TAYRA17 21. junij 2002 Prijavi Deli 21. junij 2002 Hello! Mene zanima če kdo kej ve o horoskopu za živali-muce, pse? PS:zahvalt se morm numnum za odgovore in napotke na numerologiji.tenx čaw M* Citiraj "Kam gredo ptice umret?" Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. junij 2002 Prijavi Deli 22. junij 2002 oj, a ti povem nekaj primitiv... _ bral sem nekaj o tem, pa se boš morala le sama znajti v iskanju, no .. rad pa bi ti povedal tole, da kr opazuj obraze ljudi, pretuhtaj njihove mimike; kaj a se ti ne zdi ,da so te face´podobne živalskim ? Torej,če na primer veš za držo¨mačke,no kam bi jo rada uvrstila,k kateremu znamenju spada? Sej ja in ne, da bi bilo določeno, ti kr sama določi tisto stopnjo glede izbire in kombinacije. pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. junij 2002 Prijavi Deli 22. junij 2002 Hja to je tako baje da so zivali zelo podobne lastnikom, torej pogledas horoskop lastnika, sicer pa izracunas datum rojstva itd. kot za cloveka... Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2002 Prijavi Deli 23. junij 2002 po Jungu:Vsakdo, ki se rodi, in vsaka stvar, ki se zgodi v določenem trenutku, nosi značilnosti tega trenutka. seveda je tako tudi z živalskim horoskopom. Pokowc in El Nino - čeprav je nekaj resnice na vajinih trditvah, seveda na tak način ne moremo postavljati teorij. Namreč - astrologija je še veliko več kot zgolj mimika in zunanji videz, prav tako pa je izdelovati horoskop živali na podlagi horoskopa lastnika približno tako, kot če bi otroku interpretitali kar mamin horoskop. Seveda se žival rodi takrat in takrat in je tako to in to tudi po horoskopu.Poleg tega so živali bolj prvinske in če kdo, ravno one najbolj čutijo Lunin vpliv. Sama sem imela priložnost že neštetokrat to opazovati in marsikdaj sem ob prvem srečanju s prijateljevim hišnim ljubljencem izstrelila, kaj naj bi bil po horoskopu. Opazovala sem številne živali - predvsem mačke in pse. Sama sem imela mačko, ki je bila Oven - nobena druga ni bila taka važička in tako temperamentna.Imam mačko, ki je Rak - nobena ni bila doslej tako nežna in udomačena in se nas ni tako "držala"...Mačka, ki je bila Dvojček, je bila od vseh najbolj potepuška, vihrava in samosvoja, pa tudi daleč najbolj inteligentna.Imam dve mucki - ribici - sta luštkani v obražčka, sta nežni in prijazni in MARATA VODO! ... Torej - pes ali mačka, ki bo rojen v teh dneh, bo seveda po horoskopu Rak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Preverjeno:Pes strelec:neodvisno od pasme zelo neodvisen pes,ne mara omejitev(verige, boksa), navihan, razigran, primeren za družine z majnimi otroci predvsem pa za tiste, ki marajo veliko gibanja. Preverjeno če mislite imeti psa čuvaja, naj to ne bo strelec-ker ta si je frend z vsemi Pes kozorog -vdan, poslušen, se zelo naveže na svojega gospodarja, za razliko od strelca je njemu dve urni sprehod čisto dovolj..tudi nekega silnega lastniškega odnosa nima..prijatelji vsi, ki ne mečejo kamenja vanj (preverjeno) Za najmanj razgibane bi uvstila pse bike(tudi preverjeno)..ni jih večjih lenuarcev, glavno, da imajo polno posodo pa toplo zavetjepes škorpijon si vse zapomni...predvsem slabe stvari in kuha zamero(opet preverjeno), sicer pa blazno vdan Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tagat 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Drži, drži.Pes mojih staršev je bil Bik, zelo vzdržljiv in kompakten po telesu.Moja sestra ima psa iste pasme, je tehtnica in je umirjen, počasen, bolj nežen, preveč napora ni zanj, tako da tudi "osvajal" ni.Naša muca je Ovnica, z Luno v Ribah. Veliko spi, boolj se je crkljala, ko je bila majhna, zdaj pa je samosvoja, lovka že od malega, velikokrat ne mara božanja, se odstrani, kot da je raje sama in tako kot njej paše. Citiraj Besede imajo vrednost.Kar pa je v besedah vrednega, je misel v njih. Misel nekaj zasleduje, toda stvari, katere zasleduje, ni mogoce preliti v besede in predati potomcem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Kakšni naj bi bili mački Lev in Rak? