Skoči na vsebino

Kitajski horoskop

maye

Recommended Posts

jaz ne pravim, da so moji starši slabi, ne...enostavno nismo za skupaj...oni bi radi(predvsem mama), da bi bila taka, kot si ona zamišlja hčerko. jaz pa nisem nikoli bila tip gospodinje(čeprav kuham zlo rada)..point je v tem, ad se čimprej poberem od doma..to je pa že druga tema..
DON'T PANIC
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 633
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Drage dame, izhajate iz stališča, da si duša sama zbere starše in to take, da ji pomagajo pri svoji karmični nalogi.

To je bistvo

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

oprost, White Vran, si edinec?

Nisem, ampak kar sem napisal tako čutim - kjub mladim letom.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Drage dame, izhajate iz stališča, da si duša sama zbere starše in to take, da ji pomagajo pri svoji karmični nalogi.

To je bistvo

beli Vran

point je v tem, da mi je čist vseen kdo si koga izbere, če si ali karkoli, gre za to, da so moji starši out of space..in, da morm it stran, ker je neznosno..ne pustijo mi dihat..sem se že dostikrat hotla pogovort..ne gre...imajo svoj prav in basta..moja mat se ne bo tok ponižala in si priznala, da tud ona dela napake..jaz priznam, da nism popolna in , da včasih popenim nanjo brez pravega razloga-ampak si ne morm pomagat, ženska mi gre na k...pardon

DON'T PANIC

Beli vran, sem se pogovorila, povedala kaj me moti, kaj si želim, sva z mami jokali obe kot dež... za nekaj časa se je situacija spremenila, sedaj je isto... ampak vseeno bi dala vse zanju in rada ju imam in to vesta, vsak ima svojo nalogo in vsak se bori zase.... očitno sem potrebovala to lekcijo....

...enostavno nismo za skupaj...

Dragi moji, kadar kdo govori slabo o svojih starših -o sebi govori,

kadar kdo obtoži starše, da ga ovirajo na njegovi poti, izraža svojo nezrelost.

Ker najlažje je zvrniti krivdo nanje in najtežje je sam narediti korak naprej.

Dokler pogrevaš zamere in jezo, ne moreš naprej, ker zlivaš iz sebe energijo v to smer, namesto v svoj razvoj.

Bolj prava pot je vse odpustiti, razumeti, sprejeti, tolerirati vse različnosti in nato ravnati v dobro vseh, naravnan na prihodnost.

Kakor pravi Beli Vran sem prepričana, da so vezi s starši vedno zelo karmične, zato povezane z izkušnjami v preteklih življenjih.

Nekaj iz prejšnjega življenja moramo razčistiti in to vsekakor pomeni, da nismo slučajno s starši, ki jih imamo. Bežati stran fizično ni problem, ampak odriniti odnos z njimi pomeni, da se še bolj močno v prihodnjem življenju povežemo - in smo spet skupaj.

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Kakor pravi Beli Vran sem prepričana, da so vezi s starši vedno zelo karmične, zato povezane z izkušnjami v preteklih življenjih.

Nekaj iz prejšnjega življenja moramo razčistiti in to vsekakor pomeni, da nismo slučajno s starši, ki jih imamo. Bežati stran fizično ni problem, ampak odriniti odnos z njimi pomeni, da se še bolj močno v prihodnjem življenju povežemo - in smo spet skupaj.[/color]

ok, do sem se strinjam s tabo, kar pa tukaj piše pa :o|o: ...vsak ma svoje mnenje..

da končamo to, ker ne spada v to temo..jaz se trudim po najboljših močeh biti ok do mojih staršev-samo noben tuki nima pojma kako je pri nas doma...če ti lastna mama govori, da si prfuknjena, da nisi normalna, da si lajdra(s tem, da imam tipa že 8 let) potem mi ne govort o preteklih življenjih..meni je življenje eno samo in stvari se urejujejo tukaj in sedaj..

tok o meni, pa ne bi več o tem...

