free 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 ker dej ker dej Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 Mačka asc.petelin aja, se ena! sama sebe pohamas ta glavna macka!! hi hi Free Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. september 2003 Prijavi Deli 7. september 2003 No moj asc. pa sem pozabla na pisat. Torej kozica oz ovčka (kak kje)! se pravi KAČA/OVCA. Take kombinacije pa še nisem zasledila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 8. september 2003 Prijavi Deli 8. september 2003 kitajski nima pes, ima pa bunar, sobo, itn.. namrech gre se za 28 razlichnih lunarnih hish... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Podgana asc Prašič... bojda da najboljši je umazan seks... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 točno element pa les.... (to je kao zrak pr nas ja?) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 hehe malo spremenimo te pujse pa podgane pa kaj vem kaj se... jaz sem pa ognjeni konj v podznaku bivola... le kaj bi to pomenilo v mojem znacaju? Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. september 2003 Prijavi Deli 9. september 2003 Garaš k žvina medtem ko se drugi valamo v blatu in uživamo k prašiči Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 ElNino...moram priznat da v tvojem komentarju je resnica... :o|o: kaj bi pa rekel za mojega moza ...ki je pes v podznaku pa kaca.....? x!x ma kako se to ujame...permejdus... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Cela štala ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Tina...jaz ze razmisljam kako bi moza pa otroke v stalo odselila... ko pomislim da imam doma se opico in petelina... hudo...verjemi da vcasih je prav hudo... Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Je pri nas tudi skoraj vsa živalska populacija prisotna Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 je pa zanimivo ker tudi po horoskopu...je cel zivalski vrt... kozorog lev oven in rak.... in...hudo...vcasih je res hudo:)) Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Bivol;asc.mačka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Hi, Mačka, podznak bivol Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. september 2003 Prijavi Deli 10. september 2003 Mačka asc.petelin aja, se ena! sama sebe pohamas ta glavna macka!! hi hi Free Sploh mas pa full cool ikono!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 pes/tiger Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 moja boljša polovica : opica podznak Zmaj ...mi tole lahko kdo obrazloži ... opica pa zmaj hmmmmmm Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Mačka asc.petelin aja, se ena! sama sebe pohamas ta glavna macka!! hi hi Free Sploh mas pa full cool ikono!!! Hvala Free sam morm priznat da me moja ikonca včas kr mal bega ker niti nisem tak angelček sm včas bl .Lep dan še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 tiger asc. petelin Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Hehe predlagam da ustanovimo Lunin vrt.. hehe, ribicam vodo, rakcom potoček, bikcom krave.... hehe meni ovnu pa en velik zelen pašnik in čredo ovc to lahk kar takoj uvrstimo pod LNF Romantiko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 moja boljša polovica : opica podznak Zmaj ...mi tole lahko kdo obrazloži ... opica pa zmaj hmmmmmm ja: igrivi zmaj! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. september 2003 Prijavi Deli 11. september 2003 Hvala Free sam morm priznat da me moja ikonca včas kr mal bega ker niti nisem tak angelček sm včas bl .Lep dan še naprej tebe bega??zakaj pa si jo izbrala?ker bi rada bila? nagajivi angelcek Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 vsaj ne bo dolgčas. Bi pol vsi radi v pekel šli. Pa ne bo dovolj prostora Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. september 2003 Prijavi Deli 12. september 2003 (popravljeno) Do sedaj ... Podganapodgana/zmajpodgana/opicapodgana/svinjapodgana/podgana Bivolbivol/mačka Tigertiger/podganatiger/podganatiger/?tiger/petelin Mačkamačka/petelinmačka/konjmačka/bivol Zmajzmaj/podganazmaj/podganazmaj/peszmaj/pes Kačakača/koza Konjkonj/bivol Koza Opicaopica/podgana Petelinpetelin/petelinpetelin/podgana Pespes/zmajpes/tiger Svinjasvinja/konjsvinja/petelin Popravljeno 14. september 2003 -> Tina Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.