tinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 rabi enga zelo prijaznega konja...pa ce ima kak asc. v petelinu tudi ne skodi... ( govorim iz izkusenj) prasicki naj bi kao z mackami in kozami sli. po moje so macke za njim predolgocasne. bolj za prijateljstvo.meni ( prasici ) so zelo pasali tudi zmaji in tigri in opice, ampak je seveda odvisno tudi od njihovegadrugega znamenja... pa z kacami se tudi ujamem - naj prijateljica dolgoletna je kaca/dvojcek, ki bi po vseh pravilih morala biti moj priljubljeni sovraznik..no, saj tudi je ampak.. odvisno, kaj isces. rast+ucenje VS udobna rutina, bi rekla... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 za zmajkle so pa vse opcije kar kul. jaz se z vsemi znaki stekam.ne vem ce se najbolj ravno z opicami (kao naj bi se), se pa s podganami.s petelini se tud, ceprav se naj kao ne bi, s kacami se tud stekam, saj res in tud z mackami. svinjice so mi picek presoft. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 to bo kar drzalo. zmaji so z vsemi ok, bitja pravljicna ja, nezne smo, svinjice. ma kar posteno pobesnimo, kadar.ceprav sem jaz ugotovila, da so ene macke se ful bolj obcutljive.ampak mogoce je to specificno, bolj tamezeljske... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 heh... tole je pa ze blo, mensezdi... mislim da sva prav midve prav tole cveketali ze. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>rabi enga zelo prijaznega konja...pa ce ima kak asc. v petelinu tudi ne skodi... ( govorim iz izkusenj) prasicki naj bi kao z mackami in kozami sli. po moje so macke za njim predolgocasne. bolj za prijateljstvo.meni ( prasici ) so zelo pasali tudi zmaji in tigri in opice, ampak je seveda odvisno tudi od njihovegadrugega znamenja... pa z kacami se tudi ujamem - naj prijateljica dolgoletna je kaca/dvojcek, ki bi po vseh pravilih morala biti moj priljubljeni sovraznik..no, saj tudi je ampak.. odvisno, kaj isces. rast+ucenje VS udobna rutina, bi rekla... tinka.....mačke predolgočasne.... ...skregana .... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 sam da ni rekla zmaji. sam zmaj ni dolgocasen, je pa dushech in naporen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ampak zmajcki so taki fajn topli... amiska, nic od nastetega absolutno ne velja za skorpijone!!!!!!! pravzaprav sta moja dva najboljsa prijatelja, ki sta tudi par, oba skorpijona, macka in zmaj. in tu sem govorila o tipih, amis meni so dolgovezni na nek nacin, prevec previdni.mogoce res ni bila prava beseda... marsa dej no... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 ja je pac. kaj cmo?zato se tud zamer folku... ker je vedno ves tak... hm, poln sebe.saj jaz sem taka (tud). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ampak zmajcki so taki fajn topli... amiska, nic od nastetega absolutno ne velja za skorpijone!!!!!!! pravzaprav sta moja dva najboljsa prijatelja, ki sta tudi par, oba skorpijona, macka in zmaj.in tu sem govorila o tipih, amis meni so dolgovezni na nek nacin, prevec previdni.mogoce res ni bila prava beseda... marsa dej no... .... ...evo, sem si oddahnila.... ....ja, sej ....tipi...škoda zgubljat besede.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Ja jz ne vem če moj peteln kej vpliva name....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>.... ...evo, sem si oddahnila.... ....ja, sej ....tipi...škoda zgubljat besede.... a ne, Amis Tinka se diplomatsko izvlekla (dolgočasne mačke ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Kwa bi se pa v sinastriji lepo ujemalo z opica ascendent opica?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 drevo...naprimer sori, se nisem mogla upret Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 podgana asc zmaj Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 2. september 2005 Prijavi Deli 2. september 2005 jest opica, v asc kača Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Zmaj! Za asc. pa ne vem... Če sem drugač v asc strelec, kaj sem potem v kitajskem? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 tko si pa kaj? Vodnar a ne? to pomeni da si rojen enkrat ponoci, po polnoci...tezko tocno iz glave rect ker ne vem nic drugega...vendar sam najbrz ves uro (ce poznas asc), pa mas nekje v zacetku tele teme tud razpredelnico, pa si lohk pogledas. najbrz bivol, tiger ali macka (slednja najbrz ze tezko). hocem rect, sam to si lohk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Jaz sem podgana, za asc pa ne vem....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Tule je razpredelnica: http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...indpost&p=52213 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 Hvala Marsa..... moj asc je konj ...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 to je kul kombinacija po mojem, glih 'nasprot' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. september 2005 Prijavi Deli 3. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ha,ha pujs / petelin naravnost za v pečico ! *sem sla mal nazaj glednit (ko sem tistile post iskala z urami)...in res je neverjetno nocnih ptic, ker nas je ful podgan v asc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 Našel tabelo x!x V kitajskem mi je asc tiger! Zanimivo Žena je opica Asc zmaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 ja tko pravijo (za peteline)...no, itak je mim sam po tem gledat, glede na to, da imava (z mitjo kajti on je petelin) tako v nasem zahodnem sistemu kot tudi v devetzvezdnem ki-ju tko ujemajoce polozaje da bi tezko bili bolj. sem pa jaz zlo zmajevska.... blazno velik me je. podgana mi pa tud pase, me ne cudi, da mam glih to v asc...vcasih se mi je zdel da bi lohk bila tud macka (no, jo 'sfalim' natancno za 1 mesec, saj se zmaj zacne tega leta 13.2.).Nic druzga ne bi mogla bit. ceprav so tud v kitajcu nekaksne hise in vse tole in mam clo neke konje pa tak nekje. ja, pes... ves pasji. en moj laver je bil (no je se, sam laver ni vec ) tehtnica, asc tehtnica, kitajc - pes. cist neujemajoce... pa vendar sva blazno opletala pa se kar ornk lav je bla. (res pa je da ima venero v sco in luno v biku in mars v devici) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2005 Prijavi Deli 4. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>neb vem kje in kako bi se naj kazal asc. pes...se mi zdi da sem tipičn zmaj ja ti si tud kar... sam si bolj... hm... odsekan... jaz sem bolj dramaticna, oba se pa vcas mal shopiriva. sem kar zadovoljna, da sem zmaj. Joooj, , dons smo se tolk rezhal, ko sem rekla da sem vcas hotla tatu zmaja, pa je rekla frendica, da je tolk slabe, ker je svinja in kaj ce pol - svinjo si tetovirat? x:Dx *(saj si tud kar pes... pes je ves tak resen vcasih... mrk tud dostkrat... tko mal tecen, saj pravim, ves pasji. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.