Skoči na vsebino

saj ni res - pa je!

nosorog

Recommended Posts

Guest mačona
:vragec:

in to vse samo zato, da se ne sprashuje: "Le kaj mi je tega treba bilo!" x:Dx x:Dx x:Dx

pa še tašče mu ni treba spoznati sploh ... raje izbere mirnejšo pot ... x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 115
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Ix Sej piše gor valda, sm šla še enkrat pogledat, jst pa orhideja x:Dx sej sm mal blond no morate razumet x;)x ...uglavnem grozn zgleda :xx!: verjetn prav tako grozno kot črna vdova ko popapca svojega partnerja med sexom :O: :xx!:

Jst ne bi imel nic proti, ce me moja med seksom popapca x:px , bi vsaj umrl srecen x:Dx !

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

knjige obstanejo stoletja,in do njih ima dostop skoraj vsak,,

nekatere pa so nedostopne.

ja,niso za vsakega.

poraja se mi uprašanje-čemu človek napiše knjigo?

z željo posredovati svoja dognanja ostalim?

in je možno da nekdo bere lastne knjige iz prejšnjih življenj,

nevedoč da jih je pisal ker se je zavedal da jih bo rabil?

danes pa jih piše zato,ker se zaveda da jih bo v naslednjem življenju rabil?

HALO MODRIJANI....A ŠE TUHTATE?

PRIZNAVATE REINKARNACIJO A ODGOVORA ŠE NI'

HALO MODRIJANI....A ŠE TUHTATE?

PRIZNAVATE REINKARNACIJO A ODGOVORA ŠE NI'

Knjiga je pač ena tistih nujnih stvari, ki jih moraš nardit v lajfu; saj veš - napisat knjigo, naredit potomca, skočt s padalom, iti čez ogenj ... x:o)x

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Knjiga je pač ena tistih nujnih stvari, ki jih moraš nardit v lajfu; saj veš - napisat knjigo, naredit potomca, skočt s padalom, iti čez ogenj ... x:o)x

ODGOVORI.

• 3 weeks later...

ALI STE VEDELI ...

- da je nemogoče polizati komolce

- da krokodil ne more iztegniti jezika

- da med raziskavo, ki so jo opravili na približno 200.000 nojih in ki je trajala 80 let, niso niti enkrat opazili, da bi kateri noj dal glavo v pesek/zemljo

- da so prašiči fizično nesposobni pogledati v nebo

- da več kot 50% ljudi na tem svetu ni še nikoli govorilo po telefonu

- da podgane in konji ne morejo bruhati

- da če premočno kihnete, si lahko zlomite eno rebro

- da če skušate zadržati kihanje, vam to lahko povzroči pok žile v možganih ali v zatilniku in lahko tudi umrete

- da se podgane razmnožujejo tako hitro, da ima lahko par v 18 mesecih več kot 1 milijon potomcev

- da so vžigalnik izumili pred vžigalicami

- da je 35% ljudi, ki vpisuje oglase med osebne stike, kjer iščejo partnerja, poročenih

- da je v svetu 23% problemov pri fotokopirnih strojih povzročenih s strani ljudi, ki se usedejo na stroj, da bi si fotokopirali zadnjico

- da v času enega življenja med spancem požre človek okoli 10 pajkov in 70 drugih žuželk

- da večina šmink vsebuje ribje luske

- da tako kot prstni odtisi, je tudi odtis jezika drugačen pri vsaki osebi

- da je bila Coca Cola sprva zelena

- da je American Airlines l. 1987 prihranil 40.000 USD s tem, da so iz vsake solate, postrežene v 1. razredu, vzeli ven po 1 olivo

- da račje gaganje ne odmeva in nihče ne ve, zakaj

- da vsak kralj v kartah predstavlja po enega velikega kralja iz zgodovine. Pik: kralj David, Kriz: Aleksander Veliki, Srce: Karel Veliki, Kara: Julij Cezar

- da je 111,111,111 x 111,111,111 = 12,345,678,987,654,321

- da če ima spomenik konja z jezdecem v parku dvignjeni obe sprednji nogi, je oseba umrla v boju. Če ima konj dvignjeno samo eno nogo, je oseba podlegla poškodbam v boju. Če ima konj vse 4 noge na tleh, je

oseba umrla naravne smrti

- da ime Jeep izhaja iz ameriške kratice "General Purpose" vehicle, G.P.

