lunca 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 tranzit saturna čez asc mam čez 10 let pa ne, da bom tolk dolg čakala na gube Vse ob pravem času, a bi jih rade imela že prej?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 ne vem..sam mi je zanimivo opazovat druge..kak se jezijo gubicam..js jih pa nimam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 23. marec 2007 Prijavi Deli 23. marec 2007 ma veš moja sestra, ki je mlajša jih ma več kot js...mam prijatlco, ki je ene 5 let mlajša in ma ful gubic in nonstop neke kremice uporablja....no js se namažem s kremo ene 2x mesečno in vsakmu, ki mu povem kolk sem stara mi sploh ne verjame sem se zadnjič neki zezala in sem rekla da sem 23 pol pa rečem sej ne sem 32 pa je blo sam in seveda treba dokumente pokazat No..tud jz morem priznat,da na vseh slikah objavljenih na LNF zadnje čase,(ko imaš kratke blond lase.).zgledaš full mlajša kot pa kaže tvoj roj.datum v profilu..Taka nežna dužica deluješš..maš baby face kot jz... Jz bi ti dala kakih 26 let... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 24. marec 2007 Prijavi Deli 24. marec 2007 Še jaz se vam pridružim, imam iste probleme. Se hecam. Premalo gubic, mladkana, Drugače pa po ascendentu kozorog. Že v redu, ampak upam, da ne bom imela zaradi ascendenta na stara leta osteoporoze. Kozorog ima namreč občutljive kosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Še jaz se vam pridružim, imam iste probleme. Se hecam. Premalo gubic, mladkana, Drugače pa po ascendentu kozorog. Že v redu, ampak upam, da ne bom imela zaradi ascendenta na stara leta osteoporoze. Kozorog ima namreč občutljive kosti. Poglej aspekte ASC in saturna. Vladar ASC, ki vlada koži, kostem in zobem, bo verjetno pod težkimi aspekti, sigurno vplival na en naštet organ. Tako daleč, da bi te skrbelo za osteoporozo pa ne glej, boš zato zgrešila kakšne lepe aspekte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Poglej aspekte ASC in saturna. Vladar ASC, ki vlada koži, kostem in zobem, bo verjetno pod težkimi aspekti, sigurno vplival na en naštet organ. Tako daleč, da bi te skrbelo za osteoporozo pa ne glej, boš zato zgrešila kakšne lepe aspekte. Čemu pa vlada moj vladar ASC -uran,ki je v opoziciji z saturnom(koža,kosti,zobi)??kako si lahko ta aspekt razlagam?Nasplošno ASC tvori sam slabe aspekte :ASC kvadrat luna??ASC opozicija saturn?ASC kvadrat uran?ASC trigon pluton? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Imam en slab aspekt, in sicer pluton kvadrat asc., s saturnom samo en aspekt, Luna trikotnik Saturn, drugače pa so vsi OK. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 25. marec 2007 Prijavi Deli 25. marec 2007 Kaj pa kaže, da je človk simpatičn? Eni niso lepi sam so simpatični. Se mi zdi da je to včasih še bolš. Kaj vi mislte? Al pa kaj vpliva, k eni majo ful simpatičen glas res mislš kok more bit dobr k ga pa vidš pa nč posebnga. To se mi zdi ful zanimiv? Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Kaj pa kaže, da je človk simpatičn? Eni niso lepi sam so simpatični. Se mi zdi da je to včasih še bolš. Kaj vi mislte? Al pa kaj vpliva, k eni majo ful simpatičen glas res mislš kok more bit dobr k ga pa vidš pa nč posebnga. To se mi zdi ful zanimiv? Zanimivo vprašanje. Precej se kaže iz same karte in postavitve planetov v prvi hiši. Npr. ljudje s soncem in jupitrom v prvi hiši so precej odprti, zato tudi simpatični, sploh, če sta ta dva planeta v dobrih aspektih mogoče še s kakšnim uranom, potem so še izvirni, znajo presenečat v pozitivnem in podobno.Glas je precej vezan na drugo ,bikovo hišo. Lep in dobro aspektiran planet, mogoče venera ali sonce precej pripomore, da oseba na nas naredi vtis ravno z lepim glasom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Zanimivo vprašanje. Precej se kaže iz same karte in postavitve planetov v prvi hiši. Npr. ljudje s soncem in jupitrom v prvi hiši so precej odprti, zato tudi simpatični, sploh, če sta ta dva planeta v dobrih aspektih mogoče še s kakšnim uranom, potem so še izvirni, znajo presenečat v pozitivnem in podobno.Glas je precej vezan na drugo ,bikovo hišo. Lep in dobro aspektiran planet, mogoče venera ali sonce precej pripomore, da oseba na nas naredi vtis ravno z lepim glasom. Lunca živ, stavim na lepo postavljen, Merkur Kaj meniš? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 Zanimivo vprašanje. Precej se kaže iz same karte in postavitve planetov v prvi hiši. Npr. ljudje s soncem in jupitrom v prvi hiši so precej odprti, zato tudi simpatični, sploh, če sta ta dva planeta v dobrih aspektih mogoče še s kakšnim uranom, potem so še izvirni, znajo presenečat v pozitivnem in podobno.Glas je precej vezan na drugo ,bikovo hišo. Lep in dobro aspektiran planet, mogoče venera ali sonce precej pripomore, da oseba na nas naredi vtis ravno z lepim glasom. No,jz se sploh ne rada hvalim,sam ,je pa res,da folk full govori,kolk sem jz simpatična,pa ,da nekaj izžarevam...