Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2005/43/"][b]Napoved za 43. teden[/b][/url] - [b]24. - 30. oktober 2005[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 mojstrsko napisano.... drugače pa že dogaja...resnobne misli...smrti ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Oooo res grozna napoved Marsa, hvala za trud Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 [quote name='lia' post='556715' date='23. Oct 2005 ob 23:55'] mojstrsko napisano....[/quote] thanx, brez lazne skromnosti - tud jaz sem zadovoljna ... sem redko tkole res... je to, kar sem hotla povedat. fajn ko vidis tud to, thanx res.. * melodie, hej jo!! jp, kar sem rekla, sem rekla... prej se mal prevec sprostila, pa vehementno rekla, da bo dons kao... prejle pa vidim, 23:42!! oouch!! podvizancija. in eto - 23:55 (al kolk), torej se danes, kot sem rekla. blabla.. sem ze tud kdaj, pa ni blo... sam dons pa je. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Ma carica si res! Glede na tvoje včerajšnje počutje si danes prav presenetila Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2005 saj pocutje je bad... pac... kakosezerece... hm.... stagnacija.... :||| stirka mecev (tarot).... torej, pocutje = not gud. sam... um in tole, duh, prodornost, vizija in vse to - veri gud. evo pa spet jamram. trapast... ko sem.. karkoli pac, sem najveckrat sam... po svoje... *natancna*. in do nezavesti preciziram... oh kolk res jes, da mam tole pod streho.. da si lohk jutr caje kuham in podobnosti. uh, je vseen fajn, da se je sco zacel... men se zlo poklapa... res v asc nastopam, se pojavim, zaktiviram... pa tud darmari se znajo zgodit.... zbolevanje, ce je blo, ko je blo, je vedno ali pac najveckrat bilo v ribah (sonce) ali sco (axc). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 [quote name='Marsa' post='556726' date='24. Oct 2005 ob 00:14']da si lohk jutr caje kuham in podobnosti.[/quote] Saj počasi se bo vse zglihalo. Jaz sem se pretekli teden malo zredila, upam, da ta teden ne bo takega apetita. Na psihično počutje pa pri meni v glavnem vplivajo odnosi z določenimi ljudmi. Pred kratkim mi je nekaj ljudi zelo nafilalo ego, ampak če se samo z eno osebo ne štekam dobro, mi nihče ne more pomagat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 hvala za napoved Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 marsa...thx.... jp....se dogaja...sem hotla nekaj odstavkov prekopirat in ugotovila, da bi jih bilo preveč. boj s tesnobnimi stanji....se odvija....zaenkrat sem jaz carica....je hecno, ker kljub vsemu ostaja točka miru v meni, ne glede na ves ostali šit.....pišuka, tle na to temo, bi se dalo roman napisat...... tole sonce v sco naplavlja neko divjost iz globin...pa ne tisto agresivno....zanimivo....da bo še pestro, o tem ne dvomim....če bo kaj bolje, bo pa pokazal čas....mogoče bo samo drugače....pa saj spremembe so nujne za rast in razvoj...mar ne..... [color="#FFFF66"]marsa....zdravstveno stanje?[/color] you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 [color="#6600CC"]Najbolj pozitivno v tej napovedi se mi zdi prestavljena ura . No ja, kaj čmo, resnično je pri meni že celo leto, mogoče pa zadnje obdobje še bolj intenzivno čiščenje. Določene zadeve sama odstranim, da je plac za nove, določeni se kar sami odstranijo , tako da se tolažim v bistvu s tem, da se bo vse generalno prenovilo za en nov blesteč začetek . Ne vem, kok bom sicer doma gospodinjila pa to, ker mi glih ne paše zadnje obdobje, ampak definitivno se pa zavedam, da moram pri sebi puščice sama obračat navzgor, pa če se da, še komu pokažem te puščice . Kaj čmo, Šta je , tu je, na nas je pa da nardimo najboljše v danih okoliščinah . Lojska pa prav, da je točka moči zdaj . Tko da, v idealnih razmerah itak ni umetnost se prepričat, kok je lepo življenje, tule se vidijo pa rezultati dela na sebi. Marsa hvala za napoved, da vemo kaj se nam obeta .