Skoči na vsebino

saj ni res - pa je!

nosorog

Recommended Posts

Kok s* ti ena tečnoba, binga bonga, čist u vsak drek morš zabadat svoj nos :vragec: Kolkr jest vem, se je to res zgodil takrat, ko ne tebe ne princeske še na svet ni blo, koko bi se pol lohko zgodila princeski x?x x!x :vio: Men jo je povedov moj tastar fotr, k*je delov u Iskri, pa mene tud takrat, k* se je zgodl, še ni blo na svet. Je pa ta zgodba tolk znana po Kran pa po cel Gorensk de je ratala že vic, čeprov si ga prsvajajo razne princeske pa binge pa husoti pa mujoti. x:Dx xDDx x:o)x x8Dx Dej rajš izbolšej svoje čvekarije tle na forumu pa preid rajš od kvantitete na kvaliteto, če si tolk brihtna :eek:
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 115
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kok s* ti ena tečnoba, binga bonga, čist u vsak drek morš zabadat svoj nos :vragec: Kolkr jest vem, se je to res zgodil takrat, ko ne tebe ne princeske še na svet ni blo, koko bi se pol lohko zgodila princeski x?x x!x :vio: Men jo je povedov moj tastar fotr, k*je delov u Iskri, pa mene tud takrat, k* se je zgodl, še ni blo na svet. Je pa ta zgodba tolk znana po Kran pa po cel Gorensk de je ratala že vic, čeprov si ga prsvajajo razne princeske pa binge pa husoti pa mujoti. x:Dx xDDx x:o)x x8Dx Dej rajš izbolšej svoje čvekarije tle na forumu pa preid rajš od kvantitete na kvaliteto, če si tolk brihtna :eek:

Ta resnična zgodba mi je pa všeč! xcivx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx

PA ŠE RES JE x!x x:Dx x:Dx x:Dx

xnckrivx

Tale zgodba je tudi resnična, zgodila pa se je pred mnogimi leti v tovarni Iskra v Kranju :sori:

V Iskri je bila zaposlena neka Japonka, ki je našla v neki svoji sodelavki (Slovenki ) zelo dobro prijateljico. Ta jo je tudi učila pravilno govoriti slovensko - če je Japonka rekla n.pr. "Sem bil doma", ji je Slovenka rekla:"Misliš reči "Sem bila doma"?

Neki dan pa je bila Japonka silno slabe volje. Slovenka jo je vprašala, kaj ji je, Japonka pa je rekla:"Moja mož tko zanič fuka!"

Slovenka jo je spet popravila:"Misliš reči "moj mož"?

Japonka pa:"Ne, tvoja mož dobr fuka, moja mož zanič!"

:sori: :inocent: :O:

x:Dx x:Dx x:Dx

Sorry, ampak tale je star kot Zemlja in ima miljon variant... x:Dx x:o)x

Je pa dober... x:Xx x:o)x x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

:eek: Tole je bilo menda res... x:Dx

Zgodilo se je v kranjski Iskri.

Nekdo je nekaj pral v bencinu in je potem tisti umazani bencin zlil v WC in potegnil vodo.

Ampak bencin je lažji od vode in ga ni vsega potegnilo noter...

Za njim je nekdo prišel srat.

Vsedel se je na školjko in prižgal čik, vžigalico pa vrgel v školjko... :wOOt: :bomb:

Naprej mislim da ni treba razlagat... x:Dx x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Za vse, ki vas zanimajo Japonci: Prvi Japonec v Sloveniji je Takashi Tokuhisa, prisel je pribl. 30-imi leti. Potem pa doooolgo ni bilo nobenega.... larifari tisto o Japonki, dejta se mal zase brigat, vidva drekaca!

:!: :!: :!:

Tisti, ki povsod in vse vedno prav ima,

često je osamljen in brez prijatelja :!:

:C: :V: :sori: :o|o:

KRATKO + JEDRNATO

:zoro: Pred špegu se postav pa tole še seb povej. Kdo na forumu pa še b*l vtika nos u usak drek x:Dx x?x x!x

Zalostno, da tvoja pisanja imenujes "drek", vidis kako nizko se cenis!