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 hmmjaz sem pa oba mucka vzela v zavetišču in sploh ne vem kdaj imata roj. danbeli ja scrtlan da je že kar hudo ampak samo ko on hočepisana je pa še preveč nezaupliva do ljudi tko da težko karkoli rečemse je pa zelo navezala na belega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Pes kozorog -vdan, poslušen, se zelo naveže na svojega gospodarja, za razliko od strelca je njemu dve urni sprehod čisto dovolj..tudi nekega silnega lastniškega odnosa nima..prijatelji vsi, ki ne mečejo kamenja vanj (preverjeno) Tole res drži. Moja psica doberman je tudi kozoroginja, dveurni sprehod povsem dovolj, potem uživa na toplem in si liže tačke (jasno-kozorogova točka). Zelo navezana, prijatelji, vsi, ki pridejo na naše dvorišče, razen poštarja. Najraje ima tiste z avtom, ker misli, da se bo lahko kam odpeljala. Prejšnja dobermanka je bila oven- totalno nasprotje, vsak dan 4-5 ur sprehoda, cca 12 km na dan, pa še ni bilo dovolj! Strašno srčna in na enega človeka navezana psica, zelo ljubosumna , a nič agresivna, kar za nas ovnice načeloma ne velja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Kakšni naj bi bili mački Lev in Rak? Tole je res zanimovo vprašanje.Ker če je kdaj mačka v svojem elementu je tole v levu..in ni je bolj kraljevske mačke kot je levja mačka. Ponosna kot hudir, vzvišena..in logično-se pusti zelo zelo razvajati.Rakovska mačka je pa že čisto druga pesem..sosedovi imajo mačke skotene v tem času..non stop nekaj prosjačkajo..pa niso lačne..imam filing da kar izsiljujejo malo..sicer pa nežne, nič kaj ne praskajo. komot se dobro uštekajo z dečico malo Kul..za vse ostale komentarje... Tudi moram potrditi tam Marsino dvojčkasto mačko..Lisa bila-ni je bilo mačke, ki bi se lahko kosala z njo..trkala na vrata za not, pa ven..toliko, da ni znala govorit no..lovila zelo, obvladala teren ves tam naokrog in ni čudno, da umrla takšne smrti-ustreljena bila.. Verjetno bi bilo pametno upoštevati horoskop...ker predvidevam(tole samo moje mišljenje brez tehtnega preverjanja..bom pa si vzela ob priliki čas za tole), da so psi dvojčki zelo dobri sledarji.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Saiya 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Se ti ne zdi Nataly, da bi mačka Lev tudi ne pustila drugih mačk na svoje ozemlje, imeli so jo sosedje in je bila točno taka, rojena pa tam nekje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Moja mačka Harly devica po soncu, z luno v škorpionu, krasna prekrasna, pametna perzijka, ki je umrla točno pod tranzitom saturna na njeno luno zadnjič. Bila je pravi predstavnik device, očitno dobrega zdravja za njenih 14 let vedno, na koncu razigrana , še uro preden jo je izdalo srce. Horoskop se je čisto poklapal z njenim vedenjem in življenjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Moja psička je pa tehtnica - svašta šele zdele sem sploh pomislila na to. Je pa nora na vodo, full je ubogljiva in skos se rabi crkljat ali pa vsaj tiščat k nogam. Z drugimi psi se ne igra preveč rada, raje se sama zabava in odkriva stvari okrog nje, če se že igra s kakšnim drugim psom, jo hitro mine, po 5h minutah ma zadost Full rada je in to vse živo od jabolk naprej - al je pa to bolj s pasmo povezano- u glavnem ni zbirčna, pa blazno rada dolgo spi - to ima po meni A je kaj tehtnice v njej? Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Moja psička je pa tehtnica - svašta šele zdele sem sploh pomislila na to. Je pa nora na vodo, full je ubogljiva in skos se rabi crkljat ali pa vsaj tiščat k nogam. Z drugimi psi se ne igra preveč rada, raje se sama zabava in odkriva stvari okrog nje, če se že igra s kakšnim drugim psom, jo hitro mine, po 5h minutah ma zadost Full rada je in to vse živo od jabolk naprej - al je pa to bolj s pasmo povezano- u glavnem ni zbirčna, pa blazno rada dolgo spi - to ima po meni A je kaj tehtnice v njej? Fino je, če veš kdaj je rojena, da veš vsaj kje ima luno. Če se rada crklja ima verjetno precej mehko luno, če rade je ima verjetno fajn aspektirano bikovo hišo (hrana), mogoče sam jupiter v prvi hiši, kar ji daje optimizem, mogoče celo vladar rib kaže na to, da ima rada vodo? Če bi vedela vsaj dan rojstva, bi se dalo povezat celo karto kot za človeka, osebnostne lastnosti sigurno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Fino je, če veš kdaj je rojena, da veš vsaj kje ima luno. Če se rada crklja ima verjetno precej mehko luno, če rade je ima verjetno fajn aspektirano bikovo hišo (hrana), mogoče sam jupiter v prvi hiši, kar ji daje optimizem, mogoče celo vladar rib kaže na to, da ima rada vodo? Če bi vedela vsaj dan rojstva, bi se dalo povezat celo karto kot za človeka, osebnostne lastnosti sigurno. Takoj ko pridem domov grem pogledat njen rodovnik, tam vse piše! Res me full zanima, če se da pogledat kako se ujemava z mojo lubiko Potem ti lahko povem še uro rojstva, kje je bila rojena pa itak vem: 11. oktober 2003 v Zagrebu. Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Takoj ko pridem domov grem pogledat njen rodovnik, tam vse piše! Res me full zanima, če se da pogledat kako se ujemava z mojo lubiko Potem ti lahko povem še uro rojstva, kje je bila rojena pa itak vem: 11. oktober 2003 v Zagrebu. Saj že takle datum precej pove. Res, da je luna precej proti koncu ovna, zato je mogoče ura tud pomembna, da ne pade slučajno že v bika. Saj moraš videt razliko. Njeno sonce je na levji stopinji, zato ima tud nekaj levje samovšečnosti in verjetno je precej važna, ko jo hvališ. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Saj že takle datum precej pove. Res, da je luna precej proti koncu ovna, zato je mogoče ura tud pomembna, da ne pade slučajno že v bika. Saj moraš videt razliko. Njeno sonce je na levji stopinji, zato ima tud nekaj levje samovšečnosti in verjetno je precej važna, ko jo hvališ. Bom res pogledala še za uro! Ja, pa zdej ko si omenila važnost, mogoče je res, ker tok kuker pa ta pes preleži na hrbtu z vsemi 4 tacami u luft in to pred vsemi ne samo domačimo, svet še ni videl , vsakemu bi zlezla v naročje, samo da bi jo opazili, sej je zadost, da ji rečeš par besed in pobožaš..... to se tok nastavlja, in neki godrnja okrog in če jo naženem ji prav na faci vidiš kok je užaljena . Včasih res mislim, da trenira pred špeglom, ko nas ni Po drugi strani, pa nekatere ljudi prav načrtno ignorira in ne gre pozdravit, dokler jo ne pokličejo, potem pa full špila nek hud veselje Mater je pregnana Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Moj je tud strelec,ampak mu opis zgori ni nc kej dost podobn.Razn to da je res neodvisn,je zlo dobr cuvaj, ful hud,pametn tok da kr ne mors vrjet,zlo mirn, resn in nec kej prvec druzabn. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Moj je tud strelec,ampak mu opis zgori ni nc kej dost podobn.Razn to da je res neodvisn,je zlo dobr cuvaj, ful hud,pametn tok da kr ne mors vrjet,zlo mirn, resn in nec kej prvec druzabn. Verjetno ima kakšno trdo luno in če je hud, kakšnega močnega marsa ali plutona, mogoče še med sabo aspektirana? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Mozno,25.11.1998 je.Se nism nikol gledala za psa, bom zdej, samo ure ne vem cist točne. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Mozno,25.11.1998 je.Se nism nikol gledala za psa, bom zdej, samo ure ne vem cist točne. Ja, ja, bi rekla, da je precej samosvoj, luna v konjukciji z uranom v nekonvencionalnem vodnarju pove dovolj. Je precej drugačen pes, drugačen strelc. Verjetno, da bi tudi precej dominiral nad drugimi psi, saj ima sonce v konjukciji s plutonom, kar mu daje vtis, da je precej hud, ker pa je mars dobro aspektiran z njima, je res precej ognjen kuža. Je pa precej posesiven in bog ne daj, da bi te s kom delil, hahahahahaha. Temu botruje konjukcija plutona in venere. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 ...imas 6 mackov v enem leglu, ki so vsi rojeni istocasno... kako se v tem primeru doloca ascendent... po neki teoriji naj bi imel prvi asc. na vrhu 1. hise, 2. na vrhu 3. itd... kar se mi zdi do neke mere smiselno, kajti nisem se zasledil, da bi imeli vsi macki iz enega legle isti karakter... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 ...imas 6 mackov v enem leglu, ki so vsi rojeni istocasno... kako se v tem primeru doloca ascendent... po neki teoriji naj bi imel prvi asc. na vrhu 1. hise, 2. na vrhu 3. itd... kar se mi zdi do neke mere smiselno, kajti nisem se zasledil, da bi imeli vsi macki iz enega legle isti karakter... Točno, čist tko naprej po dve hiši naprej, saj dvojčki ali trojčki pri človeku tudi nimajo en ASC, prvorojeni ima postavljen ASC, drugi na vrhu 3 hiše prvorojenega itd. Pri živalih je čist glih tko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Lunca cist si ga zadela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. december 2006 Prijavi Deli 15. december 2006 Lunca cist si ga zadela. Astrologija drži za ljudi in živali, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.