cosma 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Prasica/kobila Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Uhuhuuuuu, furež bo.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 tigerasc. ne vem Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Tamle je podala Coccinelle, thanx Coccinelle, x!x Pav tej temi je tabelica... :|| Skratka, najverjetneje bomo kmalu imeli tudi poseben sajtek, kitajski horoskop - bodisi znotraj foruma, bodisi znotraj LNM. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 dvojna podgana se javlja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 Zajc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 '75 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 maček?, no pol pa neki linki na netu lažejo :> sem vpisal na dveh linkih pa mi je obakrat reklo da sem Zečev :> ... ura je pe 7:45 zjutraj :> da nebo pomote :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 sem pes..kovinski, ascedent pa kikiriki Dvanajst znamenj in ure: (za info) 23-1. ure podgana1.-3. ure bivol3.-5. ure tiger5.-7. ure maček7.-9 ure zmaj9. - 11ure kača 11.- 13 ure konj13. - 15 koza15. - 17. ure opica17.-19 ure petelin19. - 21 ure pes21. - 23 ure pujsek (merjasec) pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 e pa sem ga spet najeb*** :> ni mi lahko :>> je to tud mogoče to Mačka - Mirna, zgovorna, zelo prepričliva, bistra, predvidljiva in celo jasnovidna oseba.Zmaj - Orkan aktivnosti. Hiter, gibčen, neustrašen in samostojno spreten.je pa iz tega naslova http://www.kristalna-krogla.com/sola_prerokovanja5.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 aja še to, zakaj pa je tolk različnih kitajskih horoskopov, no mogoče je že kje omenjeno, nisem bral vsega od začetka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 mene že ta mede dovol , no pri takem številu kitajcev se ne čudim pa če bi jih meli 10 :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 23. december 2004 Prijavi Deli 23. december 2004 podgana/mačka po tej zadnji tabeli pa podgana/zmaj no, tudi zmaj sem lahko,če je potrebno Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>sem pes..kovinski, ascedent pa kikiriki Dvanajst znamenj in ure: (za info) 23-1. ure podgana1.-3. ure bivol3.-5. ure tiger5.-7. ure zmaj9. - 11ure kača 11.- 13 ure konj13. - 15 koza15. - 17. ure opica17.-19 ure petelin19. - 21 ure pes21. - 23 ure pujsek (merjasec) pozdravček Kaj pa je od 7-9 ure? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Hm... očitno preberete samo zadnjih nekaj objav, malo nazaj po temi pa se ne da nikomur pobrskati V tej konkretni temi je tale post nisem mela časa... drugače bi pogledala. hvala za linkec!! se pravi da sem konjiček. zdej morm pa prevert kaj to pomeni. se pravi da sem petelinček asc. konj? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>sem pes..kovinski, ascedent pa kikiriki Dvanajst znamenj in ure: (za info) 23-1. ure podgana1.-3. ure bivol3.-5. ure tiger5.-7. ure maček7.-9 ure zmaj9. - 11ure kača 11.- 13 ure konj13. - 15 koza15. - 17. ure opica17.-19 ure petelin19. - 21 ure pes21. - 23 ure pujsek (merjasec) pozdravček trinty ..sem popravila ...preberi Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 En opis.. kitajski horoskop Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 O, thanx Strelka za link! Ja, cist kul. (*tabela pa se je ze parkrat v TEJ temi pojavila, ampak vseeno hvala tudi zanjo ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. december 2004 Prijavi Deli 29. december 2004 Mah,nekaj malega sem si prebral v tem forumu...in določene teme mi ne dišijo kaj preveč...!! Glede nato, da jaz sem v soncu: kozorog ( zemlja )/ luna: vodnar / ascendent: škorpionV kitajskem pa : konj ( zemlja )-( glede nato, da sem rojen 1. januarja leta 79, kar pomeni, da leta 79/ 27. januarja prestopa - koza- ) in v podznaku kitajskega hor. sem : bivol Kitajski lunin koledar je najstarejši kronološki zapis v zgodovini. Nastal je 2637. leta pred našim štetjem, ko je imperator Huang Ti vpeljal prvi ciklus v 61. letu svoje vladavine. Celoten ciklus zajema 60 let in je sestavljen iz petih osnovnih 12-letnih ciklusov. 