lea 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 evo! zdej, ko si pa rekla na glas pa samo se naredis, speljes. kaj bi ti solila pamet, samo: [size=3][color="#CC33CC"]dej, dej, vzemi si cas zase [/color][/size] [color="#FFFF99"]sej ves, da bomo imeli vec od tebe, ce bos ti bolj *pr seb*.[/color] pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 mah... ja, saj vem, thanx!! sam - vmes se nic samo ne naredi (+ dodatna shtala, ker cas se ne ustavi na enem placu, medtem, ko nekoga ni)... da sem lohk en mesec pocivala, sem pol ko sem nazaj prisla dva mesca mela za pucat. :||| tko da je najboljs sprot, kar mi super uspeva, a pridejo pa obdobja, ko si svega sit, saj to cist vsi poznate. pac, sem v vlogi, ko se pol vedno oz. vsake tolk nazadnje vprasas, ce si res bebo, pa ce naj gres v temo motece lastnosti podat, da si prevec dober. aja, saj, nic tacga, cesar ne bi vsak mesec vsaj 1x dozivljala, odvisno tud od dogajanja zunanjega, na kar itak ne mroem vplivat. sam ponavad se mi ne da o tem... niti razmisljat. ker nikamor ne pelje. sama sem se odlocila in tko pac je. je nesmiselno jamrat. sam vcas pa se s tem premaknes z mrtve tocke, pa tako to ni nujno nekaj negativnega. se pa ne ustrasit, hocem rect, tole je prav tko moje dost normalno stanje, le da s tem ne tumbam po forumu. vcas pa le, ce je tko, da se mi zdi, da dam rajs ven. vsi jamrajo cez sefe, pa vse, pa cez placo pa cez vse... no jaz ne mroem cez vse to, ker nic od tega nimam. ampak mal mora pa clovk ipak se pojezit. sam vam je lazje, ker maste vsaj krivca. no saj jaz ga mam tud - sebe. po drugi strani pa je taksno 'poslanstvo' visje od cloveka samega, on ze ve, da je prav, da tko in to pocne... pa ceprav vcas med potjo slednje ne vidi jasno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 [quote name='Marsa' post='558449' date='26. Oct 2005 ob 12:40']v smislu, da nekak kot skor nalasc... se ne zdravim bolj, kot bi hotla vidt, nekak, kolk se lohk cist brez vsega... al kaj jaz vem... to bom kasnej vidla.[/quote] [color="#6600CC"]No viš ti pa meni tam v tumorjih, da imam lepo mnenje o tebi . I knew it . Jaz sem se pa odkrižala križev in težav s križem, dons kot čist nova , nardim kar čte, premet magar, sam če so dost visoki stropi. Vsem, ki jim karkoli manjka, želim, da se vam čimprej spedenajo zadevice [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Marsa razumem zelo dobro tole stanje v katerem si. Pa te ne bom tolažila z nekim "sej bo no, ko bo", ga preveč dobr poznam. Bejba to je life! Nezadovoljna si s seboj, seveda,....na nerve ti gre?,...normalno, še dobr,...torej registriraš kaj se ti "not" dogaja. Ljudje in life so različni. Delamo, se razvijamo, pridemo donekod,....nekateri tu obstanejo, nekateri stagnirajo,...nekateri pa ratajo nezadovoljni,....določen cilj je dosežen in kaj zdaj? ždet na tem?,...ne radi bi nekaj več,...kej drugega,....skratka nekaj...radi bi šli naprej.......to je to ......naprej - kam?- cilj??? ja postavi si ga ,...sej ko bo čas in v tebi dozorel boš že vedla kam in kako! Jp, pa tole je verjetno še dodatno k zgoraj navedenem. jest "padem" v podobno, ne glede, da mam cilje - zunanje, in jih uresničujem, takrat ko ugotovim da nimam oz nič ne delam nekaj izključno samo zase - za "svojo dušo", viš le to jest morm imet. lp Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 heh, kaj se povezhe tkole, Pujsa... pa opazis ti vse, madoncA. no to si najbrz zato, ker se ti je zdel, da nekak pase k mojemu znacaju, pol si pa tud tu bila bolj pozorna, ko sva ze zadnjic o tem. a res, to je pa fantasticna novica, kako ti je pa to uspel? * thanx silki , sploh, thanx punce! v bistvu glih zato ne maram jamrat, ker pravzaprav nocem slisat - saj bo.. al pa nekaj, boga, pa to... :||| no ne da nocem socutja... sam... jasno da bo, odvisno pa je itak od mene. saj mal pa je tud to, da blazno ne maram bit bolna, brez energije (no saj, kdo to mara , sam... jemljem kot poraz al kaj)... in ko si bolan, vse taksno pac razmisljas, se tolk bolj. pa je po mojem 'krivo' tud to, da sem ze 3. teden prakticno skoz doma in vse to.... je treba mal se ven vreci, da lohk dobis pravo perspekltivo. lohk da bo ze to dovolj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 [color="#6600CC"] Bila pozorna ja, imaš prav, ker mi je pasal k tebi, pa se nekak nisi dala prepričat , sicer pa nisem tok pozorna ja , tut to veš.. Jah uno s križem je pa takole, ker se mi ni več bruhalo vsak mesec od krčev in bolečin, pa sem tko neopazno dajala to skozi, je križ izkoristil dejstvo, da ga nisem nič negovala ta mesec - nobenih Tibetančkov, nič vaj, nič , je ob prvi priliki usekal , jaz pa z enim zdravilnim simbolom nadenj nazaj - sem ga imela včeraj cel dan nalepljenega na križu, pa sem ga.