DON'T PANIC

Bežati stran fizično ni problem, ampak odriniti odnos z njimi pomeni, da se še bolj močno v prihodnjem življenju povežemo - in smo spet skupaj

IN SPET JOVO NA NOVO.

xrolleyesx Vse kar ne moremo razumet pri drugih, je nevarno, da se nam zgodi in to zato, da potem razumemo. Upam, da ne boš ti ponavljala maminih napak, to se večkrat zgodi. Mogoče jih pa ne boš, ker se boš od nje nekaj naučila. Življenje pa ni samo eno, verjemi, vse je prepleteno po dolgem in počez. x;)x

moji doma so z marsa...nč kar delam jim ni kul, skoz se sam prtožujejo in so živčni, ne pustijo mi da diham po svoje, kar naprej se neki bojijo zame...in to pri 30!!! sicer sem pa jest kriva, ker ne grem stran..sam mam mal premajhno plačo(zaenkrat, xcrossfingx, da bo bolš). pa ta ozkoglednost, tega pa res ne morm :o|o:

smej se se naprej, pa bo. x;)x x:Dx

drugo pride potem...

xrolleyesx Vse kar ne moremo razumet pri drugih, je nevarno, da se nam zgodi in to zato, da potem razumemo. Upam, da ne boš ti ponavljala maminih napak, to se večkrat zgodi. Mogoče jih pa ne boš, ker se boš od nje nekaj naučila. Življenje pa ni samo eno, verjemi, vse je prepleteno po dolgem in počez. x;)x

Ja, predvsem je primerno RAZUMETI! :palec:

Ja, predvsem je primerno RAZUMETI! :palec:

:palec: x:Dx x:Dx x:Dx

MOJA STA TUDI KAKOR VETER ZAPIHA....SAM BOLJ KO JIH POSKUŠAM RAZUMET IN JIH RAZUMEM, LAŽJE MI JE GLEDE TEGA ODNOSA OTROK-STARŠ OZ. LAŽJE JIH PRENAŠAM... x:Dx x:Dx x:Dx x;)x x:Ix

Če hočeš biti srečen....BODI!

.......če ti lastna mama govori, da si prfuknjena, da nisi normalna, da ...

ha ha ha x:Dx x:Dx

smesn je..

kul, bom upoštevala naslednjič, ko mi bo šlo na jok, ko mi bo spet kaj tazga prjavla..sej druzga mi tko ne preostane..al pa ignoriranje..

DON'T PANIC

x:Dx x:Dx :vragec: hmm, ko ti grdo govori ji kako zasoljeno nazaj povej... Reci ji da jabolko ne pade daleč od drevesa, ker ji ne moreš glih direkno v glavo nazaj kaj ful grdega rečt ne... x:Ix x:Dx x:Dx Sam ne vem, a se to uredu sliši?! xrolleyesx x:Ix
Če hočeš biti srečen....BODI!

.......če ti lastna mama govori, da si prfuknjena, da nisi normalna, da ...

ha ha ha x:Dx x:Dx

smesn je..

kul, bom upoštevala naslednjič, ko mi bo šlo na jok, ko mi bo spet kaj tazga prjavla..sej druzga mi tko ne preostane..al pa ignoriranje..

Menim, da si zaradi tega zaplula v astrološke vode, da te astrologija ozdravi...

beli Vran

..če ti lastna mama govori, da si prfuknjena, da nisi normalna, da ..
ha ha ha smesn je..

se mi zdi,da ni smešn,a ni to tipično slovensk,da se lastn starš sramuje svojega mladiča, če ne izpolnjuje tistih normativov,ki jih je sam starš v podobnih letih že dau skoz? Povem le ,da je nezrelo izza staršev! nekateri starši radi primerjajo sebe izza mladosti v temu, kakšno imajo zdele njihovi mladiči....prec ,ko se sprožijo taki vetrovi nad mladiči˝treba res vrhunsko, ozaveščeno tut ukrepat..Lahko se jim maščuješ pozneje,ko bodo onemogli na njihova stara leta, ko bojo rabl tvojo vrhunsko pomoč x^x Itak pa, modrost moderna prav, da jih je treba razumet xrolleyesx Odloč se, al boš preostalo energijo,ki jo imaš še na zalogi vlagala v sebe in svoj razvoj, al se boš notranje jezila dalje in nič naredila Za svoj kvaliteten obstoj :8):

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Buda, jest se 100% strinjam s tabo...to vse kar si napisu mam tud jest v glavi..in se trudim za svoj kvaliteten obstoj..

Beli vran-sem odprta za any suggestions, sam upoštevaj, da sem skeptik...to kar si napisal je možno, samo ne vem, kako mi lahko sploh astrologija pri tem pomaga? Imaš kakšen nasvet?

DON'T PANIC

Moje osebno stališče pa je, da se je potrebno pogovoriti in povedati svoje mnenje.

Bom povedala še svojo izkušnjo.

