santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>U, Santos, a lahko še zame? bivol/zmaj/ribica Zate to in še več...! BIVOL Moja sila je ustaljevalnain ohranja življenski krog.Trdno stojimtežavnim preizkušnjam navlkjub,odločen in neomajen.Služiti hočem popolnosti,nositi breme pravičnosti.Zvest sem naravnim zakonom - vztrajnim obratom kolesa usode.Tako tkem tudi sam svojo. BIVOL Z ELEMENTOM LESArojstne letnice 1865, 1925, 1985Najmanj tog od vseh bivolov in se vsaj zaveda, če že ne upošteva tujih občutkov. Tudi hitrejše reakcije ima in je bolj družaben. Odlikujeta ga poštenost in etika, nepristranski je kljub svojemu temeljnemu konservativizmu. Razume družbeni sistem in se v njem dobro znajde. Ob primerni priložnosti in motiviranosti sprejema nove naprednejše ideje; brez trmoglave nezaupljivosti se prilagaja pravilom večine. Izredno gonilno silo in potencijale izkorišča do skrajnosti. Razume pomembnost sožitja in vključuje svoje ambicije v širši tok dogajanja. Rojeni v urah zmaja, od 7. do 9. ure.Uporablja svojo silovito moč za uresničitev svojih ambicij. Tog in trmast. RIBE (voda) - Vpliv planeta Neptun Bivol (-voda) - Na videz toga in urejena, mistična in zadržana oseba, ki navdaja z občutkom varnosti. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zmaj Sem neugasljiv ogenj,središče vse energije,odločno junaško srce.Sem resnica in luč,v oblasti držim moč in slavo.Moja prisotnostrazblinja mračne oblake.Bil sem izbran,da usode krojim. Rojeni v urah podgane, od 23. do 1. ure.Značilna zmajevska velikodušnost kombinirana z varčnostjo podgane ter zmanjšana objektivnost in odločnost zaradi ćustvenih primesi. RIBE (voda) - vpliv planeta NeptunPodgana (+voda) - Zelo prijetna oseba z duševno ubranostjo znamenja rib in iznajdljivo skrbnostjo podgane. Ustvarjalna je kljub sramežljivosti pred javnostjo. O hvala Santos, , se dobro da sem opazila.a tko pol parvis... najbolj mi je vsec zadnji stavek. tega silver pa astra ne razumeta. v ostali tejle navezi riba s podgano se pa ne najdem zlo.... custva ne vplivajo zelo na mojo presojo, se mi zdi.,.. nekak je prevec 'ribja' tale razlaga... no razen zadnjega stavka... Ni celostna informacija, je sam posebej riba podgana... manjka tu not zmaj in skorpijon, zato pa nisem jaz tole. ampak je pa lepo opisano za zmaja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O hvala Santos, , se dobro da sem opazila.a tko pol parvis... najbolj mi je vsec zadnji stavek. tega silver pa astra ne razumeta. v ostali tejle navezi riba s podgano se pa ne najdem zlo.... custva ne vplivajo zelo na mojo presojo, se mi zdi.,.. nekak je prevec 'ribja' tale razlaga... no razen zadnjega stavka... Ni celostna informacija, je sam posebej riba podgana... manjka tu not zmaj in skorpijon, zato pa nisem jaz tole. ampak je pa lepo opisano za zmaja. Saj to kar ti narekujem je ena stotina od tega, kar bi ti še moral napisat...preveč, saj bi rabil eno dobro uro, da bi ti vse skupaj navedel...kljub temu ti bom še to dodal...že, ki si ti ! ZMAJ Z ELEMENTOM LESArojstne letnice 1904, 1964, 2024Ustvarjalen in plemenit duh, ki razvija blesteće revolucionarne načrte. Svoje ideje dobro izraža in izvaja. Odličen sodelavec je, čeprav včasih preveč popustljiv. Raziskovalni duh se poglablja v teorije vzrokov in posledic in vsako dejanje jasno logično utemeljuje. Nerodno je lahko, kadar pretirava in se spozablja v neskončnih razpravah.Kakorkoli že, velikodušen je, ubira bolj ali manj srednjo pot, ni žaljiv, obvladuje svojo oblastiželjnost. Bolj krotek je in razumno sprejema kompromise, vsak kadar mu lahko koristijo. Čeprav ni maščevalen ne pretirano egocentričen, se ponosno in hrabro odziva izzivom. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 27. april 2005 Prijavi Deli 27. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>MAČKASem uglašenaz vesoljnim utripom.V svojem miru in samotislišim melodije duše.Jadram nad vsakdanjostjorazličnostji in razkoli.Podrejam s svojo prilagodljivostjo.Svoj svet barvamz izbranimi pastelnimi odtenki.Sem povzetek skladnosti in miru.JAZ SEM MAČKA. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj to kar ti narekujem je ena stotina od tega, kar bi ti še moral napisat...preveč, saj bi rabil eno dobro uro, da bi ti vse skupaj navedel...kljub temu ti bom še to dodal...že, ki si ti ! ZMAJ Z ELEMENTOM LESArojstne letnice 1904, 1964, 2024Ustvarjalen in plemenit duh, ki razvija blesteće revolucionarne načrte. Svoje ideje dobro izraža in izvaja. Odličen sodelavec je, čeprav včasih preveč popustljiv. Raziskovalni duh se poglablja v teorije vzrokov in posledic in vsako dejanje jasno logično utemeljuje. Nerodno je lahko, kadar pretirava in se spozablja v neskončnih razpravah.Kakorkoli že, velikodušen je, ubira bolj ali manj srednjo pot, ni žaljiv, obvladuje svojo oblastiželjnost. Bolj krotek je in razumno sprejema kompromise, vsak kadar mu lahko koristijo. Čeprav ni maščevalen ne pretirano egocentričen, se ponosno in hrabro odziva izzivom. Santos, hvala ti! Vis sam s temle lesom sem pa prevec diplomatska... Nikol zadovoljna, a ne? ampak kaksne stvari pa v nulo drzijo, recimo tole:Nerodno je lahko, kadar pretirava in se spozablja v neskončnih razpravah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Hvala Santos! Končno ena razlaga kitajskega horoskopa, ki je bolj točna... .......ker sam bivol se sploh ne klapa z mano.... tko kot si pa ti navedel pa že... