Skoči na vsebino

Znane osebnosti

El Nino

Recommended Posts

Jan Plestenjak, rojen 27.03.1973 v Ljubljani (baje). Ure ne vem.

xrolleyesx Škoda, ker nimamo ure. No nekaj pa se le vidi. Luna v kozorogu precej kaže na zaprta čustva, mogoče ponazarja ta luna tudi njegovo mamo, čeprav je baje nanjo zelo navezan, kar pa taka luna ravno ne garantira. xrolleyesx Verjetno je to karmična luna, kajti severna zanka in luna sta v tesni konjukciji. Drugače pa kaže konjukcija sonce in venere to, kar vidite, čeden je, ni kej. x;)x

Kaj bi bil po ASC? Mogoče strelec, vsaj neptun je mogoče blizu ASC, tiste oči imajo precej neptunovskega. x;)x So pa lepe, ni kej.

Deli na socialnih omrežjih

Pomoje je tut kšn strelec po asc. isto ma k jz merkur v ribah, venero v ovnu pa če ma še asc v strelcu tko k jz pol nl čudnga da se mi včasih zdi k berem kšn njegov intervju k da bi sebe poslušu. :o|o: :inocent:
Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico.

Pomoje je tut kšn strelec po asc. isto ma k jz merkur v ribah, venero v ovnu pa če ma še asc v strelcu tko k jz pol nl čudnga da se mi včasih zdi k berem kšn njegov intervju k da bi sebe poslušu. :o|o: :inocent:

xrolleyesx Mogoče pa res, a sta letnika tudi ista? To seveda tud vpliva na podobno postavitev planetov, ne glede na hiše.

Kaj pa asc rak?

Lahko bi bil tud ASC rak, kajti njegova narava deluje podobno, je precej navezan na mamo, čustven, precej introvertiran, ja, ja, lahko bi bil tudi rakec.

Ne nisva isti letnik, je mal starejši , 13 let :-) Pa še lepši je. Pomoje bi prov lahko biv rak, sej jz mam tut močnga rakca k mam luno v njem.
Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico.

Sam zdej sm pa res firbčen. Kje bi dobil uro?

• 2 weeks later...
Sam zdej sm pa res firbčen. Kje bi dobil uro?

Jan je v ascedentu kozorog ,pa luno ma tud v kozorogu-sem v eni reviji prebrala....Neka astrologinja je analizirala njegovo karto... x;)x

Sj men je vedno deloval bolj kozorogovsko..nima kaj dost ovnovskega značaja..Tak umirjen in premišljen mi deluje...pa hladen..čeprav preveč lep za tipičnega kozoroga.. x:Dx x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Jan je v ascedentu kozorog ,pa luno ma tud v kozorogu-sem v eni reviji prebrala....Neka astrologinja je analizirala njegovo karto... x;)x

Sj men je vedno deloval bolj kozorogovsko..nima kaj dost ovnovskega značaja..Tak umirjen in premišljen mi deluje...pa hladen..čeprav preveč lep za tipičnega kozoroga.. x:Dx x;)x

No to je ( ASC v kozorogu) tudi garant, da bo vedno bolje izgledal, starejši bo, boljš bo. x;)x Tudi luna v tem hladnem znaku ga umirja, sploh pri ženskah, imam občutek. Kaže tudi značaj njegove mame.

No to je ( ASC v kozorogu) tudi garant, da bo vedno bolje izgledal, starejši bo, boljš bo. x;)x

A to velja samo za tiste ljudi,ki imajo ASC v kozorogu,da vedno boljš zgledajo???

Npr:jz mam tud full velik saturnovih aspektov (6) in še saturn kvadrat ascedent...Pa se mi zdi,da vedno mlajša delujem na pogled..??Sj saturn tud vpliva na to,da ljudje zgledajo mlajši kot v resnici so,ali ima pri tem prste vmes tudi merkur??

Richard Bach

Jz mam pa venera trikotnik saturn, saturn konjukcija ASC, pa saturn v 1. hiši, pa dostim starejši zgledam, sam to nej bi se pol obrnl k bom starejši če jz to prov razumem.

Jz mam pa venera trikotnik saturn, saturn konjukcija ASC, pa saturn v 1. hiši, pa dostim starejši zgledam, sam to nej bi se pol obrnl k bom starejši če jz to prov razumem.

