Skoči na vsebino

Najpogostejša vprašanja

teja

Recommended Posts

To so vprašanja, ki so prispela na uredništvo Luninega neta kot vprašanja Luninemu netu.

Tako niso namenjena nadaljnjim obravnavam (ker če bi hotel spraševalec o tem javno razpravljati, bi vprašanje postavil tako).

Tu gre za njegovo zaupanje - tako ne moremo vsi in vsevprek razpravljati o njegovem problemu.

Poleg tega je vprašanje postavil ta in ta, ki je problem že rešil ali se sploh ne ukvarja več s tem in niti ne ve, da na nekem Forumu razpravljajo o njegovi težavi... se pravi - v bistvu odgovarjajo njemu, a on pa se s tem ne ukvarja (več).

Nekateri so potem vprašanje postavili tudi sem - v tem primeru potem navadno ne odgovorim - kajti moje mnenje oz. mnenje Luninega neta je oni že dobil in če še enkrat (še na Forum) postavlja enako vprašanje, najbrž hoče slišati še drugo mnenje.

Tudi sicer objavim objave drugih avtorjev (ali obiskovalcev) samo v primeru, da so itak namenjene širjenju informacij.

Sicer mora to vsakdo storiti sam.

Pisalo pa bi lahko tudi - ni namenjeno nadaljnjim objavam.

Pravzaprav so vprašanja&odgovori vključeni na Forum samo zato, ker so oblika, način in delovanje Foruma najpripravnejši za to - sicer pa v bistvu niso del Foruma - so samo: Odgovori Luninega neta na najpogostejša vprašanja, ki prispejo na uredništvo (FAQ) - in pravzaprav nimajo zveze s Forumi. Tu sva izkoristila tehnične možnosti Foruma in postavila odgovore, ki sem jih sicer na Novice že pred tem dajala eno leto - objaviti vse skupaj na Forumu je bilo za naju lažje in seveda tudi veliko hitreje.

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Hvala za razumevanje.

Hvala pa tudi za vprašanje - zagotovo je še koga "zmotilo" to...

ker res morda malo nerodno zgleda oz. je nerodno postavljeno...

Ob tej priložnosti pa naj se ti še zahvalim in ti čestitam, Teja, za tvoje sodelovanje in za tvoj doprinos na Forumu!

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj - tako je prav.

Tu smo tudi zato. :)

Marsa

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...