Guest sstane 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Trzacanke! V starih časih smo imenovali tržačanke ene fajn čevlje, se mi zdi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Tale bolj spada sem kot v temo 'zavajanje kupcev' Neki tip iz Ts je pred leti objavil v lokalnem časopisu naslednji oglas : po povzetju pošljem 10 slik nagajive vroče mačkice, v najbolj nenavadnih pozah . 50.000 lir ali 12 jurjev današnjega slo denarja.Folk ga je dobesedno zasul s povpraševanjem. Ta je počakal 10 dni, zbral vso pošto, in razposlal slike.Vročemačkeželjci so za 12 jurjev dobili 10 fotk tipove mačke, slikane iz različnih kotov. tip rokodelec v prostem času, se je z šraufncihgerjem v uč...pride naslednji dan na šiht v pisarno...pa ga beli ovratniki vprašajo, kaj je delal, da ma tako plavga..pravi me je babnica v uč, če bi vam po resnic povedal , mi itak neb verjel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 V starih časih smo imenovali tržačanke ene fajn čevlje, se mi zdi Jest se nism iz tistih starih casou, ne! Ruby, vidis, meni je pa tvoj nick grozno blescec! Ves, navajena sem barv, spektakla ze od malega, cirkusa, zatorej pa nisem otozen in zabublen tip cloveka! Pa tudi zavisti ne premorem, tako kot jo ti in pa skoraj vse Trzacanke! Aja, glede tvoje estetike! Ja kje pa je? A mislis tisto pacarijo, ki si napisala, pa notri smeskote dajala, ki tako pasejo kot kravi boben! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 [/b] Jest se nism iz tistih starih casou, ne! dobili 10 fotk tipove mačke, ruby a mi lahko tole prevedes, prosim! Me veseli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Me veseli sm se zafrklna, sm precita 10 fotk razlicnih tipov mack in zato sem napisala, da ne razumem, ker je bilo tako slovnicno zakomplicirano, da sem se kar zapicila v "to"! Bolj pravilno bi moralo bitri napisano: 10 fotk NJEGOVE macke, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Lani poleti, bivsi sodelavec. Je sel s svojim avtom sluzbeno v LJ, pa nekje na poti, kar na sredini ceste stoji avtomobil, z odprtim pokrovom motorja, pa zraven clovek, ki maha.Ustavi, ta, ki je mahal, se mu kar vsede v avto.Mu proda storijo, da mora biti jutri v Ankari, ker ga tam caka brat, da je ultra nujno, da....da mu je zmanjkalo bencina, pa nima denarja.Pa s prsta na roki sname dva zlata prstana, ogromna, ces, to je zamenjava za 20 tisocakov, kolikor rabim.No, ta mu seveda da tistih 20 tisoc. Pride iz LJ, jaz ravno na malici, pa mi pove on to, kar se mu je zgodilo.Pogledam jaz tista dva prstana, mu recem: "Vrzi ta dva prstana v kos, pa bodi tiho, kot da se ni nikoli zgodilo...jaz tudi ne bom nikomur povedal...se ti vsaj ne bo nihce smejal." Pa on zacuden, ne, kje pa, ce ze nista prava, pa grem na policijo.Ga prepricujem, on pa gluh...Gre na policijo, pove kaj se mu je zgodilo, policaj poslusa, potem pa odpre predal in vrze na mizo ene 15 enakih prstanov x!x , pa v smeh. No, pa ker je zgoraj omenjeni celotno zadevo razlozil se drugim, ne samo meni, se ga je prijel vzdevek "Gospodar prstanov". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 sm se zafrklna, sm precita 10 fotk razlicnih tipov mack in zato sem napisala, da ne razumem, ker je bilo tako slovnicno zakomplicirano, da sem se kar zapicila v "to"! Ne to, me veseli, da te lahko po cigarete pošljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Lani poleti, bivsi sodelavec. Pa s prsta na roki sname dva zlata prstana, ogromna, ces, to je zamenjava za 20 tisocakov, kolikor rabim.No, ta mu seveda da tistih 20 tisoc. Tole je sicer za v kakšno drugo temo, a vseeno:Tudi jaz imam na las podobno izkušnjo - ustavila sta me dva Turka, ki sta stala ob cesti z avtom, zgodba enaka, ponujala sta prstane. Ko sem bil v Rusiji, so me "naučili", kako na preprost način spoznaš ponarejeno zlato (takšni ponarejeni prstani imajo v notranjem delu tudi žig; enako kot pravi). Posliniš roko in poslinjeni del podrgneš s prstanom. Ponaredek, ki v glavnem temelji na bakru, značilno "zasmrdi". lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Tale bolj spada sem kot v temo 'zavajanje kupcev' Neki tip iz Ts je pred leti..... . 50.000 lir ali 12 jurjev današnjega slo denarja. DRAGI BRALCI! Ce meni nekaj ne da miru, mi ga ne da in mi ga ne da! Poglejte to menjavo, ze samo tukaj se vidi, kaksno pretiravanje! Mogoce pa ima tale ruby tudi kaksno menjalnico. Navesti moram, da skoraj cisto vsak Slovenec ve, da je bilo 50.000 lit pribl. 6.000 tolarjev! to ve vsak osel, torej, tudi jaz! Zdaj pa je 50.000 lit pribl. 