emanuel 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Men se eno nenapisano pravilno zdi tud iskrenost...ne pa,da si fejk in non-stop lažeš ljudem okoli sebe in se jim kažeš v drugačni luči. Kaj pa to? Zlagano življenje pa je itak laž sama, in kot tako brez vrednosti. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Zlagano življenje pa je itak laž sama, in kot tako brez vrednosti.Ja, emanuel, sam a se ti ne zdi, da vedno več ljudi živi v laži? Sej jst tud nism popolna, sam tko, me pa moti, ker opažam vedno več igranja pri ljudeh. Obenem se lohk pa tud sama zamislim, če sm jst tud taka in me drugi vidjo tako...ponavadi pravjo, da te pri drugih moti to, česar ne maraš pri sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 eh, to ni moj problem, indigo. ni...ampak potem boš mela probleme ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 ni...ampak potem boš mela probleme tiOk, sm se narobe izrazal...s tem nimam problemov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Se je kdo kdaj vprašal, zakaj so se spomnili pravila? Mogoče zaradi začetka kaosa! In zakaj se je kaos začel? Zaradi strahu? In zakaj strah? bla bla bla Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ja, emanuel, sam a se ti ne zdi, da vedno več ljudi živi v laži? Sej jst tud nism popolna, sam tko, me pa moti, ker opažam vedno več igranja pri ljudeh. Nego...kaj pa si pričakovala od informacijeske dobe, mtv, hollywooda and &: vsi morajo biti lepi,bogati,uspešni,gobčni, harat na svojmu področju(čeprav ni njihov)...in ljudje kot so OVCE (niso sami krivi) se silijo in od tega 10% uspe ker so pač taki po naravi, drugih 90 živi v iluziji in siljenju nevedoč kako fajni bi bili v poklicu ki jim ga veleva srce in ne možgani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Nisem ne lepa, ne bogata, ne uspešna....gobčna pa sm. Upam pa, da bom enga den uspešna in s tem tud bogata...pa ne zato, ker bi bla materialistka, ampak si pač želim priskrbet določeno varnost v življenju in to sama. Ker vem, da zmorem sama zase poskrbet...že 6 let to delam, bom pa še naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 Eh, to pa ni res....jih polhn sproščenih poznam, pa lažejo tok, Ok, sm se narobe izrazal...s tem nimam problemov. Maš pikica maš... . Ker vem, da zmorem sama zase poskrbet...že 6 let to delam, bom pa še naprej. Bravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Maš pikica maš... Tist se je nanašal, na tisto, da moram znat pod kožo zlest...s tem res nimam problema...moti me to, da ne znam precent, če je človek res tak, kot pravi al ne. In ponavad se zmotim....sej ne trpim ne vem kok zarad tega, sam mot me, ker pol vem, kak je, pa ga ostali še niso pogruntzal. A me razumeš zdej? No, ampak to smo že razčistli...vsak mora sam do tega prit! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Nisem ne lepa, ne bogata, ne uspešna....gobčna pa sm. Upam pa, da bom enga den uspešna in s tem tud bogata...pa ne zato, ker bi bla materialistka, ampak si pač želim priskrbet določeno varnost v življenju in to sama. Ker vem, da zmorem sama zase poskrbet...že 6 let to delam, bom pa še naprej. Svaka čast Pika Pikica Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 Tist se je nanašal, na tisto, da moram znat pod kožo zlest...s tem res nimam problema...moti me to, da ne znam precent, če je človek res tak, kot pravi al ne. In ponavad se zmotim.... ...torej pomeni da je tvoja naloga da to osvojiš ....ja res je vsak more sam do tega pridt ker vsak najbolj ve sam za sebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Zlagano življenje pa je itak laž sama, in kot tako brez vrednostiVsekakor. Žal danes ljudje nadenejo maske, ko gredo v družbo. Včasih so maske koristne, večkrat pa ne, saj nam dajejo lažni občutek o sebi. