Cat 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Jaz sem pa opica/opica zanimivo Kaj bi opica bila v zahodnjem lev? V levu imam 2.in 3. hišo in točko fortune, ampak ne vem no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 kao ja...saj so v zacetku ekvivalenti, ki sem se se jaz 'kregala' nazaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>kao ja...saj so v zacetku ekvivalenti, ki sem se se jaz 'kregala' nazaj. Kaj pa ti misliš, na koga liči opica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 na vodnarja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>na vodnarja. Aha, ja sej sem vodnar po soncu, pa po merkurju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ne more bit vodnar, če sm pa jst tud opica! Marsa, a se ti zdi, da sm kej vodnarska? Po moje je kr dvojčkovska, k je tud dvojno znamenje, pa opisujejo jo kot otroka - igrivo, nagajivo. Sej lohk se pa motm. Sem namreč zmotljiva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ne ti se mi ne zdis Pikica. Vodnarska prav nic. to kar opisujes si zarad dvojckov pac.....ja, mas point, lohk tud merkurjevski, dvojckovski moment, vsekakor pa ne levji.opica ima sicer bolj neartikulirane fore... dvojcek spet ni TOLK nepredvidljiv (zato sem na vodnarja in ne na dvojcka pomislila) Ja cat, sam nisem zarad tega pomislila, to je bila moja prva misel - vodnar...vem pa da si ti... poleg vodne juhce tvoje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja cat, sam nisem zarad tega pomislila, to je bila moja prva misel - vodnar...vem pa da si ti... poleg vodne juhce tvoje. Hahaha, moja vodna župca Zdaj se je vsaj ne otepam več tolk, spijem pa je :xx!: včasih se mi kakšne knedl zatakne, drugače pa lepo pogreje, župca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ma sej nimam skor nč vodnarja - XII. hiša pa točka fortune. Nism zato napisala, k mi morš razlagat, Marsa. Sam tko. Sm šla prov pogledat. Mam pa kr neki v devici. Ma, cela sm zblojena! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>na vodnarja. cak, cak mal... opica= vodnar, no ja, cist! Men se zdi, da je opica neki med vodnarjem pa dvockom bl... ne cisti vodnar lih... vodnar je prevec fixen za opico... Tko, da se mi zdi, da... uran na asc.(pa sev. vozel in fortuna v vodnarju), pa sonce pa venera v dvojckih... pr men se kar ujame vseskup... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ti s pa tko al tko še bl čudn, k jest! Majmune jedan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Ti s pa tko al tko še bl čudn, k jest! Majmune jedan! ..who's the greatest, who's the greatest??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Me, me, me.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Me, me, me.... : ..po pravilih opicje zveze koze ne smejo tekmovat!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 meeeeeeeeeeeeee good one! Svaka ti čast! Pa sej drgač sm opica! u u u u u u u u u u u Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 Kake mate Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 ..jah ce si opica zakaj pa se pol delas, da si koza??? ...aja sej res opice se rade pohecajo... eh ja no sej pol pa lahko tekmujes....sam jest sm tatopltna opica, lahko pa organizirava tekmo... pa stave pa to... jaz bom itak favorit zgledu...vsi stavjo name, mi2 pa ves dnar nate staviva... pol po cudezu res ti zmagas ... in pol greva s $$$$ v Vegas....kwa pravis??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>tle res vedno bolj opičje uga uga Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>..jah ce si opica zakaj pa se pol delas, da si koza??? ...aja sej res opice se rade pohecajo... eh ja no sej pol pa lahko tekmujes....sam jest sm tatopltna opica, lahko pa organizirava tekmo... pa stave pa to... jaz bom itak favorit zgledu...vsi stavjo name, mi2 pa ves dnar nate staviva... pol po cudezu res ti zmagas ... in pol greva s $$$$ v Vegas....kwa pravis??? Zmejnenu. Sam hec bo, k bom brez prevare zmagala. Ampak važn je, da greva v Vegas! VIVA LAS VEGAS! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Ja kaj pa jaz Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj kaj smo konji tok grozni, da bi jaz mojga prašička kr poteptala. Ne to pa ne. No če se sm prov gledala v tisto razpedelnico k jo je Marsa dala, sva oba v asc Kača. Kaj pa to pomen za oba? Hvala si hecna... mi ni blo nic jasno, no pol sem mroala pobrskat..(*pa tud, saj sem povedala, saj jaz nic ne razlagam tle, sploh se NE spoznam na kitajca , to kar mal po filingu... se mal poglobim, kako bi lohk blo... jah, konj je res morda mal premal nezhen za svinjico, kaca pa zhdi na zakladih... tko da - domchek in tole masta najbrz fajn spedenano, podobne interese najbrz tud masta, sam da konj je mal premal obziren, ne razume custev svinjice...je ravno obratno: tu je svinja biser, cesar pa konj ne opazi, ker se prevec s sabo ukvarja in tud hiti skoz lajf, ves neukrochen.ce je pa ognjeni, je pa se mal zatezhen... mal avtodestruktiven... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj bi pa lahko rekli za mene, ko sem Podgana/asc. Konj...... Hvala PODGANA Jaz sem samodejni samouk.Sem vez in samostojna celota.Visoko ciljamin zadenem zanesljivo.Življenje je veselo potovanje.Vsak odgovor se mora končati z novim vprašanjem.Sem napredek, raziskovanje in vpogledSem izvor aktivnosti PODGANA Z ELEMENTOM VODE-rojstne letnice 1852, 1912, 1972 Te ljudi privlačijo mentalne vaje, zapleti in razpleti miselnega procesa. Njihov pogled je izreden in se lahko sporazumevajo z zelo različnimi ljudmi. Zaradi prilagodljive in uvidevne narave so spoštovani in v miru razvijajo svoje sposobnosti. Tradicionalno in konservativno se obnašajo in raje plavajo s tokom. Vendar so preračunljivi in iznajdljivi in znajo uveljavljati svoj vpliv, kjer se jim zdi pomembno. Zavedajo se, kaj je komu všeč in kaj ne, zato znajo ugajati tistim, ki jim lahko pomagajo.Sicer niso pristranski in se radi pomenijo z vsakim, ki jih je voljan poslušati.Vse življenje kopičijo znanje in pisano besedo. Tudi sami radi dodajo kakšno misel in se nenehno izpopolnjujejo. Rojeni v urah konja, od 11. do 13. ure.Sijajni in drzni, v življenju radi tvegajo. Muhavost konja lahko razburka ljubezensko življenje. Visoko jezdijo ali pa so na robu uboštva. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Santos..........hvala........... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos..........hvala........... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Naj vas spomnim, da je danes kitajsko silvestrovo! Opolnoči bomo vstopili v kitajsko leto psa.A ga bomo kaj nazdravili? Ben, na zdravje vsem kužkom in psicam!!! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.