Skoči na vsebino

utrujenost

teja

Recommended Posts

Teja - nisi edina - smo v obdobju med tremi mrki - to tesni in ne pusti dihat - ali opažaš tudi, da je vse megleno, te boli glava in imaš čuden pritisk?

To je to.

Vsem nam bo bolje. :)

Marsa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ja - tudi jaz imam že dovolj - tale pritisk nikomur ne prizanese...

26. maja je bil prvi - 24. junija bo zadnji iz "te serije".

To pa pomeni, da še v tem obdobju MED v intervalih pritesni vpliv prejšnjega ali prihajajočega... Tako da recimo nekako po domače pomeni to sr*** od pribl. 20.-ega maja do konca junija - pa smo nekako pri dveh mesecih tegale obdobja.

Zato je zdaj vse skupaj tako strašno - in tudi lani je bilo tako in v približno istem obdobju.

Ja - saj v tem je nekako finta širjenja tega - da vidimo, da nismo samo mi - da je še kaj drugega, ki tudi vpliva - torej je to za nas v bistvu lažje prenašati, ker vemo, da bo minilo, in še, da ni nič "narobe z nami".

Ne damo se! :)

Marsa

"Jaz iščem le eno - da bi izrazil tisto, kar hočem... In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem". Picasso

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...

icon_smile_sleepy.gif icon_smile_sad.gif icon_smile_blackeye.gif !!!

Mislim, da to vsi občutimo, vsak na svoj način.

icon_smile_question.gif Kaj narediti?

Prenašati voljno in s pokončno držo, predvsem pa verjeti vase in se ne obremenjevati z okoljem.

Retrogradni, če se ne motim, transpersonalni planeti Uran, Pluton in Neptun nam ne dajo "dihat". Vse mine, pa bo tudi to. Umiriti se in iti vase, v naravo, se sprostiti in pustiti težke stvari z naših ramen, če se da. Tako jaz zdravim podobne simptome, ki jih opisujete.

Moram reči, da gre! icon_smile.gif

Vse lepo želim in se pridružujem naši skupni želji in vem, da bo uslišana slej kot prej!!!

Elena

Helena

• 4 weeks later...

... že če npr. povsem izločimo Luno, samo poglejmo, kakšno je vreme v zadnjem mesecu, pa nam bo vse jasno.

Itak pa je seveda vse povezano..... in torej ne bomo ničesar izločevali... hotela sem samo izpostaviti še druge dejavnike....

Marsa

Picasso

Tale avgust bo verjetno res našponan še do desetega.Verjetno, če ne bo vremena, bomo tudi mi kot cunje,jaz sem danes pri crkajoči luni kot njena sestra.Zlata ribica naj mi pomaga,da vsa ta zaspanost in potrtost izgine .

Še nekaj sem se spomnila pri tejle nesrečni utrujenosti: poletje je itak čas lenarjenja. Če smo utrujeni se brez slabe vesti odpočijmo. Ali popoldan za kakšno urico ali pa prespimo vikend. Vse delo nas počaka, ali pa ga celo kdo drug naredi namesto nas. Zato, nič se sekirat in lepo pančkat.

Lep nasmejan dan ti želim

http://www.lunin.net/forum/blog/mavlica

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...