- da desničarji povprečno živijo 9 let dlje od levičarjev

- da ščurek lahko živi 9 dni brez glave, preden umre OD LAKOTE

- da so sloni edine živali, ki ne morejo skakati (na srečo)

- da se človek povprečno nasmehne 15-krat na dan

- da imajo komarji zobe

- da sta Miguel de Cervantes in William Shakespeare, ki veljata za največja pisatelja v svojih državah, oba umrla 23. aprila 1616

- da si je 75% oseb, ki je prebralo ta članek poskusilo polizati komolec?

(Vir neznan - dobila po mailu.)

ALI STE VEDELI ...

Super tole. Jaz pa danes po mailu pričakujem cikel: "Veliki" trenuci jugoslavenskih sportskih komentatora". Včeraj mi je tip, ki mi bo to poslal malo povedal o "cvetkah" iz vsebine. Ena od njih:

- Neki srbski nogometni komentator je po TV komentiral nogometno tekmo. Ni bil na licu mesta, ampak je komentiral iz studija, na osnovi evrovizijske slike. Prišlo je do menjave igralca in na evrovizijskem tekstu je pisalo - substitute (angl. zamenjava). Komentator pa: "A sada u igru ulazi iskusni Substitutes." x:Dx x:Dx x:Dx

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ko smo ravno pri športnih komentatorjih... x:Dx

Kdo je že bil oni naš ki je na neki zimski olimpiadi napovedal hitrostno drkanje namesto hitrostno drsanje... x:Dx x:px :wOOt:

Mislim da je bil Stare... x?x xDDx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ene par cvetk iz sikla "biseri YU komentatora"

Velid Spaho:

"Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedelja."

(režiser je zumiral Ronaldov uhan) "Sreća što je Ronaldo fudbaler, inače, da je bokser, kakav bi to zalogaj bio za Tysona."

(Mohamed Ali, ki ima Parkinsonovo bolezen, na OI v Atlanti prižiga olimpijski ogenj):"I pogledajte Muhameda Alija, ruke mu se tresu od uzbuđenja."

Miroslav Rede (tekma med Realom in Juventusom): "Tko prvi zabije gol, biti če u prednosti."

Dobroslav Gajić: "Ovo je takmičar iz San Marina, male ostrvske državice usred Atlantika."

Sreto Sćepanović: "Našeg boiksera Svetomira Belića, dragi gledaoci, prepoznaćete po belim gačicama, a njegovog protivnika, Motungua iz Kenije, po crnim gačicama."

Mladen Delić (Argentina : Nizozemska 1:1, tik pred koncem tekme): "Ako se utakmica završi 1:1, igraće se produžeci, pa ako i onda ostane nerešeno, nova utakmica će se igrati u sredu ... Jao, pa ja imam avionsku kartu za ponedeljak ... Da li će oni meni da dozvole da promenim kartu ... Kako ču ja da se vratim?"

Marjan Sedlaček: "Kada Jestratijevič ovako šutne slobodno bacanje, ili ga pogodi ili promaši ..."

Miloš Topalović: "Obratite pažnju, na stadionu u Istambulu samo policijski psi nemaju brkove."

Jordan Ivanović (SP v USA, na Giant stadionu): "Eto nas na đoint stadionu."

Zvonko Mihajlovski:

"Zadovoljio je trenera i zato sada igra."

(Hokej) "Okrenuo ga je na kocki leda koja bi stala u ćašu viskija."

"To je bila veća opasnost za avione tipa Avacs, nego za gol Pandurovića."

(počila je žoga)"I lopta je sada pukla ko staklena kugla od porcelana."

"Kiša pada iznad leve korner zastavice."

Vladanko Stojaković: "Na stadionu se okupilo oko 30 hiljada dinara."

(počasni posnetek po neizkoriščeni šansi): "A evo sada identične situacije."

Mirko Kamenjašević:

"Gol, gol ... kurac gol, stativa!!!"

"Slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal. Topovski udarac i gol. Kurac gol, prečka ... Sjedi mali, pička ti

materina, ništa ne vidim." (dobil 6 mesecev suspenza)

Po povratku:

"Vahid Musemić u izglednoj šansi i ništaaa ... Ali opet Musemić dolazi do lopte, udarac - i golman brrani, kod lopte opet Musemić ...prečka!!! Musemić ovaj put glavom i opet je promašio, jeb'o mu ja mater smotanu!!!" (2 leti suspenza)

lalala

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...