Skoči na vsebino

Slabi aspekti

Yade

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Zelo dober aspekt - totalno power inteligenca, prodoren um, zato sem rekla, jasno sliko, ker je aspekt z NE dbest, nic ne megli te slike...

Cakaj... jaz sem mislila najbrz ME s PL... da daje jasno sliko...

... ne vem kaj sem tocno tedaj govorila... z neptunom pa bi lohk mal 'meglil' zadeve, merkur - zelo veliko je odvisnega od tega, kaksni so aspekti, ki jih tvori ta konjunkcija - v tvojem primeru je DBEST, da je dober vpliv plutona (nenazadnje je vladar tvojega sonca) zaradi tega, da neptun merkurja ne bi prevec pravljicno zacaral, pac pa mu da vec smeri, intenzivnosti, z VE pa tudi, zelo mega, ker podpre vrednote... me/ne je bolj elasticna scena. ;)

Tako da to pomeni blazna intuicija, vse ti je jasno prec, zaradi ugodnega aspekta s PL lahko to usmeris sploh nekam (pa tud zarad se kakih drugih aspektov, jasno), zaradi ugodnega aspekta z VE pa daje tej konjunkciji zdravje - v smislu zdrave presoje. x^x

Cakaj zdaj pa se zgornja (*ce citiras, je sam en citat)

Aha, no saj to sem v bistvu ze zgoraj govorila, a to pac da intenzivna custva poleg omenjenega, ne da se te okol prinest... ;) - pa taksno...

Fajn je, da imas tole, ceprav ti dela guzvo (ziher) vcasih... Da ti topli Lunin vpliv in odvzame malo ostrine. x8Dx :palec:

Marsa, najlepša hvala za izčpen odgovor :palec: :2src: :palec:

Intuicijo imam pa res blazno. x^x Kar našnofam zadeve :eek: xrolleyesx

Za komentar sem prosila, ko sem prečitala vse izmenjave med tabo, Jupi in slednjič Mihelo. Na vse to se je oglasil tudi Bern, ker je ta VE-PL konjunkcija nekaj posebnega. Vendar je prav ta konjunkcija hkrati tudi v točnem sekstilu z ME-NE, ki sta tudi v konjunkciji in to čisto na začetku 9. hiše, ki je v Strelcu.

Kar seveda da drugi pomen in moč tisti osnovni 'bogomoljski' VE konj.PL.

Luna pa ima samo en aspekt in to enega najslabših: točen kvadrat s Saturnom :C: :V: . Tako da se bojim, da moja Luna ni kaj prida topla. :xx!:

Drugače pa tole izgleda tako:

7.hiša, 5 planetov; vrh v Devici, notri Luna,

potem vrinjeno znamenje Tehtnice:

*Ve na 2.stopinji in Pluton na 3. stopinji,

in

*UR na 19.59 stopinji v konjunkciji z MA na 20. stopinji

9.hiša pa cela v Strelcu: ME na 2. stopinji v konj. z NE na 4. stopinji

No, sploh ni čudno, da sem obtičala v tujini glede na kraj rojstva. Vendar čutim, da to še ni 'ta prava tujina', da bom šla dlje. Vrha 3. in 4. hiše v Dvojčku- nič me ne vleče nazaj xrolleyesx :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

Jaz imam dve konjukciji v 2 hiši, eno v peti, ter eno med prvo in dvanajsto hišo.

Prosim da ko komentira:

1. Sonce konjunkcija Jupiter ( sonce / devica / 2. hiša --- jupiter / devica / 2 hiša)

Sonce kvadrat Neptun ,,,,, Jupiter kvadrat Neptun

Sonce sekstil Uran ,,,,, Jupiter sekstil Uran

2. Sonce konjunkcija Saturn (sonce / devica / 2. hiša --- saturn / devica / 2. hiša)

3. Luna konjunkcija Neptun ( luna / strečec / 5 hiša ---- neptun / strelec / 5. hiša)

Luna sekstil Pluton ,,,,, Neptun sekstil Pluton

Luna trikotnik Ascendent ,,,,, Neptun trikotnik Ascendent

Sonce kvadrat Neptun ,,,,, Sonce kvadrat Luna

4. Venera konjunkcija Ascendent ( venera / lev / 12. hiša ---- ascedent / lev)

pojavi se tudi ena inkonjukcija:Saturn inkonjunkcija MC ( saturn / devcica /2 hiša ----- MC / bik / 10. hiša)

V karti nimam nobene opozicije, eno inkonjukcijo, 4 konjukcije, 2 trigone, 5 lekstilov in kar 8 kvadratov.

Prosim, da kdo komentira moje omenjene konjukcije. xDDx x;)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

<{POST_SNAPBACK}>Jaz imam dve konjukciji v 2 hiši, eno v peti, ter eno med prvo in dvanajsto hišo.