No, ko smo pa ze pri resnicnih zgodbah, pa se tale:

En v avtobusu prdne, za njim en prav naglas zapiha, obrne se, vidi crna in rece: Joj, oprostite, se nkol se mi ni uneu!

xsmx

ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Zalostno, da tvoja pisanja imenujes "drek", vidis kako nizko se cenis!

xsmx

Tole smatram kt en priznajne, de res svoj nos pusod utikaš x:o)x Zakva pol drugm gubezdaš, nej se zanimajo zase :vragec: Sploh pa jest še n*kul nism nubenmu reku DREKAČ :xx!:

Tvoj besednak je tko izborn, kokr de b* ga puverbala od tistga ubilbse-ja, k*je tkole do 20. septembra tle na forumu klamfe srou, pa usi smo imel po negovem usrane gobce. De nis ti negova inkarnacija, sej je nekej gruziu, de se bo fentou x:Dx x8Dx x:o)x x?x. Kmau za nim si se pa ti pujavla tlele na forumu x:Dx xDDx x^x

Tvoj besednak je tko izborn, kokr de b* ga puverbala od tistga ubilbse-ja, k*je tkole do 20. septembra tle na forumu klamfe srou, pa usi smo imel po negovem usrane gobce. De nis ti negova inkarnacija, sej je nekej gruziu, de se bo fentou x:Dx x8Dx x:o)x x?x. Kmau za nim si se pa ti pujavla tlele na forumu x:Dx xDDx x^x
A prou usi, al sam ti, pa se gdo?
ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA

Za vse, ki vas zanimajo Japonci: Prvi Japonec v Sloveniji je Takashi Tokuhisa, prisel je pribl. 30-imi leti. Potem pa doooolgo ni bilo nobenega.... larifari tisto o Japonki, dejta se mal zase brigat, vidva drekaca!

Jok, brate, odpade! V naši stolpnici je tud živela ena japonka....in je v Slo vsaj že 25-30 let. Sam mislm pa, da ni v Iskri delala. :inocent:

A prou usi, al sam ti, pa se gdo?

Ja, prov vsi smo ga spluval. x:Dx Pejt v temo KJE SE NAHAJA. Sej maš cajt, pa si mal preber njegove ljubezenske izjave. x:Ix

Lani poleti, nekaj kilometrov stran od mene.

Sobota, zvecer, poroka.Trije mulci, dva ze polnoletna, nimajo kaj delati, se eden spomni,da je njegov oce policaj, pa da ima doma v omari eno uniformo.

Se en oblece v njo, vzame svetilko, pa gredo na bliznjo cesto.

Ostala dva cakata v grmovju, se pripravljata na salve smeha.

Pripelje prvi avto, ta v policijski uniformi stopi na cesto, zacne mahati s

svetilko, ustavi avto.

Kaksen je konec dogodka ?

No, ker sreca nikoli ne pociva, je bi v tem prvem ( x!x ) avtu,

katerega so ustavili, pravi policaj v civilu. :OO!:

Vse tri zbasal v avto in peljal na policijsko postajo :vragec: x:Dx x:Dx x:Dx

x^x x:)x x:Ix

O pripetljaju z Japonko sem se znova pozanimala pri svojem starejšem sorodniku, ki je takrat delal v Iskri in zgodbo mi je znova potrdil kot resnično. Celo to je dodal, da pred več kot 30 leti ni delala v Iskri le ena Japonka, ampak celo dve. Mož od Japonke iz vica je tudi delal v Iskri, bil je Slovenec in nikakav.

Povedal pa mi je tudi naslednje anekdote, ki jim je bil sam priča - razen zadnji - o tej mu je poročal njegov prijatelj in sosed, ki jo je osebno doživel.

Vse anekdote so o že pokojnih kranjskih profesorjih:

Anton Knap, profesor prirodopisa na osemletki Simon Jenko, je neki dan nadomeščal profesorja kemije, pa je hotel pokazati učencem, da se tudi on dobro spozna na kemične elemente, in jim zastavil vprašanje:

"No, dragi učenci, kdo izmed vas pa pozna razliko med bakrom in zlatom?"

Oglasi se hčerka znanega kranjskega zlatarja:

"Oh, sej to je pa ista figa!"

"Ja, za tvojga fotra sigurn," ji odgovori profesor.

Profesor Ropret, tudi učitelj prirodopisa, je neki dan ocenjeval znanje, pa je poklical pred tablo največjo razredno gofljo Anko in ji rekel, naj mu pove nekaj o pikapolonici.

Anka je nekaj časa razmišljala, nato pa izjavila:"

Pikapolonica je sedmopičkasta žuželka...!

nakar je profesor Ropret pripomnil:"No Anka, pretiravati pa res ni treba!"

Profesor Beleharjeva, ki je bila sicer zgodovinarka, je neki dan nadomeščala kolegico Turkovo, slovenistko. Pa je hotela ta čas izkoristiti kar za ocenjevanje znanja iz zgodovine. Pred tablo je poklicala učenca Danila in ga vprašala, kaj ve o Hadži-Prodanovem uporu. Učenec, ki ni bil kaj prida bister, je uprl oči v strop in pričel:

"Hadži-Prodan je vodil upor...hm, hm...Upor je vodil Hadži-Prodan..hm, hm...