[/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ...tale lojska je brihtna ženska.... [color="#FFFF66"]pa ful lepo si napisala...[/color] you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 [quote name='Pujsa' post='556770' date='24. Oct 2005 ob 09:03'][color="#6600CC"]Najbolj pozitivno v tej napovedi se mi zdi prestavljena ura .[/color][/quote] Haj punce! sem se zbudila skladno z napovedjo... cist osamucena, vsa nekam zblojena, tecna, nespocita.... sto diagnoz sem prec postavla zjutraj, med njimi kronicni bronhitis, tuberkulozo in pticjo gripo. ponoc me je tolk kaselj napadel, da sem se cist zbudila. cist me je izmucil. drugac pa sem kar kul, ce ne bi imela bedastega ureza tegale, bi si nastimala kopel. ampak vseen dbest da se je skorpijon zacel. men ni vse skp nc v tisti tehtnci.... :||| * Hvala vsem za skrb za moje zdravje in za lepe misli, zhelje in poslano mi zdravilno energijo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 celo noč sem sanjala ko blesava...pa že tako je bilo že krepko danes, ko sem šla sploh spat...pa še zbujala se ful....se čudim, da tako dobro prenašam....zaenkrat..... uau, diana...šele zdej vidla fotko..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Thanks Marsa! super napoved,....mi je popestrila ponedeljkovo jutranjo kofi! ...iiiiiii smo.... smo naspidiran Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 popestrila, ja, verjamem. THX! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 evo...temu se reče optimizem..... ...silki.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 brr,..brrr.. ,....temu se reče da mi je koža prov! , Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 24. oktober 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 silki...ti si itak faca..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ...neum raj nč reko #"$%&*%&$### Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 [quote name='Marsa' post='556850' date='24. Oct 2005 ob 10:33'] [/quote] ...band za kožo posnet Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 ah...oh... še par takih napovedi (zakaj imam občutek, da še ne bo konec zblojade ), pa nas sploh nobena stvar več ne premakne sicer pa... če se večina tistih v celofan zavitih in z rožicami posutih napovedi ne uresniči, zakaj bi se pa potem vse zoprnije ... a če se že kaj dogaja, vsaj vemo, koga ali kaj kriviti thx za napoved ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Kaj vas je fajn prebrat Ma ja, zblojada men pa tale scorpio nic ne pase.. Točno to, stagnacija.. ždenje.. kar sem, pa nič ni od mene.. Tko vsake tolk časa se zalotim, da mam uno grozno faco, ko maš vse mišice sproščene, pa vseen napete in si ves tak mulast in gubast pa kr neki bi jokcala pa v avtu.. gledam predse in kar odplavam.. sem se morala celo pot iz BTCja zdajle opominjat, da moram gledat kaj delam.. ma ja, itak da bo boljs, to je sam zato, ker sem nardila neumnost, pa že navsezdodaj napoved prebrala WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 akhm še ni konca, še ni konca Po mojem zelo fragile tednu, kjer sem imela vse možnosti podoživljanja, takšnih in drugačnih občutkov, predvsem težkih in težko sprejemljivih, sem uspela predelati delček s prijateljico in osvetliti tudi iz drugega zornega kota....kako težko je nekatere stvari sprejeti in še enkrat si dokazala, da si sam sebi največji sovražnik kako težko je ko si že v bedu, ko porabljaš vso svojo energijo, da potoneš še globje. Ker sem bila fizično omejena, je vse skupaj še malce podkrepljeno....mah ta nemir in to večno iskanje miru same s seboj na trenutke, me že izčrpava in te miselne atomske bombe, ki si jih mečem, še Lojska ne popravi, žal. Preveč trdna, na svojo žalost mnogokrat. Sem imela pa zdaj en zelo zanimiv pogovor, veliko lepih občutij v svojih slabostih. Hvala ti da si bila poslana v moje življenje in da skupaj hodiva, po poteh Gospodovih. Po tem tednu pa upam, da bo konc teh zblojad Cheer it up Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.