Skoči na vsebino

Napoved za 43. teden

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar
odkod si pa to privlekla, Sonck, :eek: - no se dobr da si pa da vidim, sem sla nazaj pa sploh nisem nasla...

Pujsa, to me nic ne preseneca, sam dbest ko je REKEL!!! Pa sef!!! :palec: xsuperx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[quote name='Marsa' post='559879' date='28. Oct 2005 ob 13:22']odkod si pa to privlekla, Sonck, :eek: - no se dobr da si pa da vidim, sem sla nazaj pa sploh nisem nasla...[/quote]

Kaj to misliš Marsa, nisem čisto razumela...privlekla kaj x?x
http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

[quote name='Amis' post='559857' date='28. Oct 2005 ob 12:58']pujsa.... :onfire: ..... :palec:[/quote]

[quote name='Marsa' post='559879' date='28. Oct 2005 ob 13:22']odkod si pa to privlekla, Sonck, :eek: - no se dobr da si pa da vidim, sem sla nazaj pa sploh nisem nasla...

Pujsa, to me nic ne preseneca, sam dbest ko je REKEL!!! Pa sef!!! :palec: xsuperx[/quote]

[color="#6600CC"]Aham x:Ix . sej drugače jaz nisem odvisna od pohval, delam kar mislim, da je prav, oz. kakor mislim da je prav. Mi je pa resnično the best, da je to REKEL on, ker ga tudi spoštujem in cenim kot človeka. Pa v bistvu sploh nisva o službi, bolj kar tko, o meni.

Je bilo hecno, ker jaz sem tule v službi 9 let in sem se medtem fuuuul spremenila. Sem bila že itak vedno v glavo bolj zrela kot vrstniki, ampak vseeno fuuul razliko naredila. In z njim kot šefom nisva imela takih kontaktov, je samo drobce mojih sprememb ujel x;)x . No me je res šokiral, ker nikoli ne veš, kaj te v debati s šefom čaka x:o)x .[/color]
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[quote name='sončk' post='559887' date='28. Oct 2005 ob 13:32']Kaj to misliš Marsa, nisem čisto razumela...privlekla kaj x?x[/quote]

eh, dok Mujo shvati
x:Dx :vragec: x:Dx x:px sem poštekala Marsa x;)x

x:Xx

jaz sem pa pospravila spalnico in naredila čistko oblek, ki jih ne nosim več x;)x So dobile novega lastnika x^x x:o)x
Pod posteljo ni ničesar več, pospravila v klet in prav lažje se zadiha v najini spalnicixsrcx x:Xx . Dobila sem novo rožico, bananovec, tam nekje meter in pol velik in ga postavila v spalnico, da sem ji dala malo več energije in uredila bom še slikice, da bo spalnica še bolj zanimia xsrcx Do sedaj je bila prava mrtvina notri, pusta je bila...študirala sem kaj narediti...in sedaj vem x^x

Lp, Sončk x:)x

tud b nisem rekla, pol si lohk mislite - se orpavicevat se mi ni dal pa razlagat, da ne bo napovedi. :|||

ja, vidla sem mal teden, pa sem si mislila - ma ne da se mi...

za 45. pa nom nc rekla. ;) rajs. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...