Skoči na vsebino

Praznina

Morana

Recommended Posts

Praznina v meni. Ne vem kaj se dogaja z mano. Pocutim se kot samo lupina, brez custev, brez energije, brez volje. Pocutim se obupno. Rada bi odšla nekam, kjer me nihce ne bo motil, rada bi odsla tja kjer me ne bi nihce vec videl. Ne zmorem vec gledat tega sveta s svojimi ocmi. Obcutek imam kot da ubijam vsa zivljenja. Sem to kar sem. Drugačna sem. Pravijo da sem lepa. Nocem bit to! Nocem da me gledajo! Nocem da me zelijo! Nocem da misljo da sem vredu! Ne zmorem! Nisem vredu. Sem lupina brez duse. Sem samo punca, ki ne zna ljubiti. Ne zmorem tega. Ko bi zmogla končati vse kar se dogaja. Ko bi zmogla izklopiti vse strahove.

Dragi moj prijatelj! Vem kaj si hotel storiti s svojim zivljenjem, vem da sem jaz kriva, vem da me ljubis, vem to. Zakaj mi ne verjames da je se kje kdo? Zakaj berem obup s tvoje strani? Zakaj mi ne zaupas? Je res tako hudo? Vedno si bil moje sonce, nekdo ki mi daje energijo, nekdo ki mi je vedno nekaj pomenil. Nocem da prekines to energijo. Potrebujem te! Potrebujem tvoje besede, pa ceprav samo za minuto. Zivim za te besede. Ze dolgo ne zmorem ljubiti. Ne zmorem tega custva, vendar najin odnos je bil vedno nekaj posebnega, nekaj kar ne zmorem definirati. Ne, ne ljubim te, imam te po svoje rada, ampak to ljubezen ni. Povedala sem ti ze, da ne bi zmogla skupaj. Lahko sem ti prijateljica, vedno ti bom pomagala, samo prosim ne zapuscaj me! Ne pocni tega! Ves da je sedaj moje zivljenje odvisno od tvojega! Povedala sem ti. Dva dni te nisem slisala, verjetno te ne bom vec nikoli, vendar vedi da v mislih zivim s teboj. Ne, nimam vec svoje energije, vendar za tebe jo bom poiskala, ti jo poslala, nocem da trpis! Ne zmorem tega! Zakaj sem taksna da ne zmorem ljubiti? Zakaj ne zmorem ziveti? Najraje bi sla stran, najraje bi pozabila na vse okoli sebe, prekinila stike z vsemi, se zaprla vase, pa niti tega ne zmorem. Vsi vidijo moj smeh, mojo igrivost, odprtost, pripravljenost pomagat. Samo, kaj res nihce ne vidi solza in teme v mojih oceh? Nihce ne vidi da trpim z vsakim dnem? Ali ste res vsi slepi da ne vidite da kricim na pomoc?

Hvala. Lazje mi je. Trpim. Bom trpela, vendar zivim. Zivim z vsakim dnem znova.

Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...