Skoči na vsebino

Znane osebnosti

El Nino

Recommended Posts

kaj pa če pogledaš še kje je Merkur in Venera...vladarja asc...mogoče boš tako lažje določila njegov asc

Sam ta opozicija pa je ubijalska...morem tud jz mal prečekirat to karto...

kateri letnik rojstva si vzela?

Sigurno je letnik 65.

Deli na socialnih omrežjih

jp, tranzit je že na delu, kakšno leto in pol bo šetal, enkrat gre še nazaj....

drži, letos sem se maalce več začel s športom ukvarjat, prej ni blo cajta nikol.

prehladi da, drži, po malem me večkrat nahod daje.

kaj pa še druga to prnese?

ma ke si brihta ti madonca,

k sport billy torbica skoz pri roki x;)x :palec: xDDx

:palec: To je že en znak, da saturn kot učitelj, prej, preden te ruši, daje možnost, da človek nardi nekej zase, za svoje zdravje, zato si začel športat. Nahod, ki človeka spremlja, mogoče kakšen zobobol, trganje po kosteh, je znak, čemu saturn vlada, daje skoz občutek, da je prisoten in da poslušaš njegove lekcije. Prej ko sprejmeš to njegovo lekcijo, manj težav prinese. Seveda je pa odvisno vse, kako je aspektiran pri rojstvu. Tranziti sami kažejo, da se zdrmajo tiste natalne pozicije, ki jih človek ima.

Prof.dr. Andrej Marušič, 04/05/1965, Koper - 01/06/2008

kateri letnik rojstva si vzela?

Ma kaj vam je folk? Napišem TOČEN datum rojstva in se dalje razpreda katero leto je bil rojen, vemo da je imel Saturna v 6. hiši, in udri po kvadratu z Luno.. xrolleyesx :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx Ruby, rMerkur dela hudiča. x:o)x

:palec: Opravičeno Misti, nč hudga, sej tle načeloma skor vsi zastopmo eden druzga, eni smo pač nerodni, mal šlampasti, glih design ni najboljši, ampak smo pa odprti, srčni in čist nč žleht. x;)x x:)x

Za forumski jezik se opravičujem, v pismu pišem pravilneje. x;)x

Kurt Cobain

Bi bilo zanimivo ,malo pokomentirati njegovo natalno karto... xsrcx

Pluton v 12.hiši v konjukciji z ASC-edentom...

in uran v 1.hiši v konjukciji z ASC-dentom....

Tipična ribica?? x:px

Najbrž ne... x?x

Ali pa....

In Kurt's alleged suicide note, he refers to himself as "the sad little, sensitive, unappreciative Pisces, Jesus man". ("...but I still can't get over the frustration, the guilt and empathy I have for everyone. There's good in all of us and I think I simply love people too much, so much that it makes me feel too ____ing sad. The sad little, sensitive, unappreciative, Pisces, Jesus man!").

Tudi on je imel saturna v 7.hiši...

Ni lahko, biti s tem položajem saturna ,tko opažen...

Kriza,ej.

Pa ta kiron na veneri...isto kot pri meni.... :cry:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Ma kaj vam je folk? Napišem TOČEN datum rojstva in se dalje razpreda katero leto je bil rojen, vemo da je imel Saturna v 6. hiši, in udri po kvadratu z Luno.. xrolleyesx :eek:

Ruby72 vse je kriv retro Merkur :o|o: enga krivca mormo najdt x;)x

Tu ne mislim na Pinko xsrcx

x:Ix sem šele zdej opazila, k sem že prvi post napisala hahaha...ja sej ti pravim merkur x:Dx

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

• 2 months later...

Buhuhu...jz bi mela tako karto :sori:

(Jz bi mela kakršnokol karto z bolj prazno 12. bajto :o|o: )

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Mene zanima, kako bi pokomentirali tole karto neke znane osebe:

22.11.1976, 08:20, Helsinki Finska

http://shrani.si/t/2t/tp/3HZ7JVuo/astrow2gw04vvhp341153423.jpg

to je pa karta od Ville Valo - HIM kaj ne? ;)

Men od deluje čist škorpijonsko potem pa ugotovim, da je strelec. No vseeno ja tale njegov Asc sigurno zelo močan. Že pogled ima tisti tapravi škorpijonski. :palec:

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Mene pa ful zanima od Oliverja Dragojeviča - Kralja :-) karta pa od Jana Plestenjaka. Če kdo kej ve prosm...

