SmartyM 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Tamara če se ne motim je tvoj asc.Podgana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. september 2003 Prijavi Deli 4. september 2003 Aha! Hvala, Smarty! Si pa hitra! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Tiger.. asc. Podgana (I think) Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Zmaj/Podgana... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 a asc pomen biti rojen v urah? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 mačka / asc konj Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 a asc pomen biti rojen v urah?ja Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Evo, sem sla prav pogledat zdajle in -neverjetno- nasla! V en zvezek sem si pred kakimi 15 leti tole nalepila, ko mi je frendica napisala tele ure - in jih podajam tu, da bodo na broju (sem tole zvlekla iz ene zaprasene mape)... 23h - 01h - PODGANA1h - 3h - BIVOL3h - 5h - TIGER5h - 7h - MACKA7h - 9h - ZMAJ9h - 11h - KACA11h - 13h - KONJ13h - 15h - KOZA15h - 17h - OPICA17h - 19h - PETELIN19h - 21h - PES21h - 23h - SVINJA Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Ja pol je prav. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 ja, res je;ko ko ko ma, vas je full asc podgan??mam vas na broju Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Sami pol/nočni prihodi na svet.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncica 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Opica/Podgana Pa smo res vsi bolj nocno polnocni otroci Citiraj To the living we owe respect.But to the dead we owe only the truth. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 (popravljeno) prasica/podgana a kdo kaj ve kaj tole pomeni? Men nic ni jasno ups sm se zmotila sem prasica/konj- oz. v tem primeru najbrz kobila Popravljeno 5. september 2003 -> cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 prasica/podgana tole pa hecn ... same podgane tiger/podgana Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 ha,ha pujs / petelin naravnost za v pečico ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Zdi se mi da pes - 1970)...za podznak sem pa pogledala - pri Marsi zdajle...hoho... zmaj.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 O.. mateja.. smo iste..Kaj mamo kej od tigra in kaj od podgane... glavo od tigra pa od podgane rep.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Kul ej! lepo da je toliko odgovorv na mojo prvo temo na tem forumu!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 ha,ha pujs / petelin naravnost za v pečico ! LP! no, vsaj se 1 petelin he he, kaj nardi petelin podgani no ja, v iznajdljivosti se verjetno res ne mora kosati;so pa druge, druge ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 Mačka asc.petelin aja, se ena! sama sebe pohamas ta glavna macka!! hi hi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 ZMAJ/PES Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 O.. mateja.. smo iste..Kaj mamo kej od tigra in kaj od podgane... glavo od tigra pa od podgane rep.. podganjo iznajdljivost in prilagodljivost pa tigrovo vročekrvnost Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 tigr z repom in glavo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 5. september 2003 Prijavi Deli 5. september 2003 tigr z repom in glavoJz sem pa mislu, da si tud po kitajskem horoskopu Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 6. september 2003 Prijavi Deli 6. september 2003 Ma Kristalka, se tako kristalno luštno veseliš, da sem še mogel nekaj napisati, ne .....pa kar veselo še odpri kako....nič bat Sej bom, sej bom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.