teja 18. junij 2002 Prijavi Deli 18. junij 2002 Zakaj je ta sklop tem zaklenjen? Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2002 Prijavi Deli 18. junij 2002 To so vprašanja, ki so prispela na uredništvo Luninega neta kot vprašanja Luninemu netu.Tako niso namenjena nadaljnjim obravnavam (ker če bi hotel spraševalec o tem javno razpravljati, bi vprašanje postavil tako).Tu gre za njegovo zaupanje - tako ne moremo vsi in vsevprek razpravljati o njegovem problemu.Poleg tega je vprašanje postavil ta in ta, ki je problem že rešil ali se sploh ne ukvarja več s tem in niti ne ve, da na nekem Forumu razpravljajo o njegovi težavi... se pravi - v bistvu odgovarjajo njemu, a on pa se s tem ne ukvarja (več).Nekateri so potem vprašanje postavili tudi sem - v tem primeru potem navadno ne odgovorim - kajti moje mnenje oz. mnenje Luninega neta je oni že dobil in če še enkrat (še na Forum) postavlja enako vprašanje, najbrž hoče slišati še drugo mnenje. Tudi sicer objavim objave drugih avtorjev (ali obiskovalcev) samo v primeru, da so itak namenjene širjenju informacij.Sicer mora to vsakdo storiti sam. Pisalo pa bi lahko tudi - ni namenjeno nadaljnjim objavam. Pravzaprav so vprašanja&odgovori vključeni na Forum samo zato, ker so oblika, način in delovanje Foruma najpripravnejši za to - sicer pa v bistvu niso del Foruma - so samo: Odgovori Luninega neta na najpogostejša vprašanja, ki prispejo na uredništvo (FAQ) - in pravzaprav nimajo zveze s Forumi. Tu sva izkoristila tehnične možnosti Foruma in postavila odgovore, ki sem jih sicer na Novice že pred tem dajala eno leto - objaviti vse skupaj na Forumu je bilo za naju lažje in seveda tudi veliko hitreje. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 18. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2002 razumem.hvala. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. junij 2002 Prijavi Deli 18. junij 2002 Hvala za razumevanje.Hvala pa tudi za vprašanje - zagotovo je še koga "zmotilo" to...ker res morda malo nerodno zgleda oz. je nerodno postavljeno... Ob tej priložnosti pa naj se ti še zahvalim in ti čestitam, Teja, za tvoje sodelovanje in za tvoj doprinos na Forumu! Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 19. junij 2002 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2002 Veš, ful imam znanja. Tudi jaz v knjigah ne najdem več nič novega. Le kakšno stvar v drugačni obliki. Za moje sodelovanje pa, no tako pač čutim. Zakaj nebi usmerila koga na drugačno pot, če sam ne vidi odcepa. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2002 Prijavi Deli 19. junij 2002 Saj - tako je prav.Tu smo tudi zato. Marsa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.