Kaj v karti kaže na sprejemljivost med ljudmi oz na zvezdništvo, nastopaštvo...

Če je v New Yorku ura 3.00 in za nekoga v Lisboni 21.00 je tisti trenutek oboje samo čas, ostalo pa personalna percepcija časa. Enako je z resnico.

• 3 weeks later...

Kak mi gre na žiuce volilni molk xrolleyesx

sem zbrisala en prejšnji post, nema veze keri.

danes pa že skor cel dan kukam v astro karte (samo rojstne datume) ljudi, ki KANDIDIRAJO ...

pa moram povedat, da se tud v neparlamentarni stranki najde kaka favoritka, ki ima točno ta dan (jutri ali pojutrišnjem ali danes) tranzitni Jupiter na natalnem Merkurju in to je po moje prihod v parlament.

xrolleyesx A kdo ve rojstni datum od Kresalke??

• 1 month later...
Upam, da bo kdo pokomentiral natalno karto novega predsednika ZDA x;)x :palec:

Barack Obama's natal chart

sonce v levu

luna v dvojčkih

ASC v vodnarju

4.8.1961

7:24 PM

Honolulu

Hawaii

Precej prijetna osebnost, čeprav pa njegova sedma hiša, hiša javnosti ni preveč lepa. Mars na 22.stopinji mi ni nič všeč, zato bodo verjetno poskušali nanj še kak atentat. Uran je trenutno v točni opoziciji z marsom. Precej naporen čas bo, ko pride T saturn na ta mars, kajti natalni saturn v 12 hiši, kaže skrite sovražnike.

Je pa kot osebnost zelo prijeten in pošten človek. Me zanima, kako je vplival nanj tranzitni neptun na ASC, ki je bil ves čas kampanje na njegovem ASC in verjetno je vpliv še opazen?

Alo. Poglej v knjigo Eme Kurent "Sonce in luna", tam je nekaj imen navedenih za vsako kombinacijo.

Če se ti bo dalo, mi napiši kaj; 20.1.1977, 20:45, MB.

Čau

Ja najpomembnejša sta ti partner, ki bo ali je tujec in pa dom. Zanimiva karta. x^x

Precej prijetna osebnost, čeprav pa njegova sedma hiša, hiša javnosti ni preveč lepa. Mars na 22.stopinji mi ni nič všeč, zato bodo verjetno poskušali nanj še kak atentat. Uran je trenutno v točni opoziciji z marsom. Precej naporen čas bo, ko pride T saturn na ta mars, kajti natalni saturn v 12 hiši, kaže skrite sovražnike.

Je pa kot osebnost zelo prijeten in pošten človek. Me zanima, kako je vplival nanj tranzitni neptun na ASC, ki je bil ves čas kampanje na njegovem ASC in verjetno je vpliv še opazen?

Hvala lunca. x:)x x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

FENOMEN BARACKA OBAME

Že nekaj časa mi zanimanje vzbuja Barackov horoskop. Po mojih skromnih izkušnjah je nekoliko neobičajen za velikega voditelja – nobenih planetov na vzhodu in zgornji polovici horoskopa, razen Neptuna v 9. hiši ter Saturna in Jupitra, ki pa sta že močno v 12. hiši. Podrobnejši vpogled seveda razkriva indikatorje njegove specifične voditeljske drže. Mislim, da njegov horoskop lepo kaže njegovo »drugačnost«.