[/color] [color="#FFFF99"]Za tvojo ranico pa tudi nekje čaka eno blažilo, mi pravi intuicija [/color] . Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 [quote name='Pujsa' post='558492' date='26. Oct 2005 ob 13:20'] [color="#6600CC"] jaz pa z enim zdravilnim simbolom nadenj nazaj - sem ga imela včeraj cel dan nalepljenega na križu, pa sem ga.[/color] [color="#FFFF99"]Za tvojo ranico pa tudi nekje čaka eno blažilo, mi pravi intuicija [/color] .[/quote] neverjetno, tkole totalno je delovalo??? schtraufenpacht!!! aja? se morm pol dol spravt? Ouki, thanx za namigec (sem glih prejle klela, da sem prehitro zavracala, ker komaj da mam se kaksnega ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 [quote name='Marsa' post='558485' date='26. Oct 2005 ob 13:17']....pa je po mojem 'krivo' tud to, da sem ze 3. teden prakticno skoz doma in vse to.... je treba mal se ven vreci, da lohk dobis pravo perspekltivo. lohk da bo ze to dovolj. [/quote] probi, pa boš vedla! pa se najprej ven vrž! ....če ne prej se boš 7.11. (tega leta) kr mogla prmetat! sicer pa, delaj tudi na telesu,....eno z drugim, nuca in še kako, tudi če si na nuli z energijo in bolana,...pa pomalem! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 kok se zavzames! jp, pomaga, zadnjic sem se bla sita, pa me je picil naval 'zdravega furanja' in sem zjutraj prec pocepe pa mal vaj jogijskih kar enih (tiste ki jih pac lohk doma, na mal placu), pa neke agrume stiskala - in je blo res boljs... vcas pa kar zhdimo v teh stanjih mal se... a ves ono, ki pades v blat. pa najprej pazis, da ti ne bo sel za rokave. sam ko si pa cist not, ti pa dol visi, kaksen rokav, saj ga mas ze povsod!!, pol pa kar not se mal zhdish. tko nekak. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Veš tole ždenje je čist ok, s tem, da ždiš ker si to trenutno do nadaljnega DOVOLIŠ in ne ždiš kr sam po sebi,.....v ozadju zavesti je drobno varovalo,...ždim, dol mi vse visi, uživam v blatu (le kok dol še lohk grem?),jeb...se vsi ostali, jest sem "not - dol", ...tud ene vrste mazo - uživancija (pa ne v slabem smislu),..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 ja ja, natancno to.... to ni mazo... to je sprejemanje vsake faze kot take... saj ti rpavim, da v bistvu uzivam v tem. saj ta je zlo skorpijonska, po mojem, pa se mal ribja. ja, sam dolgotrajnejshe tako zhdenje pa vodi v depro. ne tega pa nimam, ne vem, al se mam ipak prevec rada oz. mam rada lajf, al preprosto zato, ker sem borec in ne pusi po naravi. sam tud borc mora kdaj rane lizat pa cajtat - glih zato, ker jih dobi - ce je borec ne. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 dej no, Marsa, raje priznaj, da nalašč to furaš, da imaš izgovor za *bad* napovedi pisat ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Ja "tole" je zlo scorpijevsko, če je ribje, ne vem. Jest zase vem, da na ta način "prebolevam",...na zunaj nič vidno,...not čedalje globje močvirje,....pa si ne prizanašam,kvečjemu intezivno dodajam,...pa globoko v sebi "prebolimo",...in pridemo ven,....tudi to ni na zunej vidno,...sam šok k ne "palimo" več,.....pa je odziv na taisto stvar indiferenten... