santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa to ti je Santos, ka pa podgana asc. zmaj? Podgana rojena v urah zmaja:Izkoriščevalski in včasih preveč širokosrčni za svoje premoženje, kar lahko obžalujejo. Zmajevska močna volja in podganji dar za finance sta jamstvo za poslovni uspeh. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Zame pa ne velja prevec tistole... :||Nisem glih varcna, custva pa redko zameglijo moje videnje. Cist nasponana pa seveda sem, sam to je bila itak moja interpretacija, bolj za stos..A razmisljam, da bo nekaj na tem; zmaj ves silovit, podgana pa skoz v muvingu, nekaj snofa in ima dbest intuicijo, vse radarje skoz nasponane... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Podgana rojena v urah zmaja:Izkoriščevalski in včasih preveč širokosrčni za svoje premoženje, kar lahko obžalujejo. Zmajevska močna volja in podganji dar za finance sta jamstvo za poslovni uspeh. Bo čist držal taka je moja škorpica, v preobleki! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zame pa ne velja prevec tistole... :||Nisem glih varcna, custva pa redko zameglijo moje videnje. Cist nasponana pa seveda sem, sam to je bila itak moja interpretacija, bolj za stos..A razmisljam, da bo nekaj na tem; zmaj ves silovit, podgana pa skoz v muvingu, nekaj snofa in ima dbest intuicijo, vse radarje skoz nasponane... Marsa...če si Ribica.(mislim da ja..)potem ... Zmaj - Riba neukrotljiva volja ambicioznega in pustolovskega duha zmaja za prijaznim. skoraj plašnim obnašanjem, značilnim za znamenje Ribe ( tako pa pri meni piše...) Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 O, thanx Strelka, kaksna hitrost! hmmm... kaj pa pise za zmaja/skorpijona? Nisem glih 'plasna ribica'. (*poleg tega bi tu tolk bolj lahko custva meglila presoje).. aja, p.s. - sem pa seveda riba, si si prav zapomnila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Zmaj ..Škorpijon Živahna, načrtana in odločna kombinacija škorpijonske nepramegljive intenzivnosti in zmajevske strašne moči. pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 haha, that's more like it! *No, saj tud zgoraj mal drzi (zmaj/ribi)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zmaj ..Škorpijon Živahna, načrtana in odločna kombinacija škorpijonske nepramegljive intenzivnosti in zmajevske strašne moči. pozdravček Tole tud pr men seka! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Sem vedla da bom to vidla - torej kaj si pol, pocasen in preudaren al cist nasponan? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Mal tega in mal unga-mešano na žaru! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Ja, ja.... saj... ... Hecno tole... tile zmaji in vse tole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 No pa še nekaj...da si boste še bolj všeč ZMAJ Sem neugasljiv ogenj,središče vse energije,odločno junaško srce.Sem resnica in lučv oblasti držim moč in slavo.Moja prisotnostrazblinja mračne oblake.Bil sem izbran, da usode krojimJAZ SEM ZMAJ Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Ja, zmaj je hvalisav in tak - te lastnosti imam tud jaz - in tud to je res, da ga ravno zato tud ne marajo...je dost brezobziren (pismu, saj je zmaj! ).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Uuuu, fino. Zmaj je kriv, ne jaz. Pravzaprav je odvisno od kombinacije.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Podgana rojena v urah opice:zelo podjetni. Brez zadržkov uporabljajo vse mogoče ukane. Vpliv opice zmanjšuje sentimentalnost, ki jo nadomešča izreden smisel za humor. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa pes asc. podgana? Rojeni v urah podgane:ljubeči, a ne tako radodarni. Moralizirajo, z denarjem pa so previdni. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Konj rojen v urah bivola: resnejši in bolj osredotočen, ker ga vpliv bivola ustali in umiri. Thats me...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj sem bolj nova in ko sem brskala po forumu, mi je padlo na misel, kako pa kitajski horoskop vpliva na osebnost.Sem letnik 1966 - ognjeni konj - in moram rečt, da zame dokaj drži opis ognjenega konja - vsaj kar se tiče nestanovitnosti in ogromni potrebi po svobodi ( drugače sem pa bik/rak/vodnar). Kako pa vi jemljete znamenja po kitajskem horoskopu? Pozdravljena Tako Kitajci kot Japonci za celovito analizo osebnosti uporabljajo Kitajski horoskop v kombinaciji z Devetzvezdnim KI-jem in dostikrat še z Ji Čing-omJi Čingom, najboljši pa še metodo, ki jo lahko slovensko prevedem kot "Štirje stebri usode", katera je ena izmed najbolj natančnih metod. lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 kaj pa mačka v urah podgane...in kombinacija mačka-škorpijon? vojko, sam kolikor vem so štirje stebri kar zaguljen sistem za obvladat. grem gledat na linke, ki si jih podal. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Aha, jaz sem nekoc se mal posvecala, pa me je kar fasciniralo... Saj so podani se linki tudi prej v tej temi (ko so prav hise in tko, meni se je zelo poklapalo)... To je kot zahodna astrologija ali 9zki ali karkoli pac... cela znanost... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa mačka v urah podgane...in kombinacija mačka-škorpijon? vojko, sam kolikor vem so štirje stebri kar zaguljen sistem za obvladat. grem gledat na linke, ki si jih podal. Mačka v urah podgane:bistri, prikupni in dobro obveščeni. Zaradi vpliva značilnosti znamenja podgane se osebnost mačke znebi nekaterih zadržkov in brezbrižnosti. lp.santos Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 how nice...thx santos kaj pa kombinacija mačka-sco Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj pa mačka v urah podgane...in kombinacija mačka-škorpijon? vojko, sam kolikor vem so štirje stebri kar zaguljen sistem za obvladat. grem gledat na linke, ki si jih podal. V moji buklici piše... Mačka-škorpijonskrivnosten, na videz mačje skromen in prilagodljiv. MAČKASem uglašenaz vesoljnim utripom.V svojem miru in samotislišim melodije duše.Jadram nad vsakdanjostjorazličnostji in razkoli.Podrejam s svojo prilagodljivostjo.Svoj svet barvamz izbranimi pastelnimi odtenki.Sem povzetek skladnosti in miru.JAZ SEM MAČKA. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 ooo strelka02, hvala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2005 Prijavi Deli 3. januar 2005 Lep opis..a ne...pa mislim da kar drži. Malenkost..sama sem pes, ascedent petelin.drugače pa pes strelec. igriva, pustolovska toda spoštljiva oseba. Živahna, odkrita, iskrena , toda obzirina razsodna. v odnosih neformalna, topla in nič prevzetna. petelinček pa včasih malo preveč analizira in kikirika pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.