Skoči na vsebino

Kitajski horoskop

maye

Recommended Posts

• Komentarji 633
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

o pišuka, bivoli so pa včasih popolnoma skladni s svojim imenom...........težki ko sto mater :vragec: x:o)x x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

no evo, p je šla moja diplomacija po gobe...ravno sem padla na izpitu :sori: ......ja, pa saj nisem mislila tebe...zate še nisem videla, da bi tle komu kaj težil...prej obratno x;)x

a lahko grem na popravni izpit :inocent:

x:Xx x;)x

Še nekaj značilnosti:

Znaki dejavne energije("O KI") so podgana, zajec, konj, petelin.....pa so nagnjeni k večji aktivnosti, odprtosti, zanjo biti podjetnejši, zgovornješi, delovni in telesno usmerjeni, nimajo nagnjenja uživati v "jing" dejavnostih.

Znaki vzhajajoče energije("SEI KI") so tiger, kača, opica,prašič......so bolj zanesenjaški, spodbudni, prizadevajo si za vznesene misli in sanje.

Znaki spuščajoče energije("BO KI") so pa bivol, zmaj, ovca , pes....so obrnjeni vase in v razmišljanje, zato so verjetno bolj preudarni in umsko usmerjeni.

Lep pozdrav, B. x:)x :palec:

mojamura x:Dx

joj borism, vidim, da imam kar dvakratno potrebo po dogajanju in akciji...saj čist drži...če moram bit dolgo na enem mestu je to res grozno...se mora dogajat...da mi ne bo dolgčas grem zvečer igrat biljard x:Dx x:px x:px

ne vem glih če obvladam...nisem noben profi, me pa FUL zabava in če sem čist skulirana mi gre kar dobro za moje pojme x:Dx ...uživancija, zraven pa malo tekočih substanc, pa bo x^x x;)x

razen v posebnih primerih :eek: :eek: :eek: ....hi hi hi, sam potem to ni več dolgčas, a ne x:)x x;)x

pišuka, dobivam zelo zanimive asociacije na temo posebni primeri x:Dx ...sam komentarji niso glih za v to temo x^x ....razen, če so mačke in podganice.......... :inocent: x:o)x x;)x

tle gledam in se režim  x:Dx  x:Dx  x:Dx ........pa to ni res x:Dx ........podganja invazija, ha ha ha

evo mene: mačka /podgana :lol:  xg:Dx

:eek: x:Dx x:o)x ...jaz pa ravno obratno-podgana/mačka x:o)x x:Dx x;)x

poglej poglej, x:Dx še ena podobnost med nama x:Dx :palec: ful dobro xrosex

borism, ja , ko bomo podgane začele bežati z ladje, takrat bo hudo x:Dx x:Dx x:Dx

:palec: x8Dx x;)x

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

:flower:

men draga oseba povedala, da sem dvojni ognjeni zmaj/tiger...  x:)x

Dvojni Zmaj in se Tiger? :eek:

Kaj pa naj bi bilo to, mislim - 'tretji' podatek oz. kje ga dobis?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Še nekaj značilnosti:

Znaki dejavne energije("O KI") so podgana, zajec, konj, petelin.....pa so nagnjeni k večji aktivnosti, odprtosti, zanjo biti podjetnejši, zgovornješi, delovni in telesno usmerjeni, nimajo nagnjenja uživati v "jing" dejavnostih.

Znaki vzhajajoče energije("SEI KI") so tiger, kača, opica,prašič......so bolj zanesenjaški, spodbudni, prizadevajo si za vznesene misli in sanje.

Znaki spuščajoče energije("BO KI") so pa bivol, zmaj, ovca , pes....so obrnjeni vase in v razmišljanje, zato so verjetno bolj preudarni in umsko usmerjeni.

Lep pozdrav, B. x:)x  :palec:

Boris, tole si najbrz nekje dobil v kaksni knjigi ali na netu, torej bo ze 'drzalo', vendar me vseeno cudi tale razpredelnica malo...

Npr. Zmaj - slednji naj bi bil nekaksen zacetnik, pripisujejo mu celo 'ovnovske energije', tule pa vidim 'spuscajoca varianta' in vstric psu... :eek: x?x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men draga oseba povedala, da sem dvojni ognjeni zmaj/tiger...  x:)x

Dvojni Zmaj in se Tiger? :eek:

Kaj pa naj bi bilo to, mislim - 'tretji' podatek oz. kje ga dobis?

Bom ga vprašala.. in ti povem.. kako je prišel do tega pa pojma nimam... ocitno ve več x:Dx x;)x

Lep dan

x:)x

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

Wow, tole pa je... vecnost!

Daj, MBMetuljcek, da bomo se nekaj vec vedeli in se z enim podatkom vec operirali... :)

Picasso

• 3 weeks later...

x:)x jaz sem pa Mačka-Zajec/Zmaj.....

In včasih se mi zdi,da so ljudje vizuelno podobni ali se tako gibljejo,kot živali,v katerih znamenjih so rojeni......Kar jih poznam podgan,vse so ponočnjaki in jedo ponoči večkrat,prav oživijo,ko se znoči :eek: pa vsi zmaji so nekako liderski x:)x ,vsi petelini imajo frizure nekako zgoraj v zrak :xx!: ,vse opice imajo tak nagajiv obraz :vio: .......

Jaz podgana nič nočna ptica... nič papati ponoč, a da ima moj nagajivi izraz, no ja hm... ne bi rekla, moja hči petelin nima lase gor, ampak res pa je da poznam kar tri neukrotljive peteline, vsaj kar se las tiče....

torej kje dobiš tretjo številko?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...