25 €, ne cisto tocno bom napisala = 25.82 €! Zatorej vse naprosam, da predno pridete v TS mi telefonirajte, da vam bom dala tocen naslov sigurne Menjalnice, da ne bi slucajno padli v roke Rubyjini druzini! AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Tole je sicer za v kakšno drugo temo, a vseeno:Tudi jaz imam na las podobno izkušnjo - ustavila sta me dva Turka, ki sta stala ob cesti z avtom, zgodba enaka, ponujala sta prstane. Ko sem bil v Rusiji, so me "naučili", kako na preprost način spoznaš ponarejeno zlato (takšni ponarejeni prstani imajo v notranjem delu tudi žig; enako kot pravi). Posliniš roko in poslinjeni del podrgneš s prstanom. Ponaredek, ki v glavnem temelji na bakru, značilno "zasmrdi". lalalaVčasih so po Beogradu kar narezane tulce od patronov za zlate prstane prodajali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 tip rokodelec v prostem času, se je z šraufncihgerjem v uč...pride naslednji dan na šiht v pisarno...pa ga beli ovratniki vprašajo, kaj je delal, da ma tako plavga..pravi me je babnica v uč, če bi vam po resnic povedal , mi itak neb verjel LIA Da, res se je prav za smejat, ko vidis TOLE MENJAVO - 50.000 lir = 12.000 tolarjev!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ruby, men si pa prov simpatična - poveš kr misliš, pol te pa zarad tega, k si enmu na žul stopila, ta kresne po glav pa ti pol s hudobnim zmagoslavjem dokazuje tvoje napake pa še drugim se hval s tem. Ušeč m* je tvoja zadržanost ob tmu - psi lajajo, a karavana gre dalje x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ruby, nosorog! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Zakaj pa ti tako minimalno zahajaš v "Duhovnost"??? ....samo v Kristale in Čwekarije... L.P.D. Ornk prebrskam teme le takrat, kadar res nimam kaj početi. Zdele pa mam v delu eno skripto, tako da ... lalala.com Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 kako skripto pa? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 kako skripto pa? Učbenik holistične radiestezije za Sekcijo terapevtov naravnega zdravljenja. čačača Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ne mene prašat Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. november 2005 Avtor Prijavi Deli 23. november 2005 V glavni vlogi tele traparije sva pa midva z mojim psom Pavletom: - S Pavletom sva že ogromno let k rt pa srajca - povsod hodi z menoj; tudi v gostilne. V enem od litijskih lokalov sva bila bolj ali manj redna gosta, tja pa je zahajalo še ene par komadov, k so mel pse. Vse lepo in prav, dokler ni enkrat kelnarca s polnim pladnjem pijače po nesreč pohodila enga psa, ta pa je popizdil nanjo, nakar ji je od strahu pladenj padel po tleh-ful razbite steklovine. Lastnik lokala je sklenil, da bo psom vstop prepovedal in na vrata so napopali nalepko s prečrtanim nemškim ovčarjem.Čez ene dva dni prideva midva s Pavletom. Sedem za šank, naročim kofe, Pavleta pa sem mel pri nogah. Pride lastnik lokala, pokaže najprej na Pavleta, nato pa na nalepko s prečrtanim psom na vratih in vpraša:"Vidiš tistle."Jaz pa: "Vidim. Sam tamle je prečrtan nemški ovčar, moj pes pa je koker španijel." Tip je sam zavil z očmi in šel stran. lalala.com Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 ja, zanimiv... pol je pa tvoj pavle sleku jackee in je biu u resnici ovcar ja, in to bo pomenilo kaj? predvsem mislim kaj bo to pomenilo za radiesteziste amaterje? pa verjetno tudi za vse.. 'terapevte' !??--------Učbenik holistične radiestezije za Sekcijo terapevtov naravnega zdravljenja.čačača Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Saj ni res, pa je! Binga-Bonga je najboljša! V čem že? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Saj ni res, pa je! Binga-Bonga je najboljša! V čem že? A je to kviz? Ce je, ti puvem tocn udgovor: V USEM! Prijazno pa si pojdi pugledat med sliko dneva, na predzanji strani je zarocenka zate, ves? Pridn, hvala! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 A je to kviz?... Prijazno pa si pojdi pugledat med sliko dneva, na predzanji strani je ...Kaj ti mi ne verjameš? Ne, vidim da mi verjameš, sicer ne bi dala gor svoje slike, s katero bi osvojila (morda posvojila?) kakšnega fanta ala'Seal. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borisz 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 ...moj pes pa je koker španijel." Moj Tačko je pa koker štrasenpotpuri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Kaj ti mi ne verjameš? Ne, vidim da mi verjameš, sicer ne bi dala gor svoje slike, s katero bi osvojila (morda posvojila?) kakšnega fanta ala'Seal. Potem pa pejt se u Fotke3, tm pa so kumentarji, k so me za eno zamenal! Pejt, pejt! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Modratrobentica 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 Jest pa tebe od nekod poznam BINGA BONGA sva se srečali v RIMU hm ja ja si bla pa med samimi holivudarji tko kt jest ti bom že povedala v kerem hotelu sva ble v RIMU Citiraj sem najlepša in najboljša kreacija narave ))) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.