borism 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Distanca - luna v raku, asc. v devici - ni sile. napadalna? Od jutri naprej!Si pa hitra,niste zastonj prvi znak.Potem moramo danes to izkoristi,če boš od JUTRI naprej napadalna! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Pa ne tu! Bojo doma pa v službi videl, kdo je otožna podgana!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Borism Jaz sem vsa v teoriji. Moja erogena cona je definitivno mentalno polje - brez tega noben dotik nič ne šteje. Ampak kaj pa vem, zna biti zanimivo prebrati to knjigo - a tudi kaj o kitajskem horoskopu piše Otožna? Recmo z Borisomm sva ravno obratno znamenje po kitajskem - to kar je on znak, sem jaz podznak in obratno - a to kaj pomeni No pa lep spanec.Taja Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 .hahja, dobr vprašanje nevem, če so kitajci tak v globino raziskoval, sploh pa pisal o tem, hmmm, nisem še zasledu, al pa nočejo prevest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 14. september 2003 Prijavi Deli 14. september 2003 Borism Jaz sem vsa v teoriji. Moja erogena cona je definitivno mentalno polje - brez tega noben dotik nič ne šteje. Ampak kaj pa vem, zna biti zanimivo prebrati to knjigo - a tudi kaj o kitajskem horoskopu piše Otožna? Recmo z Borisomm sva ravno obratno znamenje po kitajskem - to kar je on znak, sem jaz podznak in obratno - a to kaj pomeni No pa lep spanec.TajaJaz sem vsa v teoriji. Moja erogena cona je definitivno mentalno polje - brez tega noben dotik nič ne šteje. Kateri znak, kateri podznak - kdo?Pa mene vprašaj! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Borism Jaz sem vsa v teoriji. Moja erogena cona je definitivno mentalno polje - brez tega noben dotik nič ne šteje. Ampak kaj pa vem, zna biti zanimivo prebrati to knjigo - a tudi kaj o kitajskem horoskopu piše Otožna? Recmo z Borisomm sva ravno obratno znamenje po kitajskem - to kar je on znak, sem jaz podznak in obratno - a to kaj pomeni No pa lep spanec.TajaTaja,to je ena fletna kombinacija po kitajskem horoskopu. Sicer pa izvoli Vojka vprašat.... Lep večer.... Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 Heh, kaj pa bivol in podgana... ? kako to paše? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 15. september 2003 Prijavi Deli 15. september 2003 VojkoZnak mačka (vodnar), podznak pa bivol (škorpion) in jaz pravim, da so vse moje erogene cone v mentalnem polju - a drži? El Nino - jst se sicer ne spoznam preveč na kitajskega, bi pa rekla, da zna met bivol z podgano veliko otrok, ali pa jima ustvarjalnost cveti. Pa - pa.Taja Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Borism Jaz sem vsa v teoriji. Moja erogena cona je definitivno mentalno polje - brez tega noben dotik nič ne šteje. Ampak kaj pa vem, zna biti zanimivo prebrati to knjigo - a tudi kaj o kitajskem horoskopu piše Otožna? Recmo z Borisomm sva ravno obratno znamenje po kitajskem - to kar je on znak, sem jaz podznak in obratno - a to kaj pomeni No pa lep spanec.Tajataja v tej knjig ne - piše pa kako kakšnega pripadnika ali pripadnico določenega znamenja osvojiti ali pa se ga znebiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Saj se mi je zdel,da sta takšne vidve...polne eksperimentov! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Ampak to res v knjigi piše, no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Ampak to res v knjigi piše, no Zdaj bi pa rad prebral to knjigo! Naslov prosim,če ni skrivnost! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 Ampak to res v knjigi piše, no Zdaj bi pa rad prebral to knjigo! Naslov prosim,če ni skrivnost! Astrologija ljubezen in spolnost - zvezdni vodnik po ljubezni - A.Martine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. september 2003 Prijavi Deli 16. september 2003 VojkoZnak mačka (vodnar), podznak pa bivol (škorpion) in jaz pravim, da so vse moje erogene cone v mentalnem polju - a drži? El Nino - jst se sicer ne spoznam preveč na kitajskega, bi pa rekla, da zna met bivol z podgano veliko otrok, ali pa jima ustvarjalnost cveti. Pa - pa.TajaTaja Sori, če mi poveš le znak kitajskega horoskopa je premaloPotreben je datum rojstva, kajti kitajski horoskop je le "zemni" horoskop in zelo malo ali nič ne govori o drugih zadevah. Namreč kitajci poznajo kar nekaj horoskopov oziroma bolje rečeno - vedeževalskih načinov. Imajo še nebni horoskop, pa Štiri stebre usode, pa sistem petih zvezd, osmih zvezd, itn... