Skoči na vsebino

I Ching v Razvoju

ananta

Recommended Posts

Kabi vse v zvezi s kabalo jemlje zelo, zelo osebno, se mi zdi. Kot bi se identificiral za del same kabale (da je kabala del njega, pa si niti ne upam pomisliti, kaj šelenapisati...)

Ne bi rekel. Nobene stvari ne jemljem kot del sebe. Meni na tem forumu nihče kot osebnost ne gre na jetra, slinavko ali kateri drug del moje vreče špeha in vode. x:o)x

Kabala kot simbolni sistem JE del kabalista. Prvi del kabalističnega učenja je privzetje kabalističnega simbolnega sistema, da se pridobi na učinkovitosti refleksivnega razuma. To ni nič narobe. Človekov lasten simbolni sistem je precej neučinkovit, zato ga dopolni in uredi s kabalističnim sistemom.

Tudi čakre morajo postati del jogija. Noben jogi ne reče, da je ozavestil energije Malkuta. Za isto stvar uporabi drugačne simbole.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.
Deli na socialnih omrežjih

Korisno je vedati I Ching napamet. Potemtakem lahko skeniramo matriko dogodkov zelo hitro, celo 250 krat na minuto. Za odgovor poRAbimo sekunde. Sicer ko pozna$ napamet I Ching 35 let in

verjetno tudi iz prej$nje inkarnacije... Pa ga se vsak lahko navadi napoamet v enem letu... http://ipy.95mb.com

Korisno je vedati I Ching napamet. Potemtakem lahko skeniramo matriko dogodkov zelo hitro, celo 250 krat na minuto. Za odgovor poRAbimo sekunde. Sicer ko pozna$ napamet I Ching 35 let in

verjetno tudi iz prej$nje inkarnacije... Pa ga se vsak lahko navadi napoamet v enem letu... http://ipy.95mb.com

x:o)x

Kaj uporabiš All-in-one skaner ali imaš morebiti namenskega? Kaj ti je še ostalo od prejšnje inkarnacije? I-Ching je Kitajski sistem, prilagojen tamkajšnjim okoliščinam. Te so drugačne od našega okolja. Bral sem Crowleyeve povezave Kabale in I-Chinga in pri tem ugotovil, da je dotični gospod v preveliki vnemi povezovanja vsega z vsem precej zgrešil. Ne moreš linij, trigramov in heksagramov enostavno povezati s sefirami Drevesa Življenja. Gotovo poznaš prevode Richarda Wilhelma. I Ching je sistem divinicije in v njem ni nobene latoivščine, katero trosiš.

BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...