Skoči na vsebino

Kitajski horoskop

maye

Recommended Posts

.se mi zdi,da so ljudje vizuelno podobni ali se tako gibljejo,kot živali,v katerih znamenjih so rojeni

.Kar jih poznam podgan,vse so ponočnjaki in jedo ponoči večkrat,prav oživijo,ko se znoči

.vse opice imajo tak nagajiv obraz

zanimiv opis :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 633
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zdravo! x:)x

Mene zanima kak si izračunam ASC v kitajskem horoskopu? Rojena sem 26.01., letnik 87. Vem da sem tiger.

Hvala-> v naprej! x;)x

"Sreča je tem večja, čim manj je človek nanjo pozoren." (Alberto Moravia) ...rojena pod srečno zvezdo... :)

slisi se hardcore x:Dx x;)x

mislim, kombinacija...zahodnjaska, taka nezna....tiger in zmaj pa...ROOOOOOARRRR!!!!

ne vem, samo: tigri so vrocekrvni in strastni in imajo radi prav, koleriki s srcem, zmaji pa so tudi topla bitja, ful so mi fajn...tako, da ne vem: mogoce je to fino, glede na to, da znajo biti rakci bolj zaprti, da o devicah ne govorimo...?

ti povej, ce ti je fajn! x;)x x8Dx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Sem pes (zvest, zanesljiv, značajen, pravičen) in škorpijon (torej spet značajen, zanesljiv, pa še kaj zraven). Po acs. (po urah, ne?) sem bivol. Zanimivo je, da je moj sin tudi pes in škorpijon, hči je pa bivol in tehtnica. Pa sem tudi vedno bolje razumela tamalega, kot tamalo, imava pa zaradi podobnosti tudi več konfliktov... V asc. pa sta oba tigra. Ni slabo.

LP, Beba.

:eek:  borism...ti imas prav drugo literaturo, kot jaz...macke so pri tebi zajci, koze so ovce... :eek:  x:Dx

1967 je koza, in so dbest!

x;)x

jaz sem svinja, in upam, da ni ravno res, da hodim kot ena njih xcivx  :vragec:

a kdo obvlada kace?

Tinka, saj koza in ovca spadata v isti rang, ampak neupravičeno vsi mečejo vse živali pod kitajski horoskop, čeprav so nekatere živali povzete iz Vietnama, saj ni nič narobe, ne skrbi, lep dan, B.

Še nekaj značilnosti:

Znaki dejavne energije("O KI") so podgana, zajec, konj, petelin.....pa so nagnjeni k večji aktivnosti, odprtosti, zanjo biti podjetnejši, zgovornješi, delovni in telesno usmerjeni, nimajo nagnjenja uživati v "jing" dejavnostih.

petelin rojen v urah petelina, druzga ne vem.

od kje pa 3 znaki???

slisi se hardcore  x:Dx  x;)x

mislim, kombinacija...zahodnjaska, taka nezna....tiger in zmaj pa...ROOOOOOARRRR!!!!

ne vem, samo: tigri so vrocekrvni in strastni in imajo radi prav, koleriki s srcem, zmaji pa so tudi topla bitja, ful so mi fajn...tako, da ne vem: mogoce je to fino, glede na to, da znajo biti rakci bolj zaprti, da o devicah ne govorimo...?

ti povej, ce ti je fajn!  x;)x  x8Dx

Ja, jest se kul počutm v svoji koži, mogoče le vsake toliko časa čutim dvojnost-včasih ne vem ali naj reagiram s čustvi ali z razumom...včasih pa naredim kaj totalno out, k nima veze ne z enim ali drugim, temveč gre bolj za impulz po principu boli me k..za vse in za posledice...

sam pomoje mamo to vsi ljudje, pa nima veze s tem kaj si po horoskopu...

kaj pa vem..

DON'T PANIC

sem rak z asc.devica/v kitajskem sem tiger, v asc.pa zmaj...

. :eek: uff x:Dx

prosim, če objasniš...

pa predvsem to me zanima, če se da, po tem kar sem po horoskopu,sklepat kakšen je moj karakter...

DON'T PANIC

lej,na hitro, kt jest to vidm˝´.

Zelo domača ženska,strmi k redu in notranji disciplini, rada načrtuješ,tudi izsiljuješ,maš rada dom in urno strmiš k temu,da bi ga rada mela nekoč; koliko ti je bolj pomembna kariera al družina? Če to vse urediš po nekem tvojem˝scenarju, potem boš vedno zdrava! Vse pa je odvisno kje maš tolerantno Venero in podjetnega¨Marsa x^x

TUT TO VERJAMEM, Ja

maš asc. Device, (mam ga tut jest), pa v mladosti ti gre vse na želodec, pa ne zato,k ni tvoje, zato,k ne razumejo bit moderno naprej...Maš občutek ,de te utesnjujeo...brez razloga?

moji doma so z marsa...nč kar delam jim ni kul, skoz se sam prtožujejo in so živčni, ne pustijo mi da diham po svoje, kar naprej se neki bojijo zame...in to pri 30!!! sicer sem pa jest kriva, ker ne grem stran..sam mam mal premajhno plačo(zaenkrat, xcrossfingx, da bo bolš). pa ta ozkoglednost, tega pa res ne morm :o|o:
DON'T PANIC

moji doma so z marsa...nč kar delam jim ni kul, skoz se sam prtožujejo i
ja, točn tako..tut men se je dogajal podobn..zato sm vedno tut partnerje iskau v drugih krajih, da mi ne bodo sledil! ..tut men niso pustil nič.....res kot, da jih ni blo...sedaj je to drugač..ostane jim le fraze; jh tak si kot fotr x:Dx

Drage dame, izhajate iz stališča, da si duša sama zbere starše in to take, da ji pomagajo pri svoji karmični nalogi. Res je, da je včasih težko in hudo - toda če se človek uzre nazaj v preteklost, so bili starši največkrat tisti, ki so nam s svoji nasveti pomagali in včasih česa obvarovali. Usoda gre svojo pot in v življenju ni prav nič večno. Soljudi (starše...) je potrebno od časa so časa tudi razumeti. Moje osebno stališče pa je, da se je potrebno pogovoriti in povedati svoje mnenje. Ampak ne tedaj, ko je že vse prepozno, tedaj, ko je pri hiši mir in trenutek pravi. Idealen trenutek pogovra, ki razreši notranja bremena... Nobeden ni za vse, vsi skupaj pa tvorimo celoto.

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...