borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 A laufa še tale tema, ki je bila včasih dost bolj aktivna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Mislim, da se mora tle vključit Vojko in drugi strokovnjaki , ker večina tukaj nima kaj dosti pojma o kitajski astrologiji. Če se motim, se bo že kdo oglasil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 sploh mi kitajski ascendent bolj malo pomeni...je tezko dobit kaj vec o tem, se vam ne zdi?Hmm, meni v bistvu tudi, samo po drugi strani pa se zelo najdem v Zmaju... tudi v Podgani (asc kao).nekoc sem nasla na netu nekaj in me je presenetilo, kako izcrpno in podrobno je vse skupaj - prav tako so hise itd...Morda je link do tega sajta v temi Astroloske www strani...Tisto mi je bilo ful zanimivo, pa veliko je drzalo...Ni bilo skratka samo tole - Zmaj Podgana in ciao, vsi so pol isti, ti letniki, ampak imas zelo individualno vse... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ja, sem nasla kar jaz v (v prejsnjem postu omenjeni temi), pa kar kopiram se sem, ker imamo odprto prav tole konkretno. KITAJSKI HOROSKOP http://www.zhong.de/zodiac/ http://home1.pacific.net.sg/~hughzsgo/ http://chinese.astrology.com/ http://astrology.about.com/cs/chinese/ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 uau, marsa, si doterala ...naša radovednost pa ............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Po kitajskem horoskopu sem zmaj-zmaj... ...v kar se nisem nikoli poglabljala, če res drži...le oče mi že dolgo govori, da sem bila včasih angel, danes sem pa tak zmaj... Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 23h - 01h - PODGANA1h - 3h - BIVOL3h - 5h - TIGER5h - 7h - MACKA7h - 9h - ZMAJ9h - 11h - KACA11h - 13h - KONJ13h - 15h - KOZA15h - 17h - OPICA17h - 19h - PETELIN19h - 21h - PES21h - 23h - SVINJA Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 pujs/podgana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Po kitajskem horoskopu sem zmajjaz tudi....le oče mi že dolgo govori, da sem bila včasih angel, danes sem pa tak zmaj... Meni pa mama - pa si res skorpijon - s totalnim srdom. :o|o: (*sem riba sicer). Seveda, saj ni mogla reci, pa si res en zmaj, ker je tudi sama. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 meni je pa večkrat zadela kitajskega... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz sem podgana, moja mama je podgana, njena mama je podgana in prababica je tud podgana... Mamo že leglo skor! Drgač sem pa podgana/zmaj. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz sem zmaj, moja mama je zmaj, sicer pa sem sama zmaj/podgana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Potem pa samo zvite ženske v rodbini Sanci-Cat Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Sanci - glede na toliksno prisotnost podganjega elementa ti NADVSE PRIPOROCAM 'Zgodbo o podgani, ki se je poboljsala'.Za crknit od smeha, zame.ce ne bi bilo to krsenje avtorskih pravic, bi jo Z NAJVECJIM VESELJEM objavila na LN ali LNF.NAD zgodba, 1000x ze brala, tamalemu, umirali vsi trije od smeha zraven.Kok je bila zvita in kaksne je zganjala, in kako duhovito je opisano, ma za crknit no...Sem videla, da ste odprli temo knjiznice, ziher imajo knjigo po knjiznicah.(mislim da je) avtor Hans Fallada, v knjigi Zgodbe o zmesnjavah. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz pa tiger grrrrrrrrrrr Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 A sem vam ze povedala, kaj mi je rekla dbest frendica, ki sva se v vsem ujemali totalno (13.11.) in potem 'ugotovili', da je ona bivol in jaz Zmaj in sem prebrala o nekompatibilnosti med tema znamenjema in ji rekla: Ti, a ves, da Bivol ne mara Zmaja (tako sem prebrala)? Pravi ona; jasno, ce je pa bivol. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Po tej logiki jaz(bivol) ne bi maral tebe Marsa, kaj se spet teorija razhaja s prakso... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 tle gledam in se režim ........pa to ni res ........podganja invazija, ha ha ha evo mene: mačka /podgana Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Me sploh ne skrbijo podgane, ker me jih nekaj obkroža, začelo me bo skrbeti, če bodo začele bežati, ker to pa le pomeni, da se bliža potres. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz sem pa mačka - tiger. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz tudi jaz tudi, kaj si pa po ta sončevem? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Jaz tudi jaz tudi, kaj si pa po ta sončevem? OVNICA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 Če drugo znamenje pomeni uro, v katerem se rodiš, sem:kača/konj. Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 1. julij 2004 Prijavi Deli 1. julij 2004 pujska/petelin hecno, ne poznam skoraj nobenega petelina...ogromno kac, zmajev, tigrov, opic, podgan, mack, koz... v bistvu so mi vsi fajn, koze so najvecji sarmerji, to sem opazila....ostale pa ne spoznam tako na hitro...edino macke Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.