Barack Obama mi je všeč in to precej. Za razliko od Busha izžareva neko humanost in dobrosrčnost. Njegovo sonce v levu na meji med 6. in 7. hišo, kaže po mojem mnenju na potrebo služenja z voditeljsko vlogo (6. hiša) ter potrebo iskanja in doživljanja svoje vodstvene identitete v harmoničnem dialogu z sogovorci (7. hiša). Položaj sonca torej lepo razkriva njegovo nekoliko bolj skromno in odprto držo. Kvadrat Sonca z Neptunom v 9. hiši kaže na intenzivno potrebo integriranja idealov in vere v tvorno vodstveno dialoško vlogo. Njegov govor je inspiriran z entuziazmom in vero ter deluje modro in avtoritativno – vse to v vlogi služenja. To je dediščina preteklih inkarnacij, ki jo išče v samoti in globini (opozicija Merkurja v levu v šesti hiši z Jupitrom in Uranom v 12. hiši). Velike ideje imajo potrebo po konkretni realizaciji (konjunkcija Jupitra in Saturna, Kvadrat Sonca in Neptuna). Venera v raku v 5. hiši kaže na toplino, ki jo izžareva. Precej aspetiran MC (tudi z luno in luninima zankama), kaže na nujo voditeljske vloge, ki jo mora odigrati. Obamova agresivnost se pokaže v večji meri, ko je sprovociran (polna 7. hiša v levu), sicer pa je njegov začetni pristop do stvari in ljudi liberalen in odprt za različnost (ascendent vodnar). Uranov kvadrat na MC kaže na možnost nenadnega preloma njegove vodstvene funkcije, Plutonov kvadrat na Luno pa na možnost sovražnih sil, ki bi ogrozile njegovo intimo in družinsko življenje.

Naj bo dovolj. Želim mu, da bi res kaj dobrega naredil in da bi mu dobre sile stale ob strani.

Mislis, da ne bo nadaljeval politike svojega predhodnika. Bo dal mir svetu, oz. ne bo delal vojn tam kjer ni potrebno!

Mislim, da ima Bush slabo karmo, dosti nedolznih ljudi je umrl zaradi njega....

FENOMEN BARACKA OBAME

Že nekaj časa mi zanimanje vzbuja Barackov horoskop. Po mojih skromnih izkušnjah je nekoliko neobičajen za velikega voditelja – nobenih planetov na vzhodu in zgornji polovici horoskopa, razen Neptuna v 9. hiši ter Saturna in Jupitra, ki pa sta že močno v 12. hiši. Podrobnejši vpogled seveda razkriva indikatorje njegove specifične voditeljske drže. Mislim, da njegov horoskop lepo kaže njegovo »drugačnost«.

Barack Obama mi je všeč in to precej. Za razliko od Busha izžareva neko humanost in dobrosrčnost. Njegovo sonce v levu na meji med 6. in 7. hišo, kaže po mojem mnenju na potrebo služenja z voditeljsko vlogo (6. hiša) ter potrebo iskanja in doživljanja svoje vodstvene identitete v harmoničnem dialogu z sogovorci (7. hiša). Položaj sonca torej lepo razkriva njegovo nekoliko bolj skromno in odprto držo. Kvadrat Sonca z Neptunom v 9. hiši kaže na intenzivno potrebo integriranja idealov in vere v tvorno vodstveno dialoško vlogo. Njegov govor je inspiriran z entuziazmom in vero ter deluje modro in avtoritativno – vse to v vlogi služenja. To je dediščina preteklih inkarnacij, ki jo išče v samoti in globini (opozicija Merkurja v levu v šesti hiši z Jupitrom in Uranom v 12. hiši). Velike ideje imajo potrebo po konkretni realizaciji (konjunkcija Jupitra in Saturna, Kvadrat Sonca in Neptuna). Venera v raku v 5. hiši kaže na toplino, ki jo izžareva. Precej aspetiran MC (tudi z luno in luninima zankama), kaže na nujo voditeljske vloge, ki jo mora odigrati. Obamova agresivnost se pokaže v večji meri, ko je sprovociran (polna 7. hiša v levu), sicer pa je njegov začetni pristop do stvari in ljudi liberalen in odprt za različnost (ascendent vodnar). Uranov kvadrat na MC kaže na možnost nenadnega preloma njegove vodstvene funkcije, Plutonov kvadrat na Luno pa na možnost sovražnih sil, ki bi ogrozile njegovo intimo in družinsko življenje.

Naj bo dovolj. Želim mu, da bi res kaj dobrega naredil in da bi mu dobre sile stale ob strani.

Mislis, da ne bo nadaljeval politike svojega predhodnika. Bo dal mir svetu, oz. ne bo delal vojn tam kjer ni potrebno!