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 a ne? (*sem 'pozabila', da si ti tud zmaj).Sem kar vesela, da sem zmaj (ko sem 'tam' sama voda ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 JA parna števila, vsake 4 leta (12 že spet naš znak), pa potem tut 2 in 6 (kontra)...kot pri nas ognjena, zračna in zem., vodna... Recimo zanimivo, da naj bi se v Kitajskem horoskopu fajn ujemala tut Konj (kot Dvojček) in Koza (kot Rak), kar v našem ni tok običajno..pa poznam kar nekaj teh parov (ok o podznakih bi se dal govorit). V literaturi pa je možno zasledit še določene druge zanimive kombinacije, sam ta se izkazala zaenkrat za najbolj realno med neobičajnimi pari (kombinacijami). Drugače pa tukaj Petelin (Devica) in podznak Prašič (Škorp.) - pa se določene moje lastnosti ne ujemajo povsem, ampak ok sj blo nekaj rečenega o čudnih razlagah lastnosti teh dveh znamenj, sploh Petelina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>JA parna števila, vsake 4 leta (12 že spet naš znak), pa potem tut 2 in 6 (kontra)...kot pri nas ognjena, zračna in zem., vodna... Tole se pa ne bi strinjal povsem!Živali, ki si stojijo nasproti so nezdružljive, kar pomeni 6 letna razlika v starosti za par je zelo neprimerna, pa skupaj ne gredo najbolje: podgana in konj,vol in ovca,tiger in opica, zajec in petelin,zmaj in pes,kača in prašič. Lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 76? ja Kitajci majo malenkost zamaknjena leta, čaki če se ne motim si Ribica a ne? po 31.1.76 si Zmaj (torej si)... 77 (18.2.-6.2.78) pa Kača (Bik)...kr dobr, nekje piše, da se skladata kot zrcalni podobi in dobr ujemata, drugje pa, da je Zmajčica dost ponosna in želi pozornost, ampak ne mara straže. Hm, pa potem če kombiniraš z našim horoskopom, Bik-Ribi, pa Oven-? sj stvari se da primerjat ful... Pa Kače in Petelini naj bi bli spogledljivi in nezvesti, to pr nas sploh ne drži! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Ja sj sm napisala, da so kontra...torej nasprotna, pa se ena kr ujemajo...odvisno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Sory, res si napisala "kontra" Metuljčica! Sicer pa praksa je spet eno, kot pri vseh vejah astrologije, zna se razhajati od teorije, lp B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Zlo dobr pa gresta skup Zmaj-mua in Podgana-moja draga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Drži borism ... Ja ja zlo dobr itak Ena najlepših kombinacij od vseh pa baje Opica in Podgana (ampak verjetno dosti komentarjev tut na to kombinacijo)! Seveda tut Zmaj in Podgana je zlo ok! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Heh, Opica -Podgana, odvisn poznam par glih ta kombinacjon, k je šu narazn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 tiger Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 kaj sta pa po našem? mogoč pametno tut kombinirat in vse gledat...pa zmer so izjeme ... Kaj pa recimo Prašič in Tiger? Tut v našem horoskopu? Ta baje tut ni ravno slaba in je zanimiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 To gre dobr skup, poznam kr tri pare! Po našm, kva pa vem, mensezdi da vodnarka pa škrpjon! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 No zanimivo..ja ja to vodnar in škorpijon, pa kako se po našem horoskopu (glede na datum...) ta dva ujameta (so ti pari glede na letnico-po Kitajskem al datum-po našem)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 Nism nek znalc, sam bi reku da po našm, glede na to kdaj praznujeta! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcica 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Kaj bi pa rekl za konja in prašiča? Kako se to kej ujema? Lp Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Še en zmaj Ogenj. V kitajskem ascendentu pa podgana. kakorkoli ze, od vsega skupaj sem si zapomnila samo glavno dejstvo, da se po kitajskem horoskopu najbolje ujemas s tistim, ki je 4, 8, 12 itd...let mlajsi ali starejsi od tebe.a daj!!! zmaj in podgana in riba in sco. pih! (*no saj itak, v bistvu, ker je asc po uri in ce je riba asc sco, je tud velika verjetnost, da bo v kitajskem podgana, ne glede na osnovni znak pac) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj bi pa rekl za konja in prašiča? Kako se to kej ujema? Lp po mojem prasicek revez precej nasrka lohk. no enim pa sede... ta doma chepi, ves vdan in krotek, oni pa bluzi pa se 'vraca'... glavno besedo ma konj, seveda. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.