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 [quote name='coccinelle' post='558530' date='26. Oct 2005 ob 13:49']dej no, Marsa, raje priznaj, da nalašč to furaš, da imaš izgovor za *bad* napovedi pisat [/quote] ...hm, al pa obratno... da kao lohk potrdim napoved. v resnici sem pa cist jupitrovsko razpolozena, ampak tle mal blefiram, ker ne mroem sebe negirat. [quote name='silki' post='558536' date='26. Oct 2005 ob 13:55']Jest zase vem, da na ta način "prebolevam",...na zunaj nič vidno,...not čedalje globje močvirje,....pa si ne prizanašam,kvečjemu intezivno dodajam,...pa globoko v sebi "prebolimo",...in pridemo ven,....tudi to ni na zunej vidno,...sam šok k ne "palimo" več,.....pa je odziv na taisto stvar indiferenten... [/quote] tkole ja. natancno tko. nekoc sem blazno padala na enga tipa. sva mela vijevaje hude... *vsa LJ* vedla, kako pa kaj..... no pol mi je pac cist dol padel (ne tko, sva frenda cist dobra), ampak ono, kot pravis, indiferentna. in mi en frend sploh ne verjame, ce tega kdaj omenim, mi pravi, aha, kao, se vedno pa tole? pravim tud slucajno ne - in mi ne verjame. misli da ce je blo tko mocno, da no way, da bi cist pozabila. a sem. seck seck... a ne v mukah, borila, pa odrezala, z bolecinami... ne, preprosto je pol odslo... dol mi visi, nic ne cutim. NIC. a ni hec? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 [color="#6600CC"]S čem je pa tole povezano???? Ker jaz tudi lahko nekaj do nezavesti, dokler mi enkrat, tko, čist neboleče dostikrat, včasih tud neopazno dol vse skup pade in mi ni več. Ne zamerim, ne sovražim, ampak mi enostavno ni več? Če je s škorpjoni, mora bit še s čim, ker nič ne pikam [/color] Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 saj sem rekla, da je tud ribje... ribi je se lazje, ker ima itak vec odpuscanja... pa ni tko strastno v teh stosih, tko dokoncno..... pa se zato, ker je pac to ze oddelal.... in riba tud, ker se prav tko poglablja, sam pac mal drugac... mal vec bluza je zraven morda, a manj rushilnosti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 tale je bil bolj dolgo pisan in se nanasa na tisto *pred rezanjem* . tole je bolj na temo: depra. jah, tule vedno igra dostojanstvo eno igro. *ja, kako sem lahko bolan ali pa v depri, ce pa se poslusam in delam vse tako, da bo v redu?!* ta moc, ki jo ima clovek, da vpliva na dogodke, na stanje in potem v nekem trenutnu nekaj pocepne v nas in se sprasujemo al je to usoda ali posledica enih napak, ki jih delamo ali kaj je to?! ce si borec po naravi, te pa takale zadeva, ki je ne mores kar iz dans na jutri spedenat zacne jezit in tule se najbrz zacne delanje napak. ko nisi vec cisto sam svoj pa se ne slisis vec dobro. pa tudi to, da ves, da delas nekaj kar je po eni strani dobro za nas, po drugi nas pa dusi in ovira, kot na primer cisto banalno likanje srajc...tudi takle kompromisek ocitno v nas nekje tli in caka in nas je, potem nam pa telo pove: *ej stari, tlele pa moras nekej narest! ne glede na vse!* ja, kako obdrzat tehtnico v vodoravnem stanju pa saj vemo, da tudi ce je enkart na tej strani, drugic pa na drugi, je ok. samo, da je nekako pod naso kontrolo, ce pa ni pa da je vsaj taksno, da zmoremo rect, da je ze za nekaj dobro klinc! ce pa ne poznas dna, tudi vrhov ne znas videt in cenit! lea je malo pofilozofirala. kar se pa tice rezanja pa mislim,d a je tako, da smo si zelo razlicni. da eni morajo vse prebolet tako, da nekomu povejo, v bistvu sami sebi, drugi pa nekako v sebi presojamo, razsojamo in drugih ne obremenjujemo s tem, ko pa se odlocimo.,..je odloceno in konc debate. vodna varianta, mogoce pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 super lea, ko si se tolk poglobila (da ti je torej tud teb dal mislit, da ni izpadlo v kioncni fazi kot sam eno moje jamranje, ampak da mal razmisljamo o tem, saj jaz se pa zdaj tud boljs pocutim ). ja, saj, tko je. ja pa tud to mas prav, jasno, pac, smo si razlicni. banalen in mroda neprimeren... hm, primer : pogreb. eni sam stojijo z bledim obrazom. eni tiho ihtijo. eni so si oci izjokali ze prej, morda pa tam hladni izgledajo s kakimi crnimi soncnimi spegli... eni na ves glas jokajo in obupujejo. eni pa se celo vrzejo not v grob za onim (ze dozivela, stara mama od sosolca, ko mu je mama umrla, nikol ne bom pozabila, kolk je blo grozno pa tko neznansko zalostno)... taki smo - razlicni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Ne ni čuden, sploh ne! Sem že razmišljala zak tko "to" počnemo,....pa to nima nobene veze z ponosom,...le ta je viden na zunej,....notri sami sebi ne moremo blefirat!.....mislim, da tok potenciramo (not v sebi) to bolečino - stanje,...do meje zdržnega ...nakar se verjetno vklopi samoohranitveni nagon, (notranja borba)....