Mislim, da ima Bush slabo karmo, dosti nedolznih ljudi je umrl zaradi njega....

Težko je reči ali je Obama res zmožen ustaviti ves ameriški kretenizem. Če bo preveč poskušal v tej smeri, ga utegnejo veliko bratje še spraviti s poti (tako kot Kenedyja morda). Seveda bi bilo pretirano idealiziranje Obame ne preveč pametno, vseeno pa se mi zdi, da izžareva nekaj več človečnosti kot Bush, je nedvomno karizmatičen človek in odličen govornik - kar je zagotovo pritegnilo Američane, site Bushevih perverzij. Kvadrat Neptuna z Soncem kaže, da je sposoben poosebljati kolektivne ideale in hrepenenja, kar ga dela narodnega odrešitelja. Kvadrat Plutona z Luno, pa kaže, da je sposoben igrati vlogo kolektivnega materinskega zaščitnika pred sovražnimi silami, ki ogrožajo narod, korenine in domovino. Američani v njem vidijo nekakšnega mesijo, ki jih bo popeljal v boljšo prihodnost.

Vprašanje je seveda ali je to možno? V politiki praktično ni najmodrejših in najpametnejših ljudi, ker so ti v eonih napak pač že toliko izkusili in spregledali človeško naravo, da jih pehanje za vodstvenimi funkcijami ne zanima več, hkrati pa se tudi zavedajo precejšnje iluzornosti zunanjih odrešiteljskih form, v kolikor jim ne sledijo resnične individualizirane kolektivne spremembe.

Zanimivo pri Obaminem horoskopu je nekoliko bolj poudarjena os 12. – 6. hiša. Gre namreč za hiše izrazito degradiranega osebnega interesa s karmično indikacijo. Vse kar se končuje in »razkraja« v 12. hiši, tudi zaradi morebitne zlorabe teh funkcij v preteklih inkarnacijah, je namenjeno služenju v 6. hiši, ki udejanji in izravna karmični dolg. Obamov motiv za delovanje je torej lahko »narediti nekaj dobrega« zavoljo preteklih napak. Druga zanimivost je težnja k integraciji precej nasprotujočih principov – znamenje leva v 6. in 7. hiši. To je za nosilce takšnih konstelacij nedvomno izziv. Obamov horoskop na splošno ni ravno lahek, v njem je kar nekaj napetosti, kar pa seveda vodi v močan storilnostni poriv. Lev (ali oven) se po svoji naravi ne počuti najbolje v pogojih kjer mora služiti, se prilagajati in diplomatsko sodelovati. To poskuša Obama. Uspešno integriranje vseh teh principov pa lahko kaže na osebo, ki se zna modro in fleksibilno odzivati v svoji vodstveni vlogi. V Obaminem horoskopu tudi ni zaznati indikatorjev nasilništva brez povoda. Uran, Pluton in Mars v 7. hiši v napetih aspektih se lahko pokažejo tudi kot zunanje sovražne sile, ki bi utegnile Obamo ogroziti. Agresivne in egocentrične sile prihajajo od zunaj – so projecirane navzven, Obama pa jih integrira vase tako, da sam razvija v sebi te kvalitete.

Neptun je malo nazaj tranzitiral Obamin ascendent in »naznanil« nov začetek – čas uresničevanja idealov in sanj. Za Obamo so možne neprijetnosti, ko bo Neptun v opoziciji z planetoma in lunino zanko v 7 hiši. Možne so iluzije, laži, spletke, manipulacije, katerim bo izpostavljen. V opoziciji s Plutonom bo Neptun hkrati v kvadratu z Luno, v opoziciji z Uranom pa hkrati v kvadratu z MC, v opoziciji z eno lunino zanko pa bo hkrati v konjunkciji z drugo. Kmalu bo prehajal čez Obamin Mars Saturn, kar lahko predstavlja konkretno udejanjanje določenih idealov (saj je natalni Saturn v konjunkciji z Jupitrom v trigonu z natalnim Marsom). To bo potekalo preko truda in dela, vendar je natalna konstelacija temu udejanjanju naklonjena.

Bomo videli, opazovati Obamo bo prav gotovo zanimivo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...