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 30. oktober 2005 Prijavi Deli 30. oktober 2005 Ja, emanuel, sam a se ti ne zdi, da vedno več ljudi živi v laži? Sej jst tud nism popolna, sam tko, me pa moti, ker opažam vedno več igranja pri ljudeh. Obenem se lohk pa tud sama zamislim, če sm jst tud taka in me drugi vidjo tako...ponavadi pravjo, da te pri drugih moti to, česar ne maraš pri sebi. Res je vse več zlaganosti, siljenja v snobizem, materializem. Po drugi strani pa se nekak tud duhovnost razvija. Je tako vse v ravnotežju, sam napetosti so skoz večje. Je zadne cajte res popularna fraza, da te mot pri drugih, kar maš sam problem, pa se s tem ne strinjam čist. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 30. oktober 2005 Vsekakor. Žal danes ljudje nadenejo maske, ko gredo v družbo. Včasih so maske koristne, večkrat pa ne, saj nam dajejo lažni občutek o sebi. Nikoli niso koristne oziroma ko mislimo da so, ljudje dobijo narobno oceno o nas, kar pa spet ni to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Res je vse več zlaganosti, siljenja v snobizem, materializem. Po drugi strani pa se nekak tud duhovnost razvija.Se strinjam. Evolucija družbe deluje počasi. Razvoj duhovnosti je tudi postal del snobizma, maškarade ipd. Samo članke in oglase v kakšni reviji o duhovnosti preberi. Vendar obstaja želja za biti boljši. To je dober začetek. Vendar bo potrebno še precej desetletij, da bo opazen kakšen večji napredek. Pravilno si ugotovil, da se večajo napetosti. To se bo še nadaljevalo, saj vedno več ljudi tone v sužensjtvo, a na drugi strani jih vedno več ugotovi svojo patetično vlogo in se hočejo izkopati iz blata egiptovske sužnosti polnim loncem. 2. Mojzesova knjiga je lepa alegorija tega procesa. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Nikoli niso koristne oziroma ko mislimo da so, ljudje dobijo narobno oceno o nas, kar pa spet ni to. Tudi aroganca je maska Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Tudi aroganca je maskaSedaj si me napeljal na:Tudi bonton je maska. Največkrat opažam, da mi o bontonu, pa o tem, kako se moram obnašati, kaj jih moti, kaj jim ni prav ... ponavadi govorijo ljudje, ki imajo občutek, da se jim ne izkazuje spoštovanja in pozornosti v taki meri, kot mislijo, da si zaslužijo. Kar naenkrat se ne obnašem več primerno... Bonton je dober način, kako mi ni potrebno razmišljati, kaj je prav in kaj ne (iz mojega osebnega stališča), da to prepustim drugim. Samo da po uporabi/neuporabi bontona nisem več jaz jaz, ampak jaz mi ali jaz oni. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Sedaj si me napeljal na:Tudi bonton je maska. Največkrat opažam, da mi o bontonu, pa o tem, kako se moram obnašati, kaj jih moti, kaj jim ni prav ... ponavadi govorijo ljudje, ki imajo občutek, da se jim ne izkazuje spoštovanja in pozornosti v taki meri, kot mislijo, da si zaslužijo. Kar naenkrat se ne obnašem več primerno... Bonton je dober način, kako mi ni potrebno razmišljati, kaj je prav in kaj ne (iz mojega osebnega stališča), da to prepustim drugim. Samo da po uporabi/neuporabi bontona nisem več jaz jaz, ampak jaz mi ali jaz oni. Churchill je to malo poenostavil(vsaj mislim da je bil to on) Bonton za mizo:Pomeni jesti hrano z neprimernim orodjem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Sedaj si me napeljal na:Tudi bonton je maska. Največkrat opažam, da mi o bontonu, pa o tem, kako se moram obnašati, kaj jih