Skoči na vsebino

Help!

hačepsut

Recommended Posts

Več glav več ve...

"Preganja" me neka oseba s katero lahko rečem, da sem imela nekoč telepatske izkušnje. V to osebo sem bila tudi močno zaljubljena. Nikoli ni šlo dlje od hrepenečih pogledov. Ne vem zakaj se mi zdaj o njem tako v živo sanja po dolgih letih. Zbudim se zmedena in čustven nemir je zopet tu. Ne vem zakaj ima ta človek tako močan vpliv name, ob njem sem bila kot ohromela.

Mi zna kdo pojasniti, kaj se mi dogaja? Kako se rešim tega? Želim si čustvenega miru.

Deli na socialnih omrežjih

Nisi stvari razčistila. Vsedi se na rob postelje, se primi za glavo in temeljito razmisli, kaj se dogaja s tabo v zvezi s to osebo. Spomni se dogodkov, ki so privedli do te tvoje preganjavice. Razčisti s svojimi čustvi. Nadalje pojdi na svež zrak in med hojo meditiraj o tem. Ko boš prišla vzroku za tvoje stanje do dna, bo mimo.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Več glav več ve...

"Preganja" me neka oseba s katero lahko rečem, da sem imela nekoč telepatske izkušnje. V to osebo sem bila tudi močno zaljubljena. Nikoli ni šlo dlje od hrepenečih pogledov. Ne vem zakaj se mi zdaj o njem tako v živo sanja po dolgih letih. Zbudim se zmedena in čustven nemir je zopet tu. Ne vem zakaj ima ta človek tako močan vpliv name, ob njem sem bila kot ohromela.

Mi zna kdo pojasniti, kaj se mi dogaja? Kako se rešim tega? Želim si čustvenega miru.

To se dogaja zato ker si bila v njega ozirom si še zmerej zaljubljena .Ko je človek zaljubljen v nekoga sta samo dve varjante:al se ljubezen razvije kjer se trese vse okoli nas ali izvisimo kjer smo mal zabedirani za en čas pa je potem uredu čeprav rana ostane.V tvojem primeru si ostala nek vmes med tema dvema varjantama in ti ni čist jasno al si zvisela al je kej blo.Reku bi da je edin način da to zadevo z to osebo razčistš na tak ali drugačen način(pejt z njim na kavo, napiši mu pismo...).Ker če tega ne boš naredila boš obtičala v tej sredini obupa za skos......pogumno hačepsut.... xDDx xsrcx xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...