77 ciklus se je začel 5. februarja 1924 in se končal 1.februarja 1984. Leta so dobila imena prvih dvanajstih živali, ki so se odzvale Budovemu slovesnemu vabilu, ko se je odpravljal s tega sveta. Legenda pravi, da je procesijo sprva vodil zvesti bivol.Med potjo ga je podgana prosila, če lahko malo počiva na njegovem hrbtu, kar ji je potrpežljivi in dobrovoljni bivol seveda dovolil. Toda ko so prišli do Budovega bivališča, je hitro skočila pred njim in tako izsilila prvo mesto. Sledil ji je bivol, nato tiger, mačka ( v nekaterih zodiakih jo za kazen nadomešča zajec, ker je snedla podgano, ki jo je Maja, Budova mati, poslala na pomoč svojemu bolnemu sinu ), zmaj, kača, konj, koza ( ki ji pravijo tudi gorska ovca ), opica, petelin, pes in merjasec-šest divjih in šest domačih živali. Lastnosti določene živali, ki vlada posameznikovemu rojstnemu letu, se odražajo skozi vse življenje. Kitajci pravijo, da je to žival, ki se skriva v človekovem srcu.V 60-letnem ciklusu ( kolikor naj bi tudi trajalo eno življenje ) pride vsako znamenje v kombinacijo s petimi glavnimi elementi: les, ki mu vlada planet Jupiter, ogenj planeta Marsa, zemlja in Saturn, kovina ali zlato in Venera ter voda in Merkur. Vsak element ima svojo pozitivno in negativno magnetno silnico, ki ju Kitajci imenujejo jin in jang. Po Luninem koledarju se dan začenja ob 23. uri in po dve zaporedni uri skupaj skupaj sta označeni z imeni dvanajstih živali. Znamenje, ki vlada uri rojstva, ascendent v zahodni astrologiji, tudi prispeva k oblikovanju rojstva, ascendent v zahodni astrologiji, tudi prispeva k oblikovanju osebnosti. Človek, rojen v letu podgane, na primer, je lahko veliko bolj agresiven, če se je rodil med 3. in 5. uro zjutraj ( tiger ), kot pa med 9. in 11. uro ( kača ).Kot njihovi zahodni dvojniki, se tudi ta znamenja delijo na aktivna ( oz. pozitivna, oz. jang ): podgana, tiger, zmaj, konj, opica, pes; ter pasivna ( oz. negativna oz. jing ): bivol, mačka, kača, koza, petelin, merjasec.Poleg elementa, ki prevladuje v posameznem letu ( in se vedno spreminja ), ima vsako od dvanajstih znamenj svoj stalni element in letni čas: Voda, zima ( sever ) - merjasec, podgana, bivolLes, pomlad ( vzhod ) - tiger, mačka, zmajOgenj, poletje ( jug ) - kača, konj, kozaKovina, jesen (zahod ) - opica, petelin, pes Element >>zemlja<< ne pripada nobenemu znamenju, ker kitajski modreci menijo, da je simbolično sestavljena iz ostalih štirih elementov. Nekateri kitajski astrologi pa ga štejejo kot sekundarni element vsakega znamenja. Kar sem navedl...je iz stare knjige ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 O! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Zmaj-asc.Bivol Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Zmaj rojen v urah Bivola: počasen, preudaren zmaj, toda hitro bruha ogenj na vse, ki ga prevarajo. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Zmaj v urah podgane - cist nasponan. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zmaj rojen v urah Bivola: počasen, preudaren zmaj, toda hitro bruha ogenj na vse, ki ga prevarajo. Pa to ti je Santos, ka pa podgana asc. zmaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zmaj v urah podgane - cist nasponan. Zmaji rojeni v urah podgane:Značilna zmajevska velikodušnost kombinirana z varčnostjo podgane ter zmanjšana objektivnost zaradi čustvenih primesi. Marsa,preveč si našponana Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.