moti, kaj jim ni prav ... ponavadi govorijo ljudje, ki imajo občutek, da se jim ne izkazuje spoštovanja in pozornosti v taki meri, kot mislijo, da si zaslužijo. Kar naenkrat se ne obnašem več primerno... Bonton je dober način, kako mi ni potrebno razmišljati, kaj je prav in kaj ne (iz mojega osebnega stališča), da to prepustim drugim. Samo da po uporabi/neuporabi bontona nisem več jaz jaz, ampak jaz mi ali jaz oni. Itak, nekatere stvari so enostavno v tebi že od rojstva, nekatere te kot otroka naučijo in jih opravljaš rutinsko.... Vse ostalo prisiljeno pa je maska. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Življenje znotraj organizirane socialne skupnosti pomeni določene kompromise. Družba ti nekaj da, a tudi ti moraš nekaj v družbo prispevati. Ako gre komu na jetra življenje s kompromisi, naj pač gre na samotni otok, kjer bo sam samcat in se ne bo poteboval ničemur prilagajati. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
harmony 5. december 2005 Prijavi Deli 5. december 2005 Jaz imam rada bonton in se ga skušam držat in vedno znova tudi kaj novega naučit. Pravila obstajajo, a ne zato, da se jih krši, temveč zato, da jih spoštujemo. Težava nastane v družbi ali npr v državi, kjer postavijo prestroga pravila (primer DDR, ko niso smeli na zahod; Rusija, ko ni dovolila, selitve ven...) in s tem omejujejo človekovo svobodo. V takšnem primeru pride do kršenja pravic in na žalost se ljudje ne zavedajo, da s kršenjem škodijo le samemu sebi. Citiraj Ideas and not battles mark the forward progress of mankind. Individuals, and not masses, form the culture of the race. — L. Ron Hubbard, book Science of Survival Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Moralni sistem, ki se izrodi v sistem podrejanja človeka po človeku je samo skrita past za izbruh družbenega kaosa. prej ali slej notranje sile družbe podrejo jeklen objem diktature, kakršna je že. Dokler je moralni sistem v službi zaščite svobode družbe, je dober. KJo pa je moralni sistem promotor strahu in zanikanja temeljnih sestavin sobivanja, naj gre v maloro. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 .....pravila so zato, da jih kršimo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Jaz imam rada bonton in se ga skušam držat in vedno znova tudi kaj novega naučit. Pravila obstajajo, a ne zato, da se jih krši, temveč zato, da jih spoštujemo. Težava nastane v družbi ali npr v državi, kjer postavijo prestroga pravila....lepo da tako mislis. sem pa bila pozorna prav pri tebi, ki se mi je zdel da kar OK razmisljas.tudi se mi ne zdi, da bi tu bila prestroga pravila. presenetilo me je, da se nisi odzvala na mojo dobrodoslico v temi scientologija... in si gladko spregledala moj pozdrav.Nic taksnega, vendar ste v oni temi bili zelo odzivni recimo na mantis.... ne pa tud na moj pozdrav. ne da bi moral do stropa skakat, sem pa le urednica tule in se mi zdi, da osnovni bonton nekako veleva vsaj odzdrav. Torej, sory, ampak zame je tole potem sam eno lapanje. bajdvej - mantis je bla ocitana vzvisenost. (kot se pa spomnim, sem jo takoj picila na obcutljivo mesto, pa mi ni zamerila, se vec, nakazala je donacijo luninemu netu - toliko o besedah in o NACINIH in o nacinih in o vzvisenosti ...*pa sory, ker izjemoma vlecem iz drugih tem). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 .....pravila so zato, da jih kršimo.....Da, vendar samo do trenutka, ko ne narediš škode sočloveku. To pa je težko vedeti, dokler se ne zgodi. A lastnost duhovitnežev je itak lažno sočutje, ki se manifestira skozi samovoljo. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.