Skoči na vsebino

I Ching v Razvoju

ananta

Recommended Posts

Prvič sem se pogovarjal z avtorjem, torej evokativno z pao Hsue, ali Fu Hsi, pri Križankah v stanovanju ONEGA Tavčarja. Zdej ni te hiše več. However here the results.

I Ching Aspectarian is an adaptation of the I Ching for astrological use. The author

incorporates a vast body of material from modern astrology to magical practice.

http://www.lulu.com/zodiac

http://users.tmok.com/~tarant8l/promo/ic1/...romo%20II1.html

http://users.tmok.com/~tarant8l/promo/ic/

Deli na socialnih omrežjih

Ah, tukaj se pa moram strinjati s tabo, Kabalist xrolleyesx x;)x

:palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Prvič sem se pogovarjal z avtorjem, torej evokativno z pao Hsue, ali Fu Hsi, pri Križankah v stanovanju ONEGA Tavčarja. Zdej ni te hiše več. However here the results.

I Ching Aspectarian is an adaptation of the I Ching for astrological use. The author

incorporates a vast body of material from modern astrology to magical practice.

http://www.lulu.com/zodiac

http://users.tmok.com/~tarant8l/promo/ic1/...romo%20II1.html

http://users.tmok.com/~tarant8l/promo/ic/

Mislim, da ananta govori o novo odkritem (govorim iz današnje perspektive) Desetem planetu, ki prav tako, kakor ostalih devet planetov, vpliva v astrološkem smislu na naše delovanje, karakter ter ostale značilnosti in naj bi se prepletal s partnerjevim Soncem, Luno, ipd. Po moje mora imeti kar močan vpliv, tako močan, da si marsikdo sploh ne predstavlja.

Popravljeno -> sreca

"Jeben je život astrologa," bi rekel znani poet Balkana, ko bi slišal za to nakladanje o desetem planetu. ta planet, o katerem v astrološki srenji valda takšno navdušenje je samo eden od množice kamnov izven zadnjega planeta osončja, Plutona, ki tudi nima nobenega vpliva. Ima premajhno maso in predaleč je. Že o neptunu močno dvomim, saj ima vsetilnost preko 9m, a prosto oko seže zgolj do 6m, kjer je Uran (5,6m). Vzemite malce digitrone v roke in izračunajte gravitacijski vpliv tako oddaljenega telesa. Še asteroid Ceres ima večji vpliv. Vendar, kolikor mi je znano, velik del astrologov nima pojma o astrofiziki ali astronomiji. Važno je, da se prodajajo knjige o astrološki " vrednosti" desetega planeta. Glavno, da posel steče! Saj za to gre in nič drugega.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

O desetem planetu ni nič novega, obstajajo več tisoč let stari zapisi iz Sumerije, ki pričajo o njegovi poti skozi naše osončje in so ga imenovali Nibiru - Marduk, označevali so ga s simbolom enakokrakega križa, ker so ga smatrali za planet, ki križa pot z našim osončjem in potem zavije svojo smer daleč stran od orbit 9 planetov. Zecharia Sitchin se je na veliko razpisal o tem...

lp, M

Poznam to legendo. Vendar je potrebno poznati malce osnov astrofizike ipd. za trezen pogled na stvari. Obhodna doba nekaj 1000 let pomeni nesramno veliko odaljenost od Sonca in velik naklon na raven ekliptike, kar pomeni nestabilno procesijo osi tega planeta. Nestabilna os pa pomeni bliskovite spremembe klime, kolikor je klima pri ledišču vodika sploh možna. Takšno telo ni niti veliko, niti se ne more približati na manj od oddaljenosti Sonce - Jupiter, kar pomeni ništrc možnosti za življenje.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Poznam to legendo. Vendar je potrebno poznati malce osnov astrofizike ipd. za trezen pogled na stvari. Obhodna doba nekaj 1000 let pomeni nesramno veliko odaljenost od Sonca in velik naklon na raven ekliptike, kar pomeni nestabilno procesijo osi tega planeta. Nestabilna os pa pomeni bliskovite spremembe klime, kolikor je klima pri ledišču vodika sploh možna. Takšno telo ni niti veliko, niti se ne more približati na manj od oddaljenosti Sonce - Jupiter, kar pomeni ništrc možnosti za življenje.

Mogoče v drugi dimenziji na istem planetu...hehe....as razmišlov po tej plati x:Dx

Mogoče v drugi dimenziji na istem planetu...hehe....as razmišlov po tej plati

Tudi o tem sem razmišljal. Vendar stvari enostavno ne delujejo tako. Fizika je glede večdimenzijonalnosti prišla zelo daleč, vendar teorija strun in z njimi povezan fizikalni sistem (v bistvu je to izjemno enostavna teorijo) takšne stvari dopuščajo s precej dodatnega zapletanja. Tudi kabalistično teorijo Gibal bi morali precej spremeniti (zaplesti) v ta namen. Vendar ni potrebe. Lažje je razumeti, da gre za alegorije.

