam zdej sm pa res firbčen. Kje bi dobil uro? Jan je v ascedentu kozorog ,pa luno ma tud v kozorogu-sem v eni reviji prebrala....Neka astrologinja je analizirala njegovo karto... Sj men je vedno deloval bolj kozorogovsko..nima kaj dost ovnovskega značaja..Tak umirjen in premišljen mi deluje...pa hladen..čeprav preveč lep za tipičnega kozoroga.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. marec 2007 Prijavi Deli 19. marec 2007 Jan je v ascedentu kozorog ,pa luno ma tud v kozorogu-sem v eni reviji prebrala....Neka astrologinja je analizirala njegovo karto... Sj men je vedno deloval bolj kozorogovsko..nima kaj dost ovnovskega značaja..Tak umirjen in premišljen mi deluje...pa hladen..čeprav preveč lep za tipičnega kozoroga.. No to je ( ASC v kozorogu) tudi garant, da bo vedno bolje izgledal, starejši bo, boljš bo. Tudi luna v tem hladnem znaku ga umirja, sploh pri ženskah, imam občutek. Kaže tudi značaj njegove mame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 No to je ( ASC v kozorogu) tudi garant, da bo vedno bolje izgledal, starejši bo, boljš bo. A to velja samo za tiste ljudi,ki imajo ASC v kozorogu,da vedno boljš zgledajo??? Npr:jz mam tud full velik saturnovih aspektov (6) in še saturn kvadrat ascedent...Pa se mi zdi,da vedno mlajša delujem na pogled..??Sj saturn tud vpliva na to,da ljudje zgledajo mlajši kot v resnici so,ali ima pri tem prste vmes tudi merkur?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 20. marec 2007 Prijavi Deli 20. marec 2007 Jz mam pa venera trikotnik saturn, saturn konjukcija ASC, pa saturn v 1. hiši, pa dostim starejši zgledam, sam to nej bi se pol obrnl k bom starejši če jz to prov razumem. Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Jz mam pa venera trikotnik saturn, saturn konjukcija ASC, pa saturn v 1. hiši, pa dostim starejši zgledam, sam to nej bi se pol obrnl k bom starejši če jz to prov razumem. Točno tko, ti boš kokr vino, starejši boš, bojš boš zgledal. Trigon med venero in saturna, saturna v 1 hiši, kaže precej odgovorno osebo in tak tudi odnos do ljubezni, precej zvest, kar je lepo, a ne, to je dons precej redkost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ha ha...kako bom jaz izgledala???me prav zanima...ko že zdaj delujem ful mlajše Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ha ha...kako bom jaz izgledala???me prav zanima...ko že zdaj delujem ful mlajše Audente, a veš zakaj zgledaš mlajša, zato, ker imaš v prvi hiši (izgled osebnosti) merkur, ki pa je zaslužen za tvoj izgled. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ker planetek pa ma prste tu vmes sploh nimam gub..razn une značajske, med obrvmi..to mamo pa vsi v familiji Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 ker planetek pa ma prste tu vmes sploh nimam gub..razn une značajske, med obrvmi..to mamo pa vsi v familiji Verjetno je odvisno od položaja ASC, aspekt s saturnom (koža)?? Sicer pa so gubice en pokazatelj notranjosti, obraz brez gub je včasih preveč plastičen, zato ti kakšna značajska poteza prav paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Verjetno je odvisno od položaja ASC, aspekt s saturnom (koža)?? Sicer pa so gubice en pokazatelj notranjosti, obraz brez gub je včasih preveč plastičen, zato ti kakšna značajska poteza prav paše. Saturn in the Eighth House 8th hsSaturn in Cancer Mercury Square Saturn Sun Trine Saturn Venus Trine Saturn Saturn Sextile Midheaven Saturn Sesquiquare asc asc mam v strelcu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 asc mam v strelcu Srečkica, ASC v strelcu je, vsaj tako pravijo eden boljših. Tranzit plutona ti je že zakoračil čez, al še ne. Očitno je bila kakšna večja sprememba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. marec 2007 Prijavi Deli 21. marec 2007 Srečkica, ASC v strelcu je, vsaj tako pravijo eden boljših. Tranzit plutona ti je že zakoračil čez, al še ne. Očitno je bila kakšna večja sprememba?čez noč sem se iz pšenično blont pobarvala na živo rdečo pa do lani sem bla rdeeča....zdej me je pa minilo in sem spet natur Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 čez noč sem se iz pšenično blont pobarvala na živo rdečo pa do lani sem bla rdeeča....zdej me je pa minilo in sem spet natur Ja, ja, najprej so spremembe na energetski ravni, pol pa to še ven useka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 to je blo 7 let nazaj držal 6 let...me zanima kaj mi po pluton v prvi bajti še ušpiču Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 22. marec 2007 Prijavi Deli 22. marec 2007 Audente, a veš zakaj zgledaš mlajša, zato, ker imaš v prvi hiši (izgled osebnosti) merkur, ki pa je zaslužen za tvoj izgled. Jz mam tud merkurja v 1.hiši in to full dobro aspektiranega..Zato torej tolk mlajša zgledam ..Ljudje mi dajo tk na videz tudi 10 let manj kot sem v resnici stara...Mam tak baby face.. Enkrat sem mogla celo osebno pokazat na blagajni,ko sem alkohol kupovala... ker planetek pa ma prste tu vmes sploh nimam gub..razn une značajske, med obrvmi..to mamo pa vsi v familiji he,he... To je pa res full čudno,da taka mlada ženska nima gub...To je čist ordinary..Gube začnejo nastajati po 40 letu..ne pa po 30.letu... LOL!! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 Jz mam tud merkurja v 1.hiši in to full dobro aspektiranega..Zato torej tolk mlajša zgledam ..Ljudje mi dajo tk na videz tudi 10 let manj kot sem v resnici stara...Mam tak baby face.. Enkrat sem mogla celo osebno pokazat na blagajni,ko sem alkohol kupovala... he,he... To je pa res full čudno,da taka mlada ženska nima gub...To je čist ordinary..Gube začnejo nastajati po 40 letu..ne pa po 30.letu... LOL!!ma veš moja sestra, ki je mlajša jih ma več kot js...mam prijatlco, ki je ene 5 let mlajša in ma ful gubic in nonstop neke kremice uporablja....no js se namažem s kremo ene 2x mesečno in vsakmu, ki mu povem kolk sem stara mi sploh ne verjame sem se zadnjič neki zezala in sem rekla da sem 23 pol pa rečem sej ne sem 32 pa je blo sam in seveda treba dokumente pokazat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 ma veš moja sestra, ki je mlajša jih ma več kot js...mam prijatlco, ki je ene 5 let mlajša in ma ful gubic in nonstop neke kremice uporablja....no js se namažem s kremo ene 2x mesečno Včasih je že tranzit saturna čez ASC in čez prvo hišo usoden, no tko se reče, bolj starikav izgled, ko gre mimo, spet zacvetimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 tranzit saturna čez asc mam čez 10 let pa ne, da bom tolk dolg čakala na gube Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.