Skoči na vsebino

Kitajski horoskop

maye

Recommended Posts

• Komentarji 633
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Borism x:)x

Jaz sem vsa v teoriji. Moja erogena cona je definitivno mentalno polje - brez tega noben dotik nič ne šteje. Ampak kaj pa vem, zna biti zanimivo prebrati to knjigo - a tudi kaj o kitajskem horoskopu piše Otožna? Recmo z Borisomm sva ravno obratno znamenje po kitajskem - to kar je on znak, sem jaz podznak in obratno - a to kaj pomeni :vragec: x:Dx :vragec:

No pa lep spanec.

Taja

»Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.«
Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem vsa v teoriji. Moja erogena cona je definitivno mentalno polje - brez tega noben dotik nič ne šteje. Ampak kaj pa vem, zna biti zanimivo prebrati to knjigo - a tudi kaj o kitajskem horoskopu piše Otožna? Recmo z Borisomm sva ravno obratno znamenje po kitajskem - to kar je on znak, sem jaz podznak in obratno - a to kaj pomeni :vragec:  x:Dx  :vragec:

No pa lep spanec.

Taja

Jaz sem vsa v teoriji. Moja erogena cona je definitivno mentalno polje - brez tega noben dotik nič ne šteje.
:palec:

Kateri znak, kateri podznak - kdo?

Pa mene vprašaj!

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Jaz sem vsa v teoriji. Moja erogena cona je definitivno mentalno polje - brez tega noben dotik nič ne šteje. Ampak kaj pa vem, zna biti zanimivo prebrati to knjigo - a tudi kaj o kitajskem horoskopu piše Otožna? Recmo z Borisomm sva ravno obratno znamenje po kitajskem - to kar je on znak, sem jaz podznak in obratno - a to kaj pomeni :vragec:  x:Dx  :vragec:

No pa lep spanec.

Taja

Taja,to je ena fletna kombinacija po kitajskem horoskopu.

Sicer pa izvoli Vojka vprašat....

Lep večer....

Borism

Vojko

Znak mačka (vodnar), podznak pa bivol (škorpion) in jaz pravim, da so vse moje erogene cone v mentalnem polju - a drži?

El Nino - jst se sicer ne spoznam preveč na kitajskega, bi pa rekla, da zna met bivol z podgano veliko otrok, ali pa jima ustvarjalnost cveti. Pa - pa.

Taja

»Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.«

No pa lep spanec.

Taja

taja v tej knjig ne - piše pa kako kakšnega pripadnika ali pripadnico določenega znamenja osvojiti ali pa se ga znebiti x:Dx

Vojko

Znak mačka (vodnar), podznak pa bivol (škorpion) in jaz pravim, da so vse moje erogene cone v mentalnem polju - a drži?

El Nino - jst se sicer ne spoznam preveč na kitajskega, bi pa rekla, da zna met bivol z podgano veliko otrok, ali pa jima ustvarjalnost cveti. Pa - pa.

Taja

Taja

Sori, če mi poveš le znak kitajskega horoskopa je premalo

Potreben je datum rojstva, kajti kitajski horoskop je le "zemni" horoskop in zelo malo ali nič ne govori o drugih zadevah. Namreč kitajci poznajo kar nekaj horoskopov oziroma bolje rečeno - vedeževalskih načinov. Imajo še nebni horoskop, pa Štiri stebre usode, pa sistem petih zvezd, osmih zvezd, itn...

Vojko J Kalan

***Samo en info:

Kot ste/boste opazili, sem zdruzila obe temi 'Kitajski horoskop' - odprta je bila ze pred dobrim letom, pa se je zdaj odprla nova, ker pa je na kupu toliko koristnih informacij, razmisljanj etc., sem ju zdruzila. Ona prejsnja je bila namrec -po krivici- nekako spregledana...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vojko

23.01 1964- datum mislim.

Kako lepo - beli zajček na mesecu x:)x

Taja

Uf, Taja

Zdaj, tu, vidim tvoje podatke, prej sem pa mislil: "Le kdaj in kje mi jih je dala"!. NIč čudnega, če sem jih zgrešil. Sem pridem le občasno.

No, samo, da sva razčistila, a ne?

lp, Vojko

Vojko J Kalan

• 2 months later...
Ne obstaja machka. Mislesh na BELEGA ZAJCHKA  na Mesecu?

Mislem a je mucamaca zajec?

Komplement je seveda Vrana... Gre se za belega zajchka, a ne?

Podobno fenix postane petelin, a ne?

Oh Intruder

Oprosti, sem spregledal tvojo prisrčno pripombo.

Se strinjam s tabo o zajčku - beli zajček na Mesecu - to je res prisrčno!

vendar v slovenski litaraturi velikokrat omenjajo namesto zajčka mačko.

Hvala, Vojko x:Ix

Vojko J Kalan

• 3 weeks later...
za evidenco:

svinja/petelin... ma ne cutim tega petelina ravno kaj dosti, moram priznat!

sploh mi kitajski ascendent bolj malo pomeni...je tezko dobit kaj vec o tem, se vam ne zdi?

Tinka

Osnova Kitajskemu horoskopu je 5 pretvorb - bolje slišimo na "5 elementov", čeravno je ta izraz napačen. Kajti pretvorba je pravi izraz - je nekaj - kar se ves čas pretvarja, spreminja.

Literature je kar dosti, vendar nam je ta sistem malo bolj tuj - vse do takrat, ko spoznamo način delovanja - to pa je skoraj pri vseh stvareh - ali ne.

Edino, kar se mi zdi pomembno je to, da se lotiš stvari, ki ti pritegne - in to z veseljem a tudi s kančkom skepse in pa da se hkrati ne učimo različnih astrologij.

Nekaj dobre osnovne literature pa najdeš tudi v Yahoo groups, v grupi NinestarKI.

Lep pozdrav, Vojko

Vojko J Kalan

• 3 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...