gari11 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Zanima me če ima kdo izkušnje s tibetanskimi pojočimi lončki. Sam sem si kupil dva pa prijatelj tri pa sem navdušen nad zvokom. Dobro bi bilo če bi se nas dobilo več in bi skupaj igrali. Če je kdo za naj se javi!!mail.:gari11@email.siLP, G Citiraj Stiki Igre apartmaji slovenija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 verjetno mislis na sklede, ne lončke? al je to kej druzga? tist k po robu s palco drsiš in ustvarja zvok? mam eno skledo doma, je prov fajn..sam ne vem kako bi lahko špilal, sej je sam en zvok..se ne da ustvarjat muske Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
heda 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Živjo! Jaz te posodice sicer nimam doma, ker sem zelo izbirčna in točno vem, kakšno hočem, zato pa vem, da se uporablja za neke vrste zvočno zdravljenje. Posodica je najboljše, če je zelo gladka, primerne debeline in oddaja dolg, jasen zvok ob trku s palico. Če daš isto posodico (ali zveneči lonček, če že hočeš) v roke za igrat nekomu drugemu, bosta verjetno zaznala, da je zvok drugačen. Sicer pa sem sama doživela čisto blaženost, ko mi je nekdo igral na posodico zadaj za glavo in okoli nje. Poskusi, ne vem pa, če bo res kaj pametnega iz benda pojočih tibetanskih lončkov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gari11 12. november 2005 Avtor Prijavi Deli 12. november 2005 Pri igranju na lončke ( odvisno od velikosti in simpatičnosti ), imamo tudi lonca, sklede in posode, se prepleta ritmika vrtenja in udarjanja, pa tudi neke vrste melodika. Z različnimi zaporedji tonov in sočasnimi zvoki ustvariš lahko super harmonijo ali pa sintezo več frekvenc v poponoma novo. Poleg tega so tu še drugi zvočni pripomočki, gongi, razni zvončki itd. prava pleh muzika! Bistvo pa je, da se pri tem napolniš z voljo do življenja, pozitivno energijo, ustvarjaš, se sprostiš in uživaš. Lp Gari Citiraj Stiki Igre apartmaji slovenija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ... prava pleh muzika! ... Dobrodosla, gari in heda! cin cin cin Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.