• 3 weeks later...
Gre se za integracijo I Ching in Kabale

Čovek božji, o čem blebetaš? Kakšno integracijo? Oba sistema ni moč integrirati, možno ju je v omejeni obliki medsebojno intepretirati.

No, bodimo realisti. Duhovitniški posel pač nima meja, čeprav gre za klatenje neizmernih neumnosti. Aleister Crowley je svoje dni poskušal narediti povezavo, a mu ni uspelo, ker pač gre za dva sistema, ki biva vsak v svojem bivalnem prostoru. vsak zase je dober, a z mešanjem se ne dobi nobene dodatne vrednosti.

Gotovo ne veš, da mešanje pijače škodi. Pij vino ali pivo, nikoli pa ne obojega hkrati! x^x

Čovek božji, o čem blebetaš? Kakšno integracijo?

x:Dx

... zbrisem, itak, kot ene par drugih tem...

joj neumoren si, ananta, lajnanje sam se... zal... :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Evo Marsa $e ena serija publikacij. Nekaj kaj je Crowley začel...

http://users.tmok.com/~tarant8l/iching/I%2...pectarian2.html

Gre se za integracijo I Ching, astrologije, Dreva Čivljenja, Tarota in desete planete.

Lep pozdrav!

Klaudio

Klaudio Zic je od 1996 vodja magick net v U.S.A. tedaj smo imeli samo eno mailinglist puck mailing list, discordian server, server na Floridi je uničil tajfun, sem prevzel tedaj vse magike U.S.A. na sebe. Tedaj je $e bil geocities! Klaudio ima newsgroup alt.clearing.O5 in nekaj kot 10000000000 Gb na Internetu. Evo :

http://www.dogpile.com/info.dogpl/search/w...-/-/-/-/417/top

Ljubljanchane poznam in vem da so inteligentni, saj sem tudi sam po enem kolenu...

OK lepo se mejte!

P:S:S:SEdna $e nekaj slikic! http://users.tmok.com/~tarant8l/iching/atd2/

Včeraj sem že odprl formo za prijavo zlorabe, haha, potem pa sem se vprašal nekaj stvari:

a mene kaj moti

a meni kdo kaj hoče

a se sploh mene tiče

proti čemu je to

potem pa še

zakaj sem imel sam tak slab občutek kot Indigo

ali naj se česa bojim

ali se česa boji kdo drug

Rezultat je bil gumbek Opusti.

P.S. O slikah ne delim mnenja s Kabijem, ker so prijetne za oko.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Gre se za integracijo I Ching, astrologije, Dreva Čivljenja, Tarota in desete planete.

Res ne razumem, kako je lahko užitno plesnivo jabolko, namočeno v mešanico scalnice, esence gnilega krompirja in posuto s posušenimi iztrebki od prašičje kuge crknjenega prašiča? :xx!: :wacko:

Crowley je marsikaj poskušal, a je v večini primerov ostal vsaj delno na tleh (kolikor je lahko na tleh nekdo, ki potebuje nekajkratno smrtno dozo heroina). Uporaba zavestno zapletenih izrazov samo služi metanju meglene zavese, saj lahko temu nasede samo slep človek.

Kazalo uspeha neke duhovne poti so glavni protagonisti. Kar precej časa sem posvetil telemitski magiki in večina zdravih osebkov pazi na to, kaj počne. Vse z vsem zmešajo samo tisti, katerim kasneje na dan udarijo duševne težave.

Res ne razumem, kako je lahko užitno plesnivo jabolko, namočeno v mešanico scalnice, esence gnilega krompirja in posuto s posušenimi iztrebki od prašičje kuge crknjenega prašiča? :xx!: :wacko:

Da Kabalist a lahko malo brzdaš svoje hormone. Sej ni panike če imaš drugačeno mnenje samo ne na takšen primitiven način :xx!: Aja pa ti si stisti, ki tlele največ govori o kulturi pisanja x?x xrolleyesx

Matjazz, pojma nimam, zakaj se Kabi gre diskvalifikacije na tak način, ki poskuša biti obenem vzvišen, zaničevalen, večvreden, zasmehovalen, uničujoč in še kaj. xnckrivx

Zakaj to on potrebuje!

...če kdo kaj drugače reče o Kabali od vsemogočnega kabalista ....

