teja 18. junij 2002 Prijavi Deli 18. junij 2002 PROSIM ZA MOČ ODLOČANJA. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irma 26. junij 2002 Prijavi Deli 26. junij 2002 Zlata ribica! Tudi jaz danes prosim za MOČ ODLOČANJA, kajti nujno potrebujem moč in zdravo pamet, da se odločim ali zmorem vzeti "SAMO" to kar mi je ponujeno ali verjamem da bom nekoč, nekje od nekoga dobila to kar si želim. Ali bom danes zbrala moč in se odločila pravilno in pravično do mene? Ta trenutek nimam in ne verjamem v to močo, pa nujno bi jo potrebovala. Razmišljam: Naj se že konča kar se končati mora in me ne dela popolno. Naj traja kar traja in mislim, da sem s tem popolna. Moč pridi danes do 12-tih!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. junij 2002 Prijavi Deli 26. junij 2002 Moč Odločanja je včasih Radodarna´vprašati pa se je treba, če si tisti trenutek Zaslužimo tole energijo Moči; kaj smo delali, da nam je lahko zastonj, predusem pa spontano podarjena_Odločam se ,da bom postal Kvalitetni, Sodobni Človek. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.