Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Naj vas spomnim, da je danes kitajsko silvestrovo! Opolnoči bomo vstopili v kitajsko leto psa.A ga bomo kaj nazdravili? Ben, na zdravje vsem kužkom in psicam!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tasi 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 vsi Kitajci srečnga pa zdrauga, na zdravje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/icon180.gif Naj vas spomnim, da je danes kitajsko silvestrovo! Opolnoči bomo vstopili v kitajsko leto psa.A ga bomo kaj nazdravili? Ben, na zdravje vsem kužkom in psicam!!! letos bo pa dobesedno pasje leto Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ahm, za začetek, recimo, pasji mraz. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Oj, a res psi so zdaj, mensezdi da to ni glih naddbest za zmaja. :||| a ti si pa pes v podznaku kitajskega, Boby...jaz pa podganca. no kakorkoli, srecno pasje leto! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Ja, srečno pasje leto vsem! ....pa upam, da bomo mačke preživele Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 aha... men se je pa vedno zdel cudn mal, da nisem macka (ne saj sem zmaj, sam se mi zdi da mam morda mal tud 'macjih' lastnosti).. je pa tega leta se zacel zmaj 13.2., torej natancno en mesec po zacetku sem.... torej nisem niti 'na meji'....kater mas pa podznak? (*ce ne ves, sem nekje na zacetnih straneh te teme podala razpredelnico) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Podznak?...jej a je to tist kovina, les, voda.?......grem na razpredelnico... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 ne to je na leto, recimo 64 je mensezdi v letu lesa, torej zmaj v letu lesa... mislim da gre tko...podznak je pa po uri, ti si enkrat zjutraj, pa pogledas... 23h - 01h - PODGANA1h - 3h - BIVOL3h - 5h - TIGER5h - 7h - MACKA7h - 9h - ZMAJ9h - 11h - KACA11h - 13h - KONJ13h - 15h - KOZA15h - 17h - OPICA17h - 19h - PETELIN19h - 21h - PES21h - 23h - SVINJA Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Oj, thanks Marsa,...torej mačka po letnici, asc./mačka,....v letu kovine,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 vsi Kitajci srečnga pa zdrauga, na zdravje Pa, da v tem letu pade ta kur*ev komuzinem! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 se mi je kar zdel Silki (no pac itak bi lohk bli 2 opciji), sem med tigrom pa macko nekak te dajala, sam me je 'zavedlo', ker si tko tud macka, pa sem mislila da je to ze to..no saj tko kot tu, si pac rojena na soncni vzhod, v bistvu je logicno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 ..najbolj mi je pri mucicah všeč,...da še tko lepo vzgojena in udomačema muca ostane samosvoja Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 mačka je zmer sam navzven udomačena..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 tiger in zmaj....same krvoločne živalce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 to si ti....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 tak pravijo letnica tiger, ura pa zmaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 mačka je zmer sam navzven udomačena..... ...drži,....ni čuden da so jih v času "čarovnic" tok skuril,... ....no ja, "perzijka" zdele odmačohota.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 aha....ti zverinica ti..... ....no ja, "perzijka" zdele odmačohota.... aha...skrajni čas..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 aha....ti zverinica ti..... aha...skrajni čas..... tuki praskam, gizem in bruham ogenj... pri običnem pikam in strelam.... čist sem nevarna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 Po letnici sem KONJ, asc KONJ (če ta tabela velja za vse enako)... dvojni konj... Silki pa dvojna mačka ja, za vse enak,,, o, saj se ti vidi, da si konj. () mačka je zmer sam navzven udomačena..... tud navzven ni nujno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 haha sem vedla da bos prec komentirala, sam sem tud vedla, da bos postekala, kaj sem mislila. jp, si res konj ves pravi... nc manj kot sem jaz zmaj (s tem da jaz nisem dvojnni zmaj, joj se dobr! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 jst sm pa zmaj, asc. kača... zdej pa letim gledat v knjigco kakšne so kej lastnosti kače... še nikol računala tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 a zmaj si?a nisi tud riba? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 tud ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.