č.v.e.k.a 27. januar 2010 Prijavi Deli 27. januar 2010 Ne, ASC imam v Dvojčkih, zato ne spadam sem .. Kozoroginja sem po Sončnem znamenju. Imam pa Neptuna točno na DESC. jah, kaj vem, poznam veliko Kozoroginj, ki so suhe, visoke .... nekako preklaste, no. Pa ne zameriti,prosim.Kaže, da nisi tipični Kozorog. Ja, Neptun na desc kaže bolj na delovanje navzven. Tako te pač vidijo drugi. Pa, saj to veš Morda je opaziti 'okostenelost' na drugih področjih. Ne vem,ne poznam, ne trdim LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2010 Prijavi Deli 27. januar 2010 Ne, ASC imam v Dvojčkih, zato ne spadam sem .. Kozoroginja sem po Sončnem znamenju. Imam pa Neptuna točno na DESC. A si ti moja že davno izgubljena sestra dvojčica? Končno sem te našel revma se mem pa zaenkrat še nekoliko ogiba...pa artritis tudi...in naj tako tudi ostane Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 27. januar 2010 Prijavi Deli 27. januar 2010 eto še ena gospa...Sofia Loren...Sončno znamenje tehtnica, zanimivo ascedent kozorog To pa ne Strelka,naša Zofka je pa kar Devica 20/09/1934. *Kosti in Neptun, uh, kako povezano.Mi Ribici plavata na ascendentu in bi lahko o svojih stopalih napisla priročnik Od hudih poškodb na obeh stopalih v otroštvu, nikoliporihtala do konca, doobčasnih problemov večjih ali manjših. Cela obdobja korak pod kontrolo,da ne šepam kot ena mona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. januar 2010 Prijavi Deli 27. januar 2010 matr, če bi bila Zofka ene 50 let mlajša Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 27. januar 2010 Prijavi Deli 27. januar 2010 ja shit ne tud nobenga talenta nimam tko, da mi tud to nč ne pomaga, če dam slikco gor... hm radovednost...čigava že? Škorpjoti mate tisoč globokih talentov, tk da govort zdej da nobenga ni......... In kak bi se, za koga zanimiv, sigurno našel. Če prlepiš slikco ti mogoče mi povemo, za kaj bi se te dalo ponucat. Radovednost pa najbrž prou od vseh tu gor na forumu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 da malo potešim vašo radovednost...evo par znanih škorpijonk z asc kozorogahttp://www.hevle.com/images/meg_ryan.jpg http://8donkeys.files.wordpress.com/2008/08/rebecca_romijn_bebe.jpg Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 jah, kaj vem, poznam veliko Kozoroginj, ki so suhe, visoke .... nekako preklaste, no. Pa ne zameriti,prosim.Kaže, da nisi tipični Kozorog. Ja, Neptun na desc kaže bolj na delovanje navzven. Tako te pač vidijo drugi. Pa, saj to veš Morda je opaziti 'okostenelost' na drugih področjih. Ne vem,ne poznam, ne trdim LP zanimivo jz pa poznam dve k sta kr močni kozoroginji sam sej veš ascendent pove svoje...pa planetki v 1. hiši...pa nobena ni ravno visoka... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 da malo potešim vašo radovednost...evo par znanih škorpijonk z asc kozorogahttp://www.hevle.com/images/meg_ryan.jpg http://8donkeys.files.wordpress.com/2008/08/rebecca_romijn_bebe.jpg Waw Pinka, če si taka, pol.........hm..... Je pa Rebecca ful seksi na spodnji slikci..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 itak je vsaka druga lahko taka, če jo mal namažejo pa zmontirajo itak sta pa obe seksi... p.s. sam da je radovednost potešena Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 itak je vsaka druga lahko taka, če jo mal namažejo pa zmontirajo itak sta pa obe seksi... p.s. sam da je radovednost potešena Megica je itak vedno mnjami, Rebecca pa tko seksi na malo kateri slikci. Predjed je bla oki, zdej pa vsi čakamo na tvojo slikco, da vidmo, al si bl na Megy al na Rebecco. P.s.: ni nujno da si lih v kopalkah, lohk si tut tako kot Rebecca naštimana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 sej ne moreš verjet ko moški vidi malo kože res pozabi vse še v kateri temi smo...BERI ZNANE OSEBNOSTI še zdej ne vem kaj je Tilda po ascendentu Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 ja, moški so cepci ja, s svojimi cepci mlatimo po babah, da je veselje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 kateri so poudarjeni planeti in poziciej znanih osebnosti? a smo lahko tako sablonski sploh, ali je to precej razlicno in ne posploseno? