Skoči na vsebino

Preljubi filmi

Kabalist

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:Dx Indigo, imava skoraj enako listo. Glede nadaljevanke Starih Gat... meni ne uide nobena nadaljevanka na A kanalu.

Meni osebno film pomeni sprostitev, izogib vsakdanjim banalnostim. Razne drame in podobne vsakodnevne dogodivščine se mi upirajo. zakaj bi na TV gledal varanje, če je tega okoli mene vedno na pretek. Zakaj bi gledal resnične zgodbe, če se mi neprestano odvija resnična zgodba v živo? Mislim, da drame, resnične zgodbe (predvsem o manj zabavnih plateh življenja) ipd. gledajo ljudje z manjkom domišljije.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx Indigo, imava skoraj enako listo. Glede nadaljevanke Starih Gat... meni ne uide nobena nadaljevanka na A kanalu.

Ne zdej tukaj stvari mešat stargate so eno staregate pa drugo.

V bistvu je staregate forum, kjer je gor podano veliko znanja in zvijač - seveda vse samo v informativne namene. xDDx

http://staregate.com/

Ne mi zamerit Marsa, ker sem omenil tuj forum ... ampak tako je naneslo ...

Ne zdej tukaj stvari mešat stargate so eno staregate pa drugo.

V bistvu je staregate forum, kjer je gor podano veliko znanja in zvijač - seveda vse samo v informativne namene. xDDx

http://staregate.com/

Ne mi zamerit Marsa, ker sem omenil tuj forum ... ampak tako je naneslo ...

In kva maš tle za mešat???.

Maš film Stargate(Kurt Russel) k je povod za kasnejšo nadaljevanko(Richard Dean Andrson).

Do 8 sezone je samo en Stargate in sicer Stargate SG-1 (ki ga lahko gledate na Kanalu A).Z 8 sezono omenjenega pa je vzporedno štartal tudi Stargate Atlantis.Tako da sta trenutno v Amerik na sporedu(zdej je pavza in komej čakam na nove dele) 9. sezona Stargeta SG-1 10 del in Stargate 2. sezona 10 del.Nadaljevanki se med seboj povezujeta ubistvu sodelujeta vendar se zaradi najdenosti Atlantide dogaja v drugi galaksiji z novo grožnjo-raso "raith", medtem ko SG-1 ustraja pri dosedanjih dogodivščinah-se pojavi tudi nova grožnja še močnejša od Goauldov....

Edin kar mi gre na ku..c je to da Richard Dean Andrsona ni več v 9 sezoni in uleti kr en k mu hoče bit podoben, uglavnem furat njegov stil, kar pa seveda ni to... tok o tem

Preklet pirat...he he

:huk: x:Dx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Richard Dean Andrson mi deluje bolj frajersko od Kurta Russela v originalnem filmu.

Jaz v hecu za Stargate uporabljam ime Stare gate. Malce heca mora biti! x:Dx

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Ja ok je razlika med stargate in staregate - pojdi na gogle.com po iskalecslik.

In če napišeš staregate, ti ne vrne slik od stargate ... tolk o tem ...

Men je Richard Dean Anderson - Jack res carski. Posebno zaradi svojih šal ne. Samo res ni fer, da ga kasneje zamenjajo...

Verjamem, da za iskalnik obstaja razlika. Kot pravim, gre za hec.

Nadaljevanka gotovo izgubi, ko Andersona zamenjajo. ne morem si misliti v njegovi vlogi koga drugega.

x:)x

Ponavljam prošnjo oz. vprašanje

Ali kdo pozna originalni naslov filma KRIK STENE ?

Film pripoveduje zgodbo, sicer malo "po svoje" o prvem vzponu na CERRO TORRE v Patagoniji.

V stranski vlogi nastopa Donald Sutherland.

xsrcx xsrcx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

x:)x

Ponavljam prošnjo oz. vprašanje

Ali kdo pozna originalni naslov filma KRIK STENE ?

Film pripoveduje zgodbo, sicer malo "po svoje" o prvem vzponu na CERRO TORRE v Patagoniji.

V stranski vlogi nastopa Donald Sutherland.

xsrcx xsrcx x:Dx

Jest tut najdu http://www.wernerherzog.com/main/index.htm

in http://images-eu.amazon.com/images/P/B0000...02.LZZZZZZZ.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...