Skoči na vsebino

Znane osebnosti

El Nino

Recommended Posts

haaa, mam prav, vem..wahaa x:Dx

kakšna žrtu, sebe povzdiguješ, to je to, puščaš pa javne iztrebke in hinavske odpustke, kot ,da nisi nikoli dihal zlobo˝ :sori:

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

No temi sem zdaj zdruzila...

Ko sem gledala jamiea Oliverja (ze zdavnaj, predno so ga zaceli furati na nasih TV), sem vedela, da jasno ne more bit drugega kot dvojcek z bikom...

No, v zadnjem Zurnalu pa je koncno podatek in nisem se motila - seveda je dvojcek - 27. maj 1975 (se mi zdi)...

Vendar ni z Bikom, pac pa ima Luno v Kozorogu (ocitno sem videla zemljo pac in sklenila, da ima morda merkur ali venero v biku, ima pa venero v raku, merkur pa ima v dvojckih, amrs pa ima morda v ovnu... tega se pa ne spomnim)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Skorpijon, med 25. in 31. 10. - nisem pa si zapomnila, katerega leta... :) - meni je tudi kul. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x;)x

Za stos vtipkaj na osrednji strani ln rICHARD dREYFUSS... (29.10.47)

Sicer je na LN med najbogatejsimi bazami (v sloveniji)...

Picasso

29/10/1947 18:07 (-5:00 EST) 73W56 40N38 Brooklyn -NY- (USA) Code:FS Source:DS 950318A

Asc

0 Gem 57

MC

7 Aqu 49

Sun

5 Sco 40

Moon

7 Tau 15

Mercury

20 Sco 08 R

Venus

20 Sco 26

Mars

15 Leo 43

Jupiter

1 Sag 13

Saturn

21 Leo 31

Uranus

25 Gem 51 R

Neptune

11 Lib 28

Pluto

14 Leo 52

Node

23 Tau 25 R

Chiron

12 Sco 44

Juno

0 Cap 35

Kar škorpijonovski dečko....a je zato tako skrivnostno privlačen x;)x

Najlepša hvala! Tole pa je učinkovitost. Bravo!:palec: :palec: :palec:

Evo, saj sem vedela :eek: , Asc BIK :eek: :eek: :vragec:

Že celo življenje mi stopajo v življenje osebe, z asc Bik! :palec: x:)x x^x

(no, omenjeni gospod mi žal (še)ni stopil v življenje.. :o|o: x:Dx )

Ne vem, kako to, vendar ali postanejo prijatelji ali pa gre za kakšne ljubezenske zadeve, vsekakor zelo važni ljudje v mojem življenju.

Zanimivo, tisti, ki niso asc. Bik, so pa skoraj vsi asc.Devica :eek: :eek: , spet važni ljudje v mojem življenju, žal povečini z negatiovnim predznakom :o|o: :C:

Ruby, samo majhen popravek...ASC je Dvojček, Luna je Bik...kar tudi ni zanemarljivo, kajne? Zgleda, da nekaj v tvoji karti privlači bike.... pa saj verjetno sama veš, kaj, če se ti to kar naprej ponavlja x:)x

Lahko noč!

Pa še nekaj:

-firbec mi ni dal miru, pa sem na astro.com vtipkala njegove podatke in pogledala karto. :sori:  x8Dx  x;)x

samo kvadrati in opozicije :eek:  :eek:  :eek:  :wOOt:  :wOOt:  :wOOt:

x:Dx x:px ...je boljše bit zadovoljen kar s tistim, kar imamo, kajne?

Slavi - v bistvu smo pri znanih osebnostih, o aspektih pa govorimo drugje, tudi o konjunkcijah... Malo chekiraj, pliz...

Picasso

Jupitra, thanx za izcrpne oz. natancne podatke! :eek: x^x :palec:

Ruby, na LN seveda nimamo take baze (kdo bi poznal uro rojstva Richarda Dreyfussa oz. ni v vsaki notici, datum pa je cesto).... (*nekoc pa seveda tudi taksna bo, ker se jo da preprosto kupit x8Dx)..

No, sem sla ko sem videla tvoj drugi post, ces ce kdo ve podrobneje, za stos chekirat in sem vnesla - in dobila...

Tako da 'za silo' najdes na LN stevilne datume rojstva - ce te bo se kdaj zanimalo.... :palec:

Picasso

Boris, Bern je nekje podal, ziher sem, da celo v tej temi nekje (*itak sem zdruzila obe, tako da tudi ce je bilo v 'drugi', je zdaj tu). :palec:

Ma saj jaz sem tudi imela ta link nekje, pa tudi smo precej govorili o tem in smo ziher, no, nekje podali link - da si lahko celo vtipkal svoj datum oz. vse, pa dobil 'najblizjo razlicico' (recimo v mojem primeru Jodie Foster in Johny Depp - kar je cisto odstekano, no v primeru 1. se stekam nekako, asc, luna pa ravno nasproti... ajde, ... ... ampak - johny depp!! :eek: - strelec, dvojcek nekaj... :eek: ... zanimivo... ... a oba pa sta nekako 'spicasta' in svetla, kar sem tudi jaz... nekako tak 'srchast' ksiht... licnice podobne, recimo, in brada...)... Kao - vizualno...

Aja... hmm... morda pa je v temi Horoskop in videz... xscratchx...

No, skratka, tu okoli nekje... :8):

Obstaja, no... bo ze kdo podal, ki se spomni oz. ima direkten link ze... x^x

Picasso

Si imela prav Marsa, pri horoskopu sem iskal za leto dni nazaj, ampak je v tej temi na začetku, osnovni meni www.zodiacal.com....

Osnovni meni

Tule je pa res bogata baza podatkov svetovno znanih osebnosti s polnimi podatki, jaz sem nastavil na začetni spisek po abecedi:

Znane osebnosti

Lep pozdrav, Borism x:)x :palec:

Thanx, Boris, super, fajn, ucinkovito! x^x :palec:

Bom sla enkrat se malo sprehodit (*zdaj se raje niti ne ufuram :o|o: :sori: :8):)... x;)x xDDx

Thanx za link, res, no vidis, kok fino vse najdemo in povezemo. x;)x x^x x8Dx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...