Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 pejt si zobotrebc zamenat, k ti limitni status brenka škorpijoni pikajo ne pozabt, ko te vkleščejo si na pladnju njihovem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 haaa, mam prav, vem..wahaa kakšna žrtu, sebe povzdiguješ, to je to, puščaš pa javne iztrebke in hinavske odpustke, kot ,da nisi nikoli dihal zlobo˝ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Oj, kaksne hecne znane osebnosti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 marsa, tipičen osebek, ki ima domišljija, huh, neverjetno, nikol zalublen vate ,uh, sam imet rad je pa nek drugega.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 No temi sem zdaj zdruzila... Ko sem gledala jamiea Oliverja (ze zdavnaj, predno so ga zaceli furati na nasih TV), sem vedela, da jasno ne more bit drugega kot dvojcek z bikom... No, v zadnjem Zurnalu pa je koncno podatek in nisem se motila - seveda je dvojcek - 27. maj 1975 (se mi zdi)...Vendar ni z Bikom, pac pa ima Luno v Kozorogu (ocitno sem videla zemljo pac in sklenila, da ima morda merkur ali venero v biku, ima pa venero v raku, merkur pa ima v dvojckih, amrs pa ima morda v ovnu... tega se pa ne spomnim)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 A morda kdo ve rojstne podatke od Richarda Dreyfussa padam dol od dobrega, karizmatičnega, misterioznega in meni zelo privlačnega moškega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Skorpijon, med 25. in 31. 10. - nisem pa si zapomnila, katerega leta... - meni je tudi kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ah, , se mi je kar zdelo, da je naš Hvala Marsa Če pa kdo bolj natančno ve podatke, prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Za stos vtipkaj na osrednji strani ln rICHARD dREYFUSS... (29.10.47)Sicer je na LN med najbogatejsimi bazami (v sloveniji)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupitra 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 29/10/1947 18:07 (-5:00 EST) 73W56 40N38 Brooklyn -NY- (USA) Code:FS Source:DS 950318A Asc 0 Gem 57MC 7 Aqu 49Sun 5 Sco 40Moon 7 Tau 15Mercury 20 Sco 08 RVenus 20 Sco 26 Mars 15 Leo 43Jupiter 1 Sag 13Saturn 21 Leo 31 Uranus 25 Gem 51 RNeptune 11 Lib 28 Pluto 14 Leo 52 Node 23 Tau 25 R Chiron 12 Sco 44 Juno 0 Cap 35 Kar škorpijonovski dečko....a je zato tako skrivnostno privlačen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Najlepša hvala! Tole pa je učinkovitost. Bravo! Evo, saj sem vedela , Asc BIK Že celo življenje mi stopajo v življenje osebe, z asc Bik! (no, omenjeni gospod mi žal (še)ni stopil v življenje.. :o|o: )Ne vem, kako to, vendar ali postanejo prijatelji ali pa gre za kakšne ljubezenske zadeve, vsekakor zelo važni ljudje v mojem življenju. Zanimivo, tisti, ki niso asc. Bik, so pa skoraj vsi asc.Devica , spet važni ljudje v mojem življenju, žal povečini z negatiovnim predznakom :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupitra 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Ruby, samo majhen popravek...ASC je Dvojček, Luna je Bik...kar tudi ni zanemarljivo, kajne? Zgleda, da nekaj v tvoji karti privlači bike.... pa saj verjetno sama veš, kaj, če se ti to kar naprej ponavlja Lahko noč! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Lahko noč Evo, zakaj ga še ni v mojem življenju, Luna v Biku, ne asc.! Bom šla pa po očala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Pa še nekaj: -firbec mi ni dal miru, pa sem na astro.com vtipkala njegove podatke in pogledala karto. samo kvadrati in opozicije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupitra 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Pa še nekaj: -firbec mi ni dal miru, pa sem na astro.com vtipkala njegove podatke in pogledala karto. samo kvadrati in opozicije ...je boljše bit zadovoljen kar s tistim, kar imamo, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 No, ko ste ravno pri aspektih v natalni karti: a mi lahko kdo pove, kaj je znacilnost za osebe, ki imajo v svoji karti ogromno konjunkcij? Se da posplositi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Slavi - v bistvu smo pri znanih osebnostih, o aspektih pa govorimo drugje, tudi o konjunkcijah... Malo chekiraj, pliz... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Jupitra, thanx za izcrpne oz. natancne podatke! Ruby, na LN seveda nimamo take baze (kdo bi poznal uro rojstva Richarda Dreyfussa oz. ni v vsaki notici, datum pa je cesto).... (*nekoc pa seveda tudi taksna bo, ker se jo da preprosto kupit )..No, sem sla ko sem videla tvoj drugi post, ces ce kdo ve podrobneje, za stos chekirat in sem vnesla - in dobila...Tako da 'za silo' najdes na LN stevilne datume rojstva - ce te bo se kdaj zanimalo.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
slavi 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ok, bom sla se kam pogledat za to razlago. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Oj, lahko v eno od tehle tem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Pa res, Marsa, kje je kakšna dobra stran(link) znanih osebnosti, kjer bi bile poleg tudi ure(točen čas in lokacija!) omenjene....jaz se imel enkrat to, sicer bolj za športno področje, ampak se mi je parkrat sistem sesedel in z njim priljubljene, pa ni ostalo nič :xx!: ....lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Boris, Bern je nekje podal, ziher sem, da celo v tej temi nekje (*itak sem zdruzila obe, tako da tudi ce je bilo v 'drugi', je zdaj tu). Ma saj jaz sem tudi imela ta link nekje, pa tudi smo precej govorili o tem in smo ziher, no, nekje podali link - da si lahko celo vtipkal svoj datum oz. vse, pa dobil 'najblizjo razlicico' (recimo v mojem primeru Jodie Foster in Johny Depp - kar je cisto odstekano, no v primeru 1. se stekam nekako, asc, luna pa ravno nasproti... ajde, ... ... ampak - johny depp!! - strelec, dvojcek nekaj... ... zanimivo... ... a oba pa sta nekako 'spicasta' in svetla, kar sem tudi jaz... nekako tak 'srchast' ksiht... licnice podobne, recimo, in brada...)... Kao - vizualno...Aja... hmm... morda pa je v temi Horoskop in videz... ...No, skratka, tu okoli nekje... Obstaja, no... bo ze kdo podal, ki se spomni oz. ima direkten link ze... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 OK, hvala Marsa, bom pogledal,pa če ga najdem, ga sem prilepim ...lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Si imela prav Marsa, pri horoskopu sem iskal za leto dni nazaj, ampak je v tej temi na začetku, osnovni meni www.zodiacal.com.... Osnovni meni Tule je pa res bogata baza podatkov svetovno znanih osebnosti s polnimi podatki, jaz sem nastavil na začetni spisek po abecedi: Znane osebnosti Lep pozdrav, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Thanx, Boris, super, fajn, ucinkovito! Bom sla enkrat se malo sprehodit (*zdaj se raje niti ne ufuram :o|o: )... Thanx za link, res, no vidis, kok fino vse najdemo in povezemo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.