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. januar 2010 Prijavi Deli 28. januar 2010 ja, s svojimi cepci mlatimo po babah, da je veselje babam pa še paše kateri so poudarjeni planeti in poziciej znanih osebnosti? a smo lahko tako sablonski sploh, ali je to precej razlicno in ne posploseno? mislim, da je precej pomembna tukaj luna in sonce...sploh na mc-ju al pa asc oz. 1. hiši... Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. januar 2010 Prijavi Deli 29. januar 2010 in katere so te pomembnosti? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. januar 2010 Prijavi Deli 30. januar 2010 ka si smesna... ravno po tem sprasujem! torej: katere so tiste astroloske znacilnosti znanih osebnosti, ki kazejo na to, da so znane. Recimo, ali je v astro karti znanih oseb je vedno vidna neka pozicija planetov, ki omogoca zivljenjske okoliscine, v katerih oseba postane "znana". Ali recimo tudi koliko znana.Seveda v kolikor sploh obstajajo; oziroma nasprotno, morda posplosevanje ni na mestu, ker astrolosko ni logicno.Torej sprasujem, ali astrolosko logicno obstajajo doloceni aspekti ali pozicije, ki neizbezno govorijo o tem, da v kolikor neka oseba pade pod te vplive, postane znana. In ce je temu tako, kateri so aspekti ali pozicije, ki dolocajo koliko znana? Ter, ali se osebna volja lahko zoperstavi tem vplivom?Pomeni, da pozicije utrezajo pogojem, da bi oseba lahko postala znana in uspesna v recimo njenem delu, toda z voljo ali pa z nekimi osebnostnimi preprekami to prepreci (kar bi se sicer verjetno tudi videlo v karti). V koncni fazi bi pomenilo, da oseba ima predpogoje za "biti znana", toda v splosnem, ostali pogoji vplivajo na rezultat o tem, ali bo oseba postala znana ali ne, in ce znana, koliko znana. razumljivo? ja odvisno, po čem si znan... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. januar 2010 Prijavi Deli 30. januar 2010 a uporabljas rozete? ali on še uci? A ma kdo rojstne podatke od radiestezista Igorja Ziernfelda? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 30. januar 2010 Prijavi Deli 30. januar 2010 ka si smesna... ravno po tem sprasujem! torej: katere so tiste astroloske znacilnosti znanih osebnosti, ki kazejo na to, da so znane. Recimo, ali je v astro karti znanih oseb je vedno vidna neka pozicija planetov, ki omogoca zivljenjske okoliscine, v katerih oseba postane "znana". Ali recimo tudi koliko znana....V koncni fazi bi pomenilo, da oseba ima predpogoje za "biti znana", toda v splosnem, ostali pogoji vplivajo na rezultat o tem, ali bo oseba postala znana ali ne, in ce znana, koliko znana. razumljivo? ja, tole je zanimivo vprašanje. Koliko so si podobne pozicije planetov, ki določajo sloves oseb od kakega Silva Pluta, Metoda Trobca, Fritzla od hmmm Billa Gatesa, lady Diane, Matere Tereze? hmm, ja, res zanimivo vprašanje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. januar 2010 Prijavi Deli 30. januar 2010 kje kaj kako? (OS)Uporabljam Ja, še uči, ravno danes sem prišla z drugega dela tečaja. ceprou... mogoce gre za kvalitete. tko kot darma cloveka recimo.torej v kolikor neka pozicija planetov potencira dolocene kvalitete ali znacilnosti, zna oseba to skozi izrazanje ustvarit v prostor, kar privede do biti poznan.torej mogoce lahko moc izraznosti v karti ki opredeljuje kako znana bi oseba lahko bila. kako pa, pa ne vem oziroam kateri so tisti polozaji. Nekako dvomim, da bi imel Plut podobno postavitev kot Diana Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 ne vem. zakaj TI ne bi pO5tal/a znana O5ebnost? mo$ki so ful 100% cepci Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 3. februar 2010 Prijavi Deli 3. februar 