Profesorica je nekaj časa čakala, nato pa mu rekla:

"No, če mi pravilno sestaviš en vprašalni stavek (najbrž se je spomnila, da nadomešča slovenistko!), pa ti ne bom dala cveka. Danilo pa izstreli kot iz topa:

"Je hadži-Prodan vodil upor?"

Mlad profesor matematike, ki je učil le 3 mesece, ker je nato moral iti služit domovini (k vojakom), je poklical k tabli Jožico in ji narekoval enačbo, ki jo je Jožica napisala na tablo, nato pa samo buljila vanjo. Profesor je bil mehkega srca, zelo težko je dal cvek, pa je vprašal Jožico:

Jožica, dej povej mi en razlog, zarad katerga ti ne bom mogel dati cveka!"

Jožica boječe reče:"Dons mam god!"

Profesor se zasmeje in reče:Dovolj dober razlog!" in jo pošlje v klop. Nato k tabli pokliče Francko. Tudi ona ni znala rešiti enačbe. Profesor jo vpraša:"Francka, a je teb tud ime Jožica?"

Tone Opeka, profesor zemljepisa na kranjski gimnaziji, je tudi neki dan ocenjeval znanje, vendar ni klical k tabli, ampak je vprašani učenec lahko stal kar ob svoji klopi.

Postavi torej učencu težko vprašanje in čaka na odgovor. Učenec premišljuje in premišljuje in premišljuje, pa mu šepne njegov nagajivi sošolec:

"Dej reč Ceglu, da je osel!"

Profesor Opeka pa nato zarohni:"Nič prišepetavanja! Bo že sam do tega prišel!"

x:Dx x8Dx xDDx x^x x:)x

8.12.1980 - New York - MARK CHAPMAN s petimi streli v hrbet ubije JOHNA LENNONA in potem pripoveduje:

Bil sem kot en podivjan vlak, nic me ne bi moglo zaustaviti. Pove tudi, da je zacutil neko silo, ki ga poriva in sili, in ki se ji ni mogel upreti. Ko je videl prihajati Lennona, zaslisi "en glas", ki mu narekuje: Daj naredi, naredi!....

Moski, ki ima zdaj 50 let je bil aretiran takoj na kraju zlocina. Obsojen na 20 let. Lansko leto so mu zavrnili pogojni izpust z navedbo: Srkajno krut v svojem zlocinskem delu.

V gradu Ponoviče pri Litiji je gostinski lokal, ki je trenutno zaprt. Pred leti, pred prenovo, je imel moški WC tega lokala le eno kabino za srat. Situacija:

- Veselica. Ful folka. Enga tipa prime srat in gre na sekret. Hoče v edini sralnik, a opazi, da je zaseden. Nekaj časa čaka pred vrati in malce menca, potem pa potrka na vrata in reče: "Daj hitro, drugače se bom usral."

Od znotraj pa se zasliši odgovor:"Blagor ti."

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Tale bolj spada sem kot v temo 'zavajanje kupcev' :palec:

Neki tip iz Ts je pred leti objavil v lokalnem časopisu naslednji oglas : po povzetju pošljem 10 slik nagajive vroče mačkice, v najbolj nenavadnih pozah :fiju: . 50.000 lir ali 12 jurjev današnjega slo denarja.

Folk ga je dobesedno zasul s povpraševanjem. Ta je počakal 10 dni, zbral vso pošto, in razposlal slike.

Vročemačkeželjci so za 12 jurjev dobili 10 fotk tipove mačke, slikane iz različnih kotov.

:wOOt: xnckrivx x;)x

xg:Dx xg:Dx xg:Dx

1. A mi lahko poves naslov tega casopisa?

2. Lahko, da je bil tak oglas, vsak lahko napise kar hoce.

3. Kako ves, da je pocakal 10 dni in zbral posto in koliko jo je bilo?

4. In ti mislis, da so Trzacani, ki so najbolj skrti v celi Italiji, placali po 25 € za tako neumnost in to se masovno!

Dejmo no dejmo, tko hudo pa spet ni pr ns!

Jaz pa sem ti tole odgovorila in vprasala! Kako so ljudje vsevedni! In kam mislis se to objaviti? xsmx

Ruby, vidis, meni je pa tvoj nick grozno blescec! Ves, navajena sem barv, spektakla ze od malega, cirkusa, zatorej pa nisem otozen in zabublen tip cloveka! Pa tudi zavisti ne premorem, tako kot jo ti in pa skoraj vse Trzacanke! Pa, povej mi, v katero solo si hodila? A mogoce na visjo matematicno?xsmx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...