Skoči na vsebino

ALI JE MOLITEV SPLOH POTREBNA

terezia

Recommended Posts

(OB SKODELICI ČAJA, julij 2002)

POJDIMO NA DOPUST IN SE VRNIMO ZDRAVI

Preden se odpravite na pot, še nasvet , ki vam ga polagam na srce.

Najprej se vprašajte, kako se počutite? Ste zmožni voziti ?

Ste utrujeni ? Ste morda vstali z levo nogo, ali jemljete zdravila ? Ste popili nekaj »nebeške kapljice« ? Pod vplivom zdravil in alkohola ni dovoljeno voziti. Pazite, kako vozite !!!

Priporočam vam dovolj udobno oblačilo, da boste med vožnjo sproščeni. Obutev naj bo lahka, da boste z njo lahko nemoteno in z zadostnim občutkom upravljali vozilo. Prosim vas, da se med vožnjo ne poljubljate, ker je lahko nevarno.

Kdaj ste nazadnje očistili stekla, ogledala in luči pri avtomobilu, kdaj preverili pritisk zraka v pnevmatikah in pregledali zavore? Priporočam vam pregled avtomobila pri dobrem avtomehaniku.

Pripravite si načrt vožnje, kajti na cilj morate priti celi.

Čudoviti svet kristalov vam iz srca želi varno in prijazno vožnjo.

Menda ne boste na dopustu samo lenarili, jedli, pili in uživali?

Preberite si dobro knjigo.

KAJ BOSTE NAREDILI PA ZA SVOJO DUŠO ???

Molitev je potrebna za človekovo duševno življenje. Psiholog Jung je prišel do zaključka, da je molitev psihološko potrebna, ko je proučeval in raziskoval versko življenje različnih ljudstev.

Ker je molitev ena najglobljih in vsesplošnih izrazov religioznosti, je potrebno poudariti, da je molitev nujno potrebna za človekovo psihično ravnotežje.

Sosedje so lani odšli na dopust v tujino, nazaj pa prišli z enim članom manj.

Sveto pismo zatrjuje, da je človek že po naravi ustvarjen za druženje z bogom. Številni kristjani molijo predvsem zato, da bi kaj dobili, pozabljajo pa, da nimajo dobrih dejanj. Ljudje smo zmožni hkrati trideset let molit, hvalit, opravičevat, lenarit v brezdelju, taktizirat in ….preklinjat, obrekovat, obžalovat.

Prijatelj, vsako življenje je poklic.

Če želite izvedeti, kaj je molitev, vprašajte svetnike ? Kaj pa vi, mi, jaz….?

Molitev je nenehen spomin na Stvarnika - Boga !

Kristaloterapevt vam v mesecu sonca - juliju in na zasluženih dopustih priporoča naslednje kristale: ahat, ametist, kameno strelo, opal, tigrovo oko, meteorit.

ZOISIT je najboljši kristal za vse spolne bolezni, dviguje spolno moč- zdravi impotenco, težave s spolnimi organi, frigidnost, je zoper neumno razmišljanje, sanjarjenje, zdravi duha.

Želim vam, da se na dopustu odpočijete od vsakdanjih skrbi, težav ( v planinah, na morju, ob jezerih, na poljanah, pri igri, zabavah, na plavanju, v molitvi,..).

Naberite si novih moči. Pišite mi kaj z dopusta, pa bomo kaj objavili. Prijatelj moj:

SRCE ČLOVEŠKO JE SVETA STVAR, Z NJIM NE ŠALI SE NIKDAR, V NJEM JE NAŠ PEKEL IN NAŠ RAJ.

Toliko v Skodelici čaja. Tudi jaz vam želim, da bi se na dopustu ali počitnicah imeli lepo.

Kaj mislite o molitvi, ali je sploh potrebna ?

Terezija

ŽIVLJENJE TI JE LADJA, NE PA DOM.

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Molitev je balzam za duso, stik z Bogom.Mislim, da kristjani ne molimo samo zato, da bi kaj dobili, temvec tudi zato,ker nam je to v veselje in nam daje nek notranji mir, se pogovarjamo z Bogom.Molitev je vecnamenska vprasaNJE JE zakaj ljudje molimo, kaksen smisel in pomen ji

dajemo To pa je stvar vsakega posameznika.

Barbara Baruca

• 2 weeks later...

Nekoč mi je rekel papežev hišni kaplan, da, ko že misliš na Boga, moliš. Ko sem ga vprašal, kaj pa če mislim na Marijo, Jezusa, mi je odgovoril, da je to isto.

Lep pozdrav!

Kljuka

Lep pozdrav!

http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif

• 1 year later...

Molitve, v nekem smislu so ena izmed zadev, ki sem jih pripeljala v svoje življenje. Jaz bi to bolj definirala kot zahvale in prošnje - molitve me tako nekako na krščanstvo spominjajo, pa se z njim ne morem preveč poistovetiti. To počnem ponavadi zvečer, preden zaspim, se zahvalim za vse dobro v dnevu, ki je minil in se skoncentriram na afirmacije.

Običajno se ta zadeva konča s prijetnimi sanjami. x:)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...