Kako si drzneš pisati o njem z malo začetnico x:Dx x:Dx x:Dx :vragec: (Joke)

On je ja Kabalist x:Dx :vragec: :xx!:

Bemu, sm mislila, da gre sam men (občasno) na živce :eek:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Žal mi je, vendar slabo prenašam EPP, kakršen je bil predstavljen. Prevečkrat sem že videl, kaj se je zgodilo z ljudmi, ki so na sebi pacali takšne mešanice. Dal sem samo skrajno slikovito prispodobo. Žal na takšne umotvore, kakršne sem preveril preko linkov, ne morem reagirati v stilu: uf, kako super. Megla se vedno zavija v celofan komaj razumljive latovščine. Tudi Kabala je za mnoge kup odpadkov in mnogi komaj zadržujejo nemir, ko se postavim v bran različnim stvarem. Vedno pa sem proti mešanju vsega z vsem. Kot sem omenil, videl sem preveč sesutij osebnosti in iz tega nastalih tragedij. Vse to pa samo zaradi takšnih duhovnih telovadnih vaj.

Ma dej kabalist ne straši zdej tukaj na forumu. Ti predstavljaš kabalo kot nekaj univerzalnega, katerega ne more nič zamnjeat. Aja pa če kdo poseže po drugi strani pa takoj pristane v norišnici ne - navsezadnje si ti videl že na desetine takih primerov kot zatrjuješ? IN edina rešitev. ja seveda Kabala. In ne to navadna kabala, temveč tvoja kabala.

Če se kdo tega popolnoma ne drži se mu miselni vzorci čist pmešajo in ....

NI vse v kabali.

Ti predstavljaš kabalo kot nekaj univerzalnega, katerega ne more nič zamnjeat. Aja pa če kdo poseže po drugi strani pa takoj pristane v norišnici ne - navsezadnje si ti videl že na desetine takih primerov kot zatrjuješ? IN edina rešitev. ja seveda Kabala. In ne to navadna kabala, temveč tvoja kabala.

To enostavno ni res. tega, kar mi pripisuješ, nikoli ne trdim. Nikoli nisem trdil, da je z jogo, tantro ipd. kaj narobe. Nikoli ne postavljam Kabale kot edine rešitve. In nima SVOJE kabale. Kabal ni ne moja, ne tvoja, temveč je enostavno Kabala. Naj ti natančno povem. Poznam 12 konkretnih primerov, ko so ljudje mešali razne duhovitniške tehnike in si neposredno zaradi tega nakopali precejšnje duševne težave. 6 jih je končalo v zaprti ustanovi, 4 so izgubili družine, službe in svoje življenje, a 2 sta zašla v precej hude osebnostne težave. Vseh teh 12 ljudi je brilo norce iz mene, ker sem se ves čas držal Kabale in nisem hotel početi ničesar, kar nima verodostojne praktične potrditve. Poleg tega poznam še nadaljnjih okoli 10 do 12 ljudi, ki so takisto vsled mešanja zašli v določene osebnostne težave, vendar jih bič duhovitnosti ni tako bridko čez hrbet. Zatorej hudičevo dobro vem, kaj prinese nestrokovna in nekritična uporaba predvsem ne popolnoma preverjenih tehnik z zvenečimi imeni na malce manj trdne osebnosti.

Predlagam, da se uvede nov forum, namenjen zgolj EPP-ju, kot je ta tema.

Tako bo manj zmede, kaj je EPP in kaj razprava o vprašanjih v zvezi z osebnostno rastjo.

On je ja Kabalist x:Dx :vragec: :xx!:

Bemu, sm mislila, da gre sam men (občasno) na živce :eek:

Hahahahaahhhhhh! Tudi pri meni mu je po malem uspevalo! Ne glih na živce, na jetra k sreči nikoli, a včasih je vplival na košček trebušne slinavke. V bistvu sem večkrat preveril količino žolča, a se je vedno izkazalo, da vse deluje normalno. (hihihihi)

Včasih se smejem samemu sebi, ko vidim način, kako sem lani sam reagiral ob določenih mnenjih, kako osebno sem vzel vse skupaj. x:o)x Kabi vse v zvezi s kabalo jemlje zelo, zelo osebno, se mi zdi. Kot bi se identificiral za del same kabale (da je kabala del njega, pa si niti ne upam pomisliti, kaj šelenapisati...)

http://www.ghetto.it xel nostro geto ebreo de Vinixia

Knjige pi$em v getu, torej v http://ra.95mb.com/3.html

To kar pi$e je Vinixia, kako se Benetke rechejo. Diego Baruch je naslikal. Imamo vech sinagog in skritih mest. Celo knjigo o ghetto ali el geto de Vinixia sem napisal. Lubovich je $e $ef. Rabini su tudi gondolieri ea gondoea del rabin... hahaha

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...