če ne je pa destroy.... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 ane kolk je to fajn, da se tega zavedamo! da ne sodimo drugih, ko se nam zdi, da bi po vsej logiki morali biti neskoncno zalostni...vsaj izgledat tako...oni pa kar niso. ja, logika ja, ampak kaksna, cigava?! vedno je fajn vedet, da smo razlicni, tudi isti clovek razlicno reagira, konkoncev in hvala bogu, da smo taki,... da nismo roboti. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 ja, jaz tud mislim tko Silky morda pa je lea mislila ta ponos, kao, ko sem recimo tam napisala da je kot nekaksen poraz.. v tem smislu.. drugac pa itak - saj ravno to je najslabse pri folku, ki misli da je iskren - da do sebe ni! *je iskren* kao, kar pomen, zanj, da si upa rect sefu v glavo da je kreten. pha! to lohk pomen sam da je neumen al pa kaj jaz vem. drugo pa je, SEBI priznati - tle sem bil pa krele totalen. * a ne lea? glih to - hvalabogu. vcasih mam koga kar skor 'rajs', ce kako napako nardi.. al pa kaj jaz vem (zadnjic sem o tem razmisljala, ko je bil en primer, pa sem zdaj pozabila, kaj tocno je blo), ker ne verjamem v *nenapake*. ne verjamem. ce je vse kot iz skatlice, oni nekaj skriva morda. skratka, HOCEM cloveka.... torej tud da mi je kdaj lohk zoprn recimo. nekoc sem bila na koncertu metallice. nekdo bi rekel, shit, pa taki profesionalci, 2x so zafusal. men je bil pa Zakon, ker so fushal; prvic si videl, da ni blo kakega plejbeka, drugic pa si videl, da so ljudje, kot ti sam. torej, rajs mam da clovek fusha, kot da mu popedenajo glas za 1/4 visje, ker sicer fusa oz. al pa da poje na plejbek (kar pa je sicer kar arbajt, sam pac, mas ful priloznosti, pa po odstavkih lohk pojes oz. igras) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 [quote name='Marsa' post='558588' date='26. Oct 2005 ob 14:39']ja, jaz tud mislim tko Silky morda pa je lea mislila ta ponos, kao, ko sem recimo tam napisala da je kot nekaksen poraz.. v tem smislu..[/quote] mah, meni ponos ni isto kot dostojanstvo. ponos bolj enacim z egom, dostojanstvo pa z bit-jo. in poraz povezujem s ponosom...dostojanstva ne bi nikoli. zato ga tudi tule omenjam. ceprav v koncni fazi, ko si moder in gor visoko, ti je vseeno al si up al down, ker to pa si in si kar si. jaz pa se nisem tam pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 Jp, sam da si to kar si, se prvo moraš dobro poznat, da sploh veš kaj si, ....da pa "tapravo lice" ven vržeš še tok bolj,...ti veš da je pravo,...drugi nej pa kužijo, če se jim da! Ma up ali down,.....vseeno,...važno je to, da točno veš kje si in zaradi česa si tam kjer si! Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2005 [quote name='lea' post='558592' date='26. Oct 2005 ob 14:50']mah, meni ponos ni isto kot dostojanstvo. ponos bolj enacim z egom, dostojanstvo pa z bit-jo. in poraz povezujem s ponosom...dostojanstva ne bi nikoli. zato ga tudi tule omenjam. ceprav v koncni fazi, ko si moder in gor visoko, ti je vseeno al si up al down, ker to pa si in si kar si. [/quote]saj vem. jaz kar mal nalasc to tako postavljam, ravno zato. ampak saj o istem govorimo priblizno. [quote name='silki' post='558598' date='26. Oct 2005 ob 15:00']...drugi nej pa kužijo, če se jim da! [/quote] [quote]Ma up ali down,.....vseeno,...važno je to, da točno veš kje si in zaradi česa si tam kjer si! [/quote] in ce si ze down do konca, gres lohk sam se Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. oktober 2005 Prijavi Deli 26. oktober 2005 [quote name='Marsa' post='558527' date='26. Oct 2005 ob 13:47']sam tud borc mora kdaj rane lizat pa cajtat - glih zato, ker jih dobi - ce je borec ne. [/quote] jaz sem pra presenetljivo mirna, se sploh ne spoznam, kot bi se opazovala iz nekje... me še mal rit boli od trdega pristanka v realnosti... ampak to mine... potem ostane pa odpornost... štrikam a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.