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 18. september 2003 Prijavi Deli 18. september 2003 Ne obstaja machka. Mislesh na BELEGA ZAJCHKA na Mesecu? Mislem a je mucamaca zajec? Komplement je seveda Vrana... Gre se za belega zajchka, a ne? Podobno fenix postane petelin, a ne? Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Taja 19. september 2003 Prijavi Deli 19. september 2003 Vojko23.01 1964- datum mislim.Kako lepo - beli zajček na mesecu Taja Citiraj »Vprašanje božanskega znanja je tako globoko, da ga poznajo samo tisti, ki ga imajo.« Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 ***Samo en info:Kot ste/boste opazili, sem zdruzila obe temi 'Kitajski horoskop' - odprta je bila ze pred dobrim letom, pa se je zdaj odprla nova, ker pa je na kupu toliko koristnih informacij, razmisljanj etc., sem ju zdruzila. Ona prejsnja je bila namrec -po krivici- nekako spregledana... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. september 2003 Prijavi Deli 25. september 2003 Vojko23.01 1964- datum mislim.Kako lepo - beli zajček na mesecu TajaUf, Taja Zdaj, tu, vidim tvoje podatke, prej sem pa mislil: "Le kdaj in kje mi jih je dala"!. NIč čudnega, če sem jih zgrešil. Sem pridem le občasno. No, samo, da sva razčistila, a ne? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Naslednje leto bo po Kitajskem horoskopu leto "OPICE"( od 21.1.2004- 8.2.2005)....to naj bi bilo ugodno leto za relaksacijo, premišljvanje in novitete.....baje bo vsesplošno kar zelo uspešno, no saj nekje.....lep večer in vesele praznike Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
driada 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Pod kozo nimate še nikogar... koza/asc. opica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 25. december 2003 Prijavi Deli 25. december 2003 Ne obstaja machka. Mislesh na BELEGA ZAJCHKA na Mesecu? Mislem a je mucamaca zajec? Komplement je seveda Vrana... Gre se za belega zajchka, a ne? Podobno fenix postane petelin, a ne?Oh Intruder Oprosti, sem spregledal tvojo prisrčno pripombo. Se strinjam s tabo o zajčku - beli zajček na Mesecu - to je res prisrčno!vendar v slovenski litaraturi velikokrat omenjajo namesto zajčka mačko. Hvala, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. december 2003 Prijavi Deli 28. december 2003 za evidenco: svinja/petelin... ma ne cutim tega petelina ravno kaj dosti, moram priznat! sploh mi kitajski ascendent bolj malo pomeni...je tezko dobit kaj vec o tem, se vam ne zdi? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 Vietnamski in kitajski horoskopi niso tako enostavni. Seveda se gre za 28 ozvezdja in veliko tega. Zhe 5 minut naredi zrazliko, kjer pa ure ali celo dnevi. Pozicija Jupiterja je bolj bistvena kot "leto konja". Pa duh Jupiterja;) Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 19. januar 2004 Prijavi Deli 19. januar 2004 za evidenco: svinja/petelin... ma ne cutim tega petelina ravno kaj dosti, moram priznat! sploh mi kitajski ascendent bolj malo pomeni...je tezko dobit kaj vec o tem, se vam ne zdi?Tinka Osnova Kitajskemu horoskopu je 5 pretvorb - bolje slišimo na "5 elementov", čeravno je ta izraz napačen. Kajti pretvorba je pravi izraz - je nekaj - kar se ves čas pretvarja, spreminja. Literature je kar dosti, vendar nam je ta sistem malo bolj tuj - vse do takrat, ko spoznamo način delovanja - to pa je skoraj pri vseh stvareh - ali ne. Edino, kar se mi zdi pomembno je to, da se lotiš stvari, ki ti pritegne - in to z veseljem a tudi s kančkom skepse in pa da se hkrati ne učimo različnih astrologij. Nekaj dobre osnovne literature pa najdeš tudi v Yahoo groups, v grupi NinestarKI. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 je kaj vidnih rezultatov že? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.