santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa vprašala za kombinacijo Prašič asc.Zmaj? Merjasec,rojeni v urah Zmaja, od 7. do 9. ure.Močan, vesten, vdan ljubljenim osebam, toda lahkoveren, zato ni vedno uspešen. Conti,ti naj bi bila Škorpijon, če se ne motim !? Škorpijon (voda)-vpliv planeta PlutonZmaj (+ les)-Živahna, načrtna in odločna kombinacija škorpijonske nepremagljive intenzivnosti in zmajevsko strašne moči.Merjasec (- voda)Čustveno razsipen, sicer pa daje prednost svojim željam. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Santos, samo to ni bilo zame, temveč za prijateljico, ki je Riba po našem horoskopu! Jaz pa sem Podgana asc. Opica in seveda Škorpijon! Bomo takoj popravli...torej Riba (voda) - vpliv planeta Pluton: Merjasec (-voda) Samoohranitveni nagon in za znamenje rib značilno tiho razumevanje človeške narave ter neizčrpna pozitivna moč in volja merjasca lahko s skladnostjo učinkovito delujeta. Obe znamenji sta naklonjeni sodelovanju, predani, čustveno navezljivi, včasih v svojo škodo, včasih v korist, predvsem pa se do skrajnosti izogibljeta sporom in spopadom. Zmaj (+les) - Neukrotljiva volja ambicioznega in pustolovskega duha zmaja za prijaznim, skoraj plašnim obnašanjem, značilnim za znamenje ribe. Kar se pa tiče tebe... Da vidimo... Podgana(citiram)Jaz sem samodejni samouk.Sem vez in samostojna celotaVisoko ciljamin zadenem zanesljivo.Življenje je veselo potovanje.Vsak odgovor se mora končati z novim vprašanjem.Sem napredek, raziskovanje in vpogled.Sem izvor aktivnosti. Rojeni v urah opice, od 15. do 17. ure.Zelo podjetni. Brez zadržkov uporabljajo vse mogoče ukane. Vpliv opice zmanjšuje sentimentalnost, ki jo nadomešča izreden smisel za humor. Hmm...mislim, da bo to kr držalo...a ne !? Škorpijoni (voda) - vpliv planeta PlutonPodgana (+voda) - Spletkarska in zelo intenzivna oseba, ker je podgana po naravi tekmovalna, škorpijon pa še podre njeno voljo, moč in skopost. Mislim, da to bo vse držalo...vsaj po moji intuiciji...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>+ asc podgana... + tehtnica...Merjasec(citiram)V vsem stvarstvunajčistejše srce imam.Nedolžno in zaupljivostopam v zaščitniški luči Ljubezni.S svobodnim razdajanjem bogatimin sem dvojno blagoslovljen.Zavezan vsemu človeštvuv skupnem tovarištvu,z vesoljno dobro voljo,ki ne pozna meja. Rojeni v urah podgane, od 23. do 1. urePreudarnejši investitorji in ocenjevalci. Zelo družabni v obojestransko korist. Tehtnica (zrak) - vpliv planeta VeneraMerjasec (-voda) - Dve prijetni znamenji, združeni v plemeniti nesebični osebi. Tenkočutnost in umetniškost tehtnice podpira vzdržljivost (v postelji) ...in velikodušnost merjaščevega značaja. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O,hvala, ja bo kar držalo za obe! Se mi je kr zdelo...! Malenkost. <{POST_SNAPBACK}>thx! si mi polepšal dan! Me veseli Diana ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Santos, hvala tud v mojem imenu, jaz sem tista ribica! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, hvala tud v mojem imenu, jaz sem tista ribica! Pozdravljena ! Zanimivo...pa lih sem gledal dol v "lunine čvekarije"...kdo je ta lušna punca...pa po številu tvojih postov...bi rekel, da nisi čist nova !? Kljub temu, malenkost...drugič še ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Še men! Zmaj asc Bivol-Škorpjon! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 Še jaz: Podgana ASC Tiger ; sicer pa Oven Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še men! Zmaj asc Bivol-Škorpjon! Zmaj Sem neugasljiv ogenj,središče vse energije,odločno junaško srce.Sem resnica in luč,v oblasti držim moč in slavo.Moja prisotnostrazblinja mračne oblake.Bil sem izbran,da usode krojim. Rojeni v urah bivola, od 1. do 3. ure.Počasen, preudaren zmaj, toda hitro bruha ogenj na vse, ki ga prevarajo ! Škorpijon (voda) - vpliv planeta Pluton. Zmaj (+les) - Živahna, načrtna in odločna kombinacija škorpijonske nepremagljiva intenzivnosti in zmajevsko strašne oči. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še jaz: Podgana ASC Tiger ; sicer pa OvenPodgana Jaz sem samodejni samouk.Sem vez in samostojna celota.Visoko ciljamin zadenem zanesljivo.Življenje je veselo potovanje.Vsak odgovor se mora končati z novim vprašanjem.Sem napredek, raziskovanje in vpogled.Sem izvor aktivnosti. Rojeni v urah tigra, od 3. do 5. ureAgresivni in oblastni. Ko bi znali še varčevati ! Oven (ogenj) - Vpliv planeta Mars Tiger (+les) - Vihrava, nestrpna, nepredvidljiva in zelo vznemirljiva osebnost, vedno zahaja v skrajnosti. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zmaj Sem neugasljiv ogenj,središče vse energije,odločno junaško srce.Sem resnica in luč,v oblasti držim moč in slavo.Moja prisotnostrazblinja mračne oblake.Bil sem izbran,da usode krojim. Rojeni v urah bivola, od 1. do 3. ure.Počasen, preudaren zmaj, toda hitro bruha ogenj na vse, ki ga prevarajo ! Škorpijon (voda) - vpliv planeta Pluton. Zmaj (+les) - Živahna, načrtna in odločna kombinacija škorpijonske nepremagljiva intenzivnosti in zmajevsko strašne oči. Hehehehehe,to pa drži kt prbit! Zmajevske oči mam tud, kr mal na strupen turkiz vlečejo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Konj Jaz sem kalejdoskop duha.Podeljujem svetlobo, barve in stalno gibanje.Mislim, vidim, žene me iskriva spremenljivost.Stanoviten sem le v nestanovitnosti,osvobojen sem zemeljskih spon,nemoten, brez utesnjujočih določnih ciljev.Neovirano tekam po neoskrunjenih poteh.Moj duh ni podjarmljen - moja duša večno prosta. Rojeni v urah bivola, od 1. do 3. ure.Resnejši in bolj osredotočen, ker ga vpliv bivola ustali in umiri. Kozorog (zemlja) - Vpliv planeta Saturn Bivol (-voda) - Granitna čvrsta osebnost dveh resnih, počasnih in zanesljivih znamenj. Neomajna je v svojih prepričanjih, stroga in samozadostna. To sem jaz ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehehehehe,to pa drži kt prbit! Zmajevske oči mam tud, kr mal na strupen turkiz vlečejo! Po tvojih postih, ki sem jih sledil... ...se tud zdi, da drži vse to...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Joj, a lohk še zame,sem pa tiger, asc pomoje petelin (ura 17.45), sicer pa lev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 pes/opica zgleda, da se za rep vlečem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astroMATRIX 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Kitajci bazirajo observacijo na ekvatorju. (Ne ekliptiki) torej so bolj naRAvni. Namreč oko vidi horizontalno, ne ekliptično. Napak ni pa je zapleteno. Mongolski je tudi zanimiv. Nekaj kitajščine rabi vedati. Jaz sem HAIRPIN ON THE BATTLEMENT WALL na kitajskem. Citiraj True Zodiac http://www.lulu.com/zodiac True Ascendant Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, a lohk še zame,sem pa tiger, asc pomoje petelin (ura 17.45), sicer pa levTigerJaz sem očarljivi kompromis.Ves svet je moje prizorišče.Utiram nove poti;težim k nedosegljivemuin spoznavam neznano.Plešem ob življenski glasbi,radostno se ji predajam.Pridružite se mi na vrtiljaku.Glejte miriado barv,migotanje vseh luči.Vsi pozdravljajo moj nastop brez primere. Rojeni v urah petelina, od 17. do 19. ure.Osupljiva osebnost. Tiger dela zdrahe, petelin pa opozarja nanje. Lev (ogenj) - vpliv planeta SonceTiger (+les) - Ognjevita osebnost, neusmiljena, z nespoštljivimi, preveč prepričanimi opazovalci. Z rjovenjem in kremplji pogosto zbuja pozornost. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pes/opica zgleda, da se za rep vlečem Pes Naglo sodišče me je pozvalo,da prisluhnem vašim tožbam,pomirim vaše bolečine.Sem varuh pravice;Enakost je moj edini prijatelj.Vizije nikdar ne zastira mi strah in ne priklepa mi duha.Brez častitostiživljenje je zaman. Rojeni v urah opice, od 15. do 17. urePrilagodljiv, nezgrešljivo bistroumen, zabaven, raznolik, vesel, duhovit. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Podgana Jaz sem samodejni samouk.Sem vez in samostojna celota.Visoko ciljamin zadenem zanesljivo.Življenje je veselo potovanje.Vsak odgovor se mora končati z novim vprašanjem.Sem napredek, raziskovanje in vpogled.Sem izvor aktivnosti. Rojeni v urah tigra, od 3. do 5. ureAgresivni in oblastni. Ko bi znali še varčevati ! Oven (ogenj) - Vpliv planeta Mars Tiger (+les) - Vihrava, nestrpna, nepredvidljiva in zelo vznemirljiva osebnost, vedno zahaja v skrajnosti. Ja, vse drži, glede varčevanja kot pribito, pa še Mars imam v 2.hiši! Sem magnet za položnice , prometne prekrške in ostalo nesnago! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Jaz sem pa dvojni petelin! (pa kombinacija petelin- škorpijon)... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Opica asc. opica Me pa nekaj zanima kar se ascendentov tice. Za dolocanje asc. se uporablja dvourne intervale, npr. za opico od 15-17.Zanima me ali je potrebno lokalni cas preracunati na GMT ali na kaksnega od azijskih casovnih pasov, glede na to da je sistem tam nastal, ali vzames kar lokalni cas.Ali se uposteva letni/zimski cas? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liv 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Santos, TNX A LOT. Laskanje, rjovenje, zdrahe, ognjevitost - drži kot pribito.Ja, všeč mi je to kar berem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Čak kwa sm že jst..amm.. aja Koza/Konj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa dvojni petelin! (pa kombinacija petelin- škorpijon)... PetelinVedno sem pri roki,glasnik dneva,napovedovalec njegovega rojstva.Slovim po točnosti in natančnosti.V večjem iskanju popolnostise vse postavljana svoje pravo mesto.Jaz sem zahteven nadzornik,nenehno buden upravitelj.V mojem svetu je brezhiben red.Sem predstavnik neomajne posvečenosti. Rojeni v urah petelina od 17. do 19. ure.Podvojeno pikolovstvo in kriticizem; ekscentričen posebnež izven kategorije. ŠKORPIJON (voda) - vpliv planeta PlutonPetelin (-voda) - Silna moč in vzdržljivost dveh živalih, individualističnih in ponosnih znamenj. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 O, pih, a za zmaja si ze podal?(zmaj, asc podgana, sicer pa sem riba, asc sco) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.