daisy 18. februar 2006 Prijavi Deli 18. februar 2006 Glede osnovne teme te teme -Poznam konkretno ta primer, ki je opisan tule zgoraj v prošnji in lahko povem, da so darovalca našli (bilo je celo objavljeno v časopisu, da se zahvaljujejo vsem, in da so našli darovalca) - menda celo dva in sicer iz Nemčije. Trenutno je Jan v fazi priprav na presaditev ali morda že celo fazi presaditve . Držimo pesti, da bo vse vredu !! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 zanimivo, kako se ujema tole z darovalci v Nemčiji, tudi dečva, zaradi katere sem sama postala darovalec je imela dva primerna darovalca iz Nemčije Jan, drži se aja krvno skupino imam 0- , Tami pa 0+ - tko da je bilo kar nekaj komplikacij... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 19. februar 2006 Prijavi Deli 19. februar 2006 No, za Jana res vem, je šel skoraj ves kolektiv Janove mame na pregled za darovalce - po vsej Sloveniji (imam prijateljico, ki je šla s kolektivom). Sicer pa - teh prošenj je vedno več, meni je zelo hudo, ko to berem. Za dekle ne vem.. Dobila sem že spet eno prošnjo za drugega fanta..Če se ljudje odzovejo že na prvo ali drugo prošnjo, so vse nadaljnje v bistvu le spodbuda za kakega zamudnika. Ko si enkrat v registru, si itak na razpolago za kogarkoli, ki zboli. Da bi jih le čimveč našlo svoje darovalce !! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 6. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2006 Dobra novica! Od prijateljice, ki pozna Jana sem dobila tale mail: Tisti, ki ste se pred novim letom odzvali mojemu povabilu za darovanje kostnega mozga za prijatelja Jana, vam z veseljem sporocam, da je Jan dobil darovalca iz Nemčije!!!!!Opravili so mu ze postopek in zdaj samo se cakajo, ce se bo vse prijelo, tako kot se mora.Ko dobim kaksne nove informacije, vam sporocim!Hvala vsem, ki ste kse se vpisali v register, mogoče bomo lahko pomagali komu drugemu : ) Tisti, ki pa se niste sli, pa greste lahko zdaj. Za pomoc prosi Benjamin, 22 let, vec o njem si lahko preberete v mailu, ki sem vam ga tudi poslala.Jaz vam lahko se kaj povem, ce imate kaksno vprasanje : ) Poklicte me ! Lep pozdrav Lana Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 UPAM, DA BO VSE OK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.