:palec: Točno tko, ti boš kokr vino, starejši boš, bojš boš zgledal. x;)x

Trigon med venero in saturna, saturna v 1 hiši, kaže precej odgovorno osebo in tak tudi odnos do ljubezni, precej zvest, kar je lepo, a ne, to je dons precej redkost. x;)x

ha ha...kako bom jaz izgledala???

me prav zanima...ko že zdaj delujem ful mlajše x:)x

x:Dx :palec: Audente, a veš zakaj zgledaš mlajša, zato, ker imaš v prvi hiši (izgled osebnosti) merkur, ki pa je zaslužen za tvoj izgled. x;)x

ker planetek pa ma prste tu vmes x?x :inocent: sploh nimam gub..razn une značajske, med obrvmi..to mamo pa vsi v familiji x^x

x:Dx Verjetno je odvisno od položaja ASC, aspekt s saturnom (koža)?? Sicer pa so gubice en pokazatelj notranjosti, obraz brez gub je včasih preveč plastičen, zato ti kakšna značajska poteza prav paše. x;)x

x:Dx Verjetno je odvisno od položaja ASC, aspekt s saturnom (koža)?? Sicer pa so gubice en pokazatelj notranjosti, obraz brez gub je včasih preveč plastičen, zato ti kakšna značajska poteza prav paše. x;)x

Saturn in the Eighth House 8th hs

Saturn in Cancer

Mercury Square Saturn

Sun Trine Saturn

Venus Trine Saturn

Saturn Sextile Midheaven

Saturn Sesquiquare asc

xnckrivx

asc mam v strelcu

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:palec: Srečkica, ASC v strelcu je, vsaj tako pravijo eden boljših. x;)x Tranzit plutona ti je že zakoračil čez, al še ne. Očitno je bila kakšna večja sprememba?

čez noč sem se iz pšenično blont pobarvala na živo rdečo x:o)x x:Dx pa do lani sem bla rdeeča....zdej me je pa minilo in sem spet natur x^x

There is

One Mind,

One Truth,

čez noč sem se iz pšenično blont pobarvala na živo rdečo x:o)x x:Dx pa do lani sem bla rdeeča....zdej me je pa minilo in sem spet natur x^x

:palec: :palec: Ja, ja, najprej so spremembe na energetski ravni, pol pa to še ven useka. x;)x

x:Dx :palec: Audente, a veš zakaj zgledaš mlajša, zato, ker imaš v prvi hiši (izgled osebnosti) merkur, ki pa je zaslužen za tvoj izgled. x;)x

:palec: Jz mam tud merkurja v 1.hiši in to full dobro aspektiranega..

Zato torej tolk mlajša zgledam ..Ljudje mi dajo tk na videz tudi 10 let manj kot sem v resnici stara...

Mam tak baby face..

Enkrat sem mogla celo osebno pokazat na blagajni,ko sem alkohol kupovala... x:Dx x;)x

ker planetek pa ma prste tu vmes x?x :inocent: sploh nimam gub..razn une značajske, med obrvmi..to mamo pa vsi v familiji x^x

he,he... x:Dx

To je pa res full čudno,da taka mlada ženska nima gub...To je čist ordinary..Gube začnejo nastajati po 40 letu..ne pa po 30.letu...

LOL!!

Richard Bach

:palec: Jz mam tud merkurja v 1.hiši in to full dobro aspektiranega..

Zato torej tolk mlajša zgledam ..Ljudje mi dajo tk na videz tudi 10 let manj kot sem v resnici stara...

Mam tak baby face..

Enkrat sem mogla celo osebno pokazat na blagajni,ko sem alkohol kupovala... x:Dx x;)x

he,he... x:Dx

To je pa res full čudno,da taka mlada ženska nima gub...To je čist ordinary..Gube začnejo nastajati po 40 letu..ne pa po 30.letu...

LOL!!

ma veš moja sestra, ki je mlajša jih ma več kot js...mam prijatlco, ki je ene 5 let mlajša in ma ful gubic in nonstop neke kremice uporablja....no js se namažem s kremo ene 2x mesečno :inocent:

in vsakmu, ki mu povem kolk sem stara mi sploh ne verjame x:o)x

sem se zadnjič neki zezala in sem rekla da sem 23 x:o)x pol pa rečem sej ne sem 32 pa je blo sam :eek: in seveda treba dokumente pokazat x:Dx :vragec: :inocent:

There is

One Mind,

One Truth,

ma veš moja sestra, ki je mlajša jih ma več kot js...mam prijatlco, ki je ene 5 let mlajša in ma ful gubic in nonstop neke kremice uporablja....no js se namažem s kremo ene 2x mesečno :inocent:

xrolleyesx Včasih je že tranzit saturna čez ASC in čez prvo hišo usoden, x;)x no tko se reče, bolj starikav izgled, ko gre mimo, spet zacvetimo. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...