Skoči na vsebino

Kitajski horoskop

maye

Recommended Posts

Živjo Beba in Vojko!

Jaz mislim, da se bodo stvari in odnosi med mano in starši(predvsem z mamo) skulirali, ko bom odšla na svoje..jaz vem, da včasih popiz..za brez veze,ker mi gresta že pošteno na živce..mama s svojo pasivnostjo in omejenostjo(jaz ne morem pomagat,ampak ženska je tradicionalistka in pri njej spoznavanje novih stvari ne pride v poštev),oče pa s svojo flegmatičnostjo,pijančevanjem in lažmi..vse kar pišeta je ok..se strinjam,samo vem, da morm stran in to čimprej..dokler še vem kaj od moje osebnosti sem jaz in kaj je njuna navlaka..

sicer pa vem, da ima večina otrok probleme s svojimi starši in obratno..sej vem, da je treba starše spoštovati in to,samo včasih jih je težko..

DON'T PANIC
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 633
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

xrolleyesx Bistvo ni, kdaj jim oprostiš, ampak, da jim oprostiš. Tisti čas, ko se boriš sam s seboj, si bolan, trpiš, ko pa spremeniš odnos, oprostiš, se vsa situacija spremeni.

Brala sem življenjepis znane pisateljice uspešnic Luise Hay Življenje je tvoje, ki je svoji materi oprostila šele na stara leta. Med tem časom je hudo zbolela, se pozdravila s pomočjo pozitivnega mišljenja in seveda prišla tudi do tega, da je pametno odpuščati, ker s tem naredimo sebi ogromno dobrega.

• 4 months later...

Niti ne, sem kar rada zmaj - je pa hecno, da se mal vidim tud kot macko - pa ceprav sem v 'asc' podgana...

Se stekam kar z vsemi - sam k se vsi ne stekajo z mano. x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, baje, meni je pa tud vsec, podgana je zelo inteligentna in intuitivna, zmaj pa mi je itak vsec, ker je domisljijski, pa ves tak kricec in pisan in taksen, zato pa pozge dost folka okol sebe, pa ga vsi ne prenasajo najboljs, no saj tako kot je v resnici. :) V mojem primeru pac. :)

... petelin pa zmaj naj tudi ne bi sla skupaj, no mitja je petelin, pa kar shajava. :)

Se pa kar z vsemi stekam, za ene pa imam neverjeten 'nos' - za macke in za kace pa sploh. Kaj si pa ze ti Contesa? To sem pa pozabila (ce sem vedela)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja, saj sem pomislila, sploh ker si rekla, pa sem se nekak zakalkulirala, s kitajcem nisem tako na tekocem, aha! :palec:

Tvoj tamal je pa tud Opica?

Picasso

A daj! To je pa kombinacija, ki je med najinteligentnejsimi! No saj se mu vidi, opice so res brihtne, ne sam tim, tud vrstniki so kul, pa blazno dobro se razumejo, tud tko, v razredu, so zelčo solidarni - 1x niso hotli necesa povedat uciteljici in so vsi dobili kazen - niso hotli povedat, kdo je bil.. :)

In sploh je kar fajn tale generacija, so dost trdni, oni bodo spet mal prevzel vajeti, imam obcutek. :palec:

Picasso

x:Dx OK, petelin morda ze, sam ne pa tud skorpijon. :P ;)

A ti si tud zmaj? :eek:

Heh, to potem takole razgaljeno se vidi, da sem jaz 12 let starejsa... :||

Ce ne 24. :P :P :P

Picasso

aiwa, mislim, da v kakšni ustrezni literaturi najdeš razpredelnico za asc. gre po uri rojstva. nimam nič takega "pri roki". mogoče ti lahko kdo drug priskoči na pomoč :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>kako pa v kitajskem ascedent zračunaš? vem da sem en mejhn petelinček... sam za pod znak pa sploh vedla nisem da se ga da zračunat. amis?

Hm... očitno preberete samo zadnjih nekaj objav, malo nazaj po temi pa se ne da nikomur pobrskati :o|o:

V tej konkretni temi je tale post

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...