Čeprav jz se sama seb zdim čist navadna...In res mam sonce v 1.hiši,kr dobro aspektirano:sonce konjukcija merkur,sonce trigon uran-ki je tud vladar ascedenta-v škropijonu na vodnarjevi stopinji (ja..izvirna pa sem..freaky.. ),no pri men ne gre brez vsaj enga slabega aspekta :sonce kvadrat neptun...Drugače mam še v 1.hiši merkur in mars. V drugi hiši mam pa venero in severni vozel.....Pa tud to kr ok aspektirano.Venera sextil mars,venera trigon neptun,venera opozicija pluton in venera konjukcija severni vozel.Sam moj glas ni poseben..sam tk topel je baje... Sicer pa nekomu si všeč..drugemu spet ne.... Lunca živ, stavim na lepo postavljen, Merkur Kaj meniš? Moj je v 1.hiši v ribah na 12 stopinj.Tvori naslednje aspekte:merkur trigon uranmerkur konjukcija sonce merkur trigon lunamerkur kvadrat neptun A je dovolj dobro položen??? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. marec 2007 Prijavi Deli 26. marec 2007 ja,lepo je položen...še najbolje pa se počuti nekje na vrhu karte v konjunkciji s Soncem. Pa dobro tudi v 1.hiši,posebej če je v konj.z ascendentom je OK.Samo znamenje Ribic me malo moti.Pa dobro.Rešuje te že to,da je v sozvočju z Uranom Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. marec 2007 Prijavi Deli 27. marec 2007 Lunca živ, stavim na lepo postavljen, Merkur Kaj meniš? Sigurno dobro postavljen merkur predstavlja zgovorno osebno in če je še dobro aspektiran, kot sem navedla, mogoče z uranom, kaže na izvirnega človeka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Kaj pa zrnec, me prov zanima od kje njemu tolk izvirnosti :-) Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Sigurno dobro postavljen merkur predstavlja zgovorno osebno in če je še dobro aspektiran, kot sem navedla, mogoče z uranom, kaže na izvirnega človeka. idej mi ne manjka mam pa Mercury Conjunct Uranus Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. april 2007 Prijavi Deli 1. april 2007 Kaj pa zrnec, me prov zanima od kje njemu tolk izvirnosti :-) Vodnarček je... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 2. april 2007 Prijavi Deli 2. april 2007 Vodnarček je... Sej glih zato, ker je vodnar je precej izviren, saj ste slišal, da so vodnarji mal pred nami, no jaz se tolažim, da sem ASC vodnar,hahahahahaa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. april 2007 Prijavi Deli 4. april 2007 Sej glih zato, ker je vodnar je precej izviren, saj ste slišal, da so vodnarji mal pred nami, no jaz se tolažim, da sem ASC vodnar,hahahahahaa. jz se tud s tem tolažim,da sem ASC vodnar... Pol je tu še en vodnarček...zelo izviren,drugačen in zanimiv...LUKA ŠPIK... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 jz se tud s tem tolažim,da sem ASC vodnar... Pol je tu še en vodnarček...zelo izviren,drugačen in zanimiv...LUKA ŠPIK... Še kr nekej izvirnih vodnarčkov poznam, eden je med drugim tud moj nečak M. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Phaeton 17. april 2007 Prijavi Deli 17. april 2007 (popravljeno) Jz sm pa enkrat nekje bral da ma pri znanih osebnostih velik pomen znak rib oz. aspekti z neptunom... Popravljeno 17. april 2007 -> Phaeton Citiraj Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Jz sm pa enkrat nekje bral da ma pri znanih osebnostih velik pomen znak rib oz. aspekti z neptunom... Ta povezava z neptunom in ribami je verjetno povezano z igralci, oz. umetniki nasploh in ti so ponavadi znane osebnosti. Sicer pa mora biti povezano tudi s sedmo hišo, hišo javnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Ta povezava z neptunom in ribami je verjetno povezano z igralci, oz. umetniki nasploh in ti so ponavadi znane osebnosti. Sicer pa mora biti povezano tudi s sedmo hišo, hišo javnosti. pa prima če so povezane še z 11.hišo,hišo sreče Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Za igralce so najbolj nadarjene ribe, raki in levi. Lev je itak teatralen že v pravem življenju. Skoraj ga ne moreš prezreti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Za igralce so najbolj nadarjene ribe, raki in levi. Lev je itak teatralen že v pravem življenju. Skoraj ga ne moreš prezreti. Ja res, levi so rojeni za oder, godi jim, če jim stalno ploskamo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. junij 2007 Prijavi Deli 19. junij 2007 Arthur Schopenhauer ... Ob priliki se lotim krajše analize ... Ampak opazila sem Luno v Devici na ASC ... To že kar neka pove ...http://shrani.si/files/sch128pb.png Za igralce so najbolj nadarjene ribe, raki in levi. Lev je itak teatralen že v pravem življenju. Skoraj ga ne moreš prezreti. Moja astrologinja mi skoz teži, naj bom igralka ... Zgolj ker imam stelij v Levu in Venero trigon Neptun in Neptuna v 1. hiši? Vživljati se že znam, tudi dramatiziram rada, a ne maram se podrejati, ker režiser bi me pa trpel .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.