2010 Zapravi$ 100 + 200 + 500 eurjev dopoldna.. ona pa je ATRAKTIVNA po Firenci je $hwedkinja.. .pa je to PR... tudi na ma$o +++ gre$ z njo, seveda nabo punca v vulgarnem Armani/Prada v crekev pr'Tromostovju enemu kot je brat od Krista? pa je knjigarna zraven.. saj je vse ok Vama ne rabi plachat punce 500 eurjev na dan... $e ne pa bO5te.. Poroke se zrachunajo, a ne Marta kar direkcije, pol pa PERSONAL POWER OM NAMO GURU BUDDHA GYANI Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 6. december 2010 Prijavi Deli 6. december 2010 Sem mal čekirala karte znanih in sem se spomnila na Beyonce, ki je za večino ena najlepših žensk. Sam nisem si pa mislila, da ima ženska tako Asc kot Luno v znamenju Škorpijona, ker enostavno ne vidim tistih "škorpijonskih" iskric v njenih očeh. Čeprav je njena ura rojstva nekam sumljiva. Po tej uri je njeno Sonce je v 10. hiši, kar kaže na to, da je znana osebnost. Njena Venera v Tehtnici je v konjukciji z Plutonom kar pa daje močno karizmatičnost in seksapilnost. Sprašujem se kaj v njeni karti kaže na njeno lepoto. Vladar Asc Mars je na vrhu 9. hiše v Levu. Mogoče to, pa Venera v domu in 12. hiši. V prvi hiši ima sicer Luno in Urana kar ravno ne kaže na lepoto. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Če mogoče lahko kdo mal pomaga bi bilo super http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 Sem mal čekirala karte znanih in sem se spomnila na Beyonce, ki je za večino ena najlepših žensk. Sam nisem si pa mislila, da ima ženska tako Asc kot Luno v znamenju Škorpijona, ker enostavno ne vidim tistih "škorpijonskih" iskric v njenih očeh. Čeprav je njena ura rojstva nekam sumljiva. Po tej uri je njeno Sonce je v 10. hiši, kar kaže na to, da je znana osebnost. Njena Venera v Tehtnici je v konjukciji z Plutonom kar pa daje močno karizmatičnost in seksapilnost. Sprašujem se kaj v njeni karti kaže na njeno lepoto. Vladar Asc Mars je na vrhu 9. hiše v Levu. Mogoče to, pa Venera v domu in 12. hiši. V prvi hiši ima sicer Luno in Urana kar ravno ne kaže na lepoto. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif Če mogoče lahko kdo mal pomaga bi bilo super http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Največ znanih osebnosti, igralcev, politikov ima v svojih kartah luno v sedmi hiši, hiši javnosti. Ta luna mora biti pozitivno aspektirana, sploh v primerih, ko je oseba zelo priljubljena, verjetno tudi še kak lep planet v isti hiši.Sonce v deseti hiši pri Beyonce kaže, da je predana delu s svojim celim bitjem in krasno služi s tem. Nimam pa njene karte, tako, da bi lahko govorila o znakih njene lepote. Očitno je potrebno pogledat vladarja ASC in sploh, kako se vklaplja še venera. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 ja, tole je zanimivo vprašanje. Koliko so si podobne pozicije planetov, ki določajo sloves oseb od kakega Silva Pluta, Metoda Trobca, Fritzla od hmmm Billa Gatesa, lady Diane, Matere Tereze? hmm, ja, res zanimivo vprašanje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Zanimivo je, da je karta npr. pisateljice Agathe Christi , precej podobna karti nekega morilca, vendar je ženska negativne agresivne planete izkoristila na drug način in sicer kot opis lika morilca in to prenesla na papir namesto v fizično nasilje. Verjetno, če ne bi imela podobnih aspektov kot morilec, nikoli ne bi napisala, oz. opisala njihove like. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. december 2010 Prijavi Deli 7. december 2010 Meni se zdi, da so karizmatične in seksapilne ženske lepe. Karizma jih naredi lepe - bo bolje, če tak napišem. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Čist tko k smo že pri karizmatikih. Karizmatik potegne iz ljudi okoli sebe vse, kar mu lahko koristi, oziroma jim vzame tisto, kar potrebuje zase, in ti se tega niti na zavedaš. Drugače pa se čist strinjam s tabo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.