Ko sem bila še doma (najstnica) sem enkrat zbrala pogum in skušala mami razložiti, kako jaz doživljam zadeve. Razumela ni nič, potem pa sem dobila vse svoje izjave obrnjene in servirane nazaj... :xx!:

Point je, da ne moreš vplivati na to, kaj si ljudje mislijo o tebi, oziroma kako te vidijo (beri: Iluzije Richarda Bacha). Vsak se sam odloči ali boš zanj good guy ali bad guy - ne glede na to, kaj narediš. Spremeniš lahko samo sebe. In svoj odnos do ljudi in do njihovega vedenja, izjav, ipd. xDDx

In sedaj? Odločila sem se za politiko poštenja do same sebe. V pogovorih z mamo se ne izogibam tem, ki so zanjo boleče, če so del mojega življenja - ker drugače nisem poštena do sebe. Včasih doživim slabo voljo, užaljenost - samo se ne sekiram. Zanimivo - čez krajši čas se spet obnaša, kot da ni nič bilo... x8Dx

Vsakega namreč boli, kar se sam odloči, da ga bo bolelo - tudi mene in tebe. Lahko nekaj zameriš, lahko pa tudi ne. Lahko se sekiraš, ker ti je starš rekel, da si npr. nesposoben, lahko pa to odmisliš. (Spet Iluzije, R.B.)

Predvsem pa upam, da bom imela toliko denarja, ko bosta otroka velika, da jim bom dala za eno gasronjero, pa da se vidimo samo, ko smo vsi dobre volje... da bomo še dolgo prijatelji! x:Dx

LP, Beba. :palec:

Beba!

Tudi ti zelo kul govoriš o teh zadevah s starši-se strinjam s tabo..Seveda, odmislim stvari, ko mi lastna mama govori, da sem nesposobna in prfuknjena in da imam plan, da jo uničim, da bom dobila bajto(?!),vendar pa me vseeno zaboli...zdaj sem v stanju, ko mi je vseeno...rada bi samo mela malo večjo plačo in, da grem od doma..pri nas doma je cela situacija zafurana(fotr je vse zapravu in povrh vsega se ga včasih naseka),tako da nama s sestro preostane le to, da greva čimprej na svoje..tako jaz vidim situacijo...prosim, da mi noben ne reče več, da je to karma prejšnjih življenj,ker bom popiz...

PS-sem prebrala iluzije že dolgo nazaj-kul knijga x;)x

DON'T PANIC

Hoj, Surya!

Ja, ni lahko. Imajo nas v krempljih. Meni še vedno včasih odzvanja v glavi: Spoštuj očeta in mater...

Samo vztrajaj. Sama pri sebi vedno pošteno premisli, ali je bila reakcija staršev opravičena ali ne. Če ni bila, pozabi, pojdi dalje. Želim ti veliko sreče!

Ne vem, če si brala (tudi jaz še nisem): ena prijateljica je zelo pohvalila knjigo Sovražni starši (in še nekaj je v naslovu) - je začela urejat odnose z mamo pri 36-ih! Druga prijateljica je prebrala pa Rezanje spon - tudi pohvalila. Obe knjigi govorita o osamosvajanju v odnosu do staršev.

Ne pozabi - spremeniš lahko samo sebe. S tem pa lahko spremeniš tudi odnos drugih do tebe. Držim pesti zate pa lep vikend ti želim!

Beba xDDx xDDx xDDx

Hoj, Surya!

........................

Ne pozabi - spremeniš lahko samo sebe. S tem pa lahko spremeniš tudi odnos drugih do tebe. Držim pesti zate pa lep vikend ti želim!

Beba xDDx  xDDx  xDDx

:palec: xDDx

V konceptju se strinjam, Sam pa menim, da se bolj ODKRIVAMO, SPOZNAVAMO - kot pa spreminjamo!!

Na žalost pa sam pramalokrat upoštevam to dejstvo, da ves svet spreminjamo z odkrivanjem samega sebe.

Hvala, Beba, za opomnik, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Hoj, Surya!

........................

Beba xDDx  xDDx  xDDx

:palec: xDDx

V konceptju se strinjam, Sam pa menim, da se bolj ODKRIVAMO, SPOZNAVAMO - kot pa spreminjamo!!

Na žalost pa sam pramalokrat upoštevam to dejstvo, da ves svet spreminjamo z odkrivanjem samega sebe.

Hvala, Beba, za opomnik, Vojko

:palec:

Lep pozdrav, Vojko!

Beba. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...