Skoči na vsebino

Denar

andrej

Recommended Posts

• Komentarji 142
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 6 months later...
  • 3 months later...

O, haj, dobrodosel, Still! :palec: x:)x

Coccinellca, pridna cebelca. :D :P

Saj je bil ze to cel projekt, v kateri denar postnit! :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:2src: DENAR LAHKO KUPI:hišo ampak ne doma,posteljo ampak ne spanca,uro ampak ne časa,knjigo ampak ne znanja,položaj ampak ne spoštovanja,medicino ampak ne zdravja,kri ampak ne življenja,sex ampak ne ljubezni.Zdaj vidiš da denar ni vse in da večkrat prinese bolečino in trpljenje.To ti govorim kot tvoj tesni prijatelj.Kot prijatelj ti želim odvzeti vso bolečino in trpljenje.Zato mi pošlji ves svoj denar ,in TRPEL BOM ZATE x:Dx x:Dx x:px x:px x:px

• 4 months later...

Denar... zanimivo, da taka ideja vrti danes svet. K denar res ni nič druzga kot ideja - v resnici pa je papir ali okrogli koščki kovinskih zlitin xDDx xDDx xDDx

je pa res, da lahko malokdo živi danes brez - včasih je bilo to lažje (hm, ne lih 100 let, več... x:)x )

cosmic dancer

Lej takole ti bom povedal.

Nič ni narobe, če imaš veliko dnarja in zato se ti ne boš nabral slabe karme. Dnar je takrat problem, če si od njega odvisen in hočeš še in še.

No v glavnem. Lahko imaš veliko denarja in si še vedno na veliki duhovni stopnji. Seveda če ga pošteno zaslužiš. Pa tudi ni slabo, če ga daš kdaj pa kdaj v dobrodelne namene, če ti to finančna sredstva dopuščajo.

OK bom dal še en primer.

Recino Sai Baba, ki je učitelj in živi v Indiji. Kaj bo njemu denar, če si ga lahk materializira kolikor želi.

Ja pa preber si moj prispevek na www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=473&st=75

Jaz ti samo pravim, da ni nič narobe če imaš denar, dokler nisi od njega odvisen.

• 3 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...