Prosim da ko  komentira:

1. Sonce konjunkcija Jupiter ( sonce / devica / 2. hiša  --- jupiter / devica / 2 hiša)

Sonce kvadrat Neptun ,,,,,      Jupiter kvadrat Neptun

Sonce sekstil Uran  ,,,,,        Jupiter sekstil Uran

2. Sonce konjunkcija Saturn (sonce / devica / 2. hiša --- saturn / devica / 2. hiša)

3. Luna konjunkcija Neptun ( luna / strečec  / 5 hiša  ---- neptun /  strelec / 5. hiša)

Luna sekstil Pluton      ,,,,,            Neptun sekstil Pluton

Luna trikotnik Ascendent  ,,,,,        Neptun trikotnik Ascendent

Sonce kvadrat Neptun    ,,,,,        Sonce kvadrat Luna

4. Venera konjunkcija Ascendent ( venera / lev  / 12. hiša ---- ascedent / lev)

pojavi se tudi ena inkonjukcija:Saturn inkonjunkcija MC (  saturn / devcica /2 hiša ----- MC / bik / 10. hiša)

V karti nimam nobene opozicije, eno inkonjukcijo, 4 konjukcije, 2 trigone, 5 lekstilov in kar 8 kvadratov.

Prosim, da kdo komentira moje omenjene konjukcije. xDDx  x;)x

Konjukcije niso vse slabe, tu pa ne vidim nič posebno težkega. Glede na to da je Sonce v 2. hiši in še v aspektu (konjukcija v tem primeru) z Jupitrom bo denarja dovolj. x;)x Srečo v materialnem pogledu prinaša tudi konjukcija s Saturnom

Sonce konjukcija Saturn ti daje disciplino in koncentracijo, tudi resnost takrat ko je treba...

Venera konjukcija Ascendent pa prinaša lep videz x:)x

Malo "težji" so Luna konjukcija Neptun, Venera v 12. hiši, lahko nekaj težav v ljubezni.

Sonce konjunkcija Saturn- dober aspekt?? :eek: :eek: :eek:

V ženskih kartah indicira ta konjunkcija meddrugim tudi človeka, s katerim oseba živi.

Vsa zadeva pa se nahaja v 2. hiši.

Saturn nikoli nič ne šenka na lepe oči.

Pa Jupiter v Devici ravno ne umira od dobrih orgazmov.

Kdo pa je rekel da "šenka"? Če je Saturn v zemeljskem znamenju pa je še toliko bolje. Trud sigurno more bit, brez truda tega ne bo.

Zakaj bi bil Jupiter v Devici slaba napoved??? :eek: :O:

Potem cela generacija s takšnim Jupitrom po tvoje nima sreče?

Če lahko pomagam, Jupiter je v Virgo OZVEZDJU. Za nekaj časa bo z Spica Virginis. http://users.tmok.com/~tarant8l /2005 ni nič narobe z Jupiterjem.

Spica je Alpha Virginis.

Drugač TROPIKALNO merjeno (torej kakor vi delate) Jupiter ima 12 duhov (neanorganskih bitij) zaščitnikov in jih lahko astrologi konzultirajo (sigili, pečati so komplicirani) in nekaj magov (3 trije sta na planeti) lahko komunicirajo. Z tem se vzpostavi vijetnamski zodijak, saj veste feniks, lunarni "zec", bivol...zmajček

Zmajčeki so obstajali in obstajajo...

<{POST_SNAPBACK}>Kdo pa je rekel da "šenka"? Če je Saturn v zemeljskem znamenju pa je še toliko bolje. Trud sigurno more bit, brez truda tega ne bo.

Zakaj bi bil Jupiter v Devici slaba napoved??? :eek:  :O:

Potem cela generacija s takšnim Jupitrom po tvoje nima sreče?

Saj nisem nikjer napisala, da je Jupiter v Devici slaba napoved! :eek: Halo?

Jupiter je presežnik in dobrotvor, benefik, vendar je v Devici, kar pomeni, da ni preveč dobro postavljen, ali če hočeš -se tam ne počuti prav dobro, ergo: tudi deluje torej ne najboljše, čeprav se strinjam, da je 'gola' konjunkcija SO z JU res kravljevska.

Vendar: čitam Liljin post, da je taisto Sonce tudi v konj. s Saturnom, vsi trije pa so v kvadratu z Luno in Neptunom, ki sta v konjunkciji. Sonce lahko simbolizira očeta, pa tudi partnerja. Obravnavati ločeno posamezne aspekte žal, ali k sreči po moje ni mogoče.

To je bilo sporočilo mojega posta.

<{POST_SNAPBACK}>Saj nisem nikjer napisala, da je Jupiter v Devici slaba napoved! :eek: Halo?

Jupiter je presežnik in dobrotvor, benefik, vendar je v Devici, kar pomeni, da ni preveč dobro postavljen, ali če hočeš -se tam ne počuti prav dobro, ergo: tudi deluje torej ne najboljše, čeprav se strinjam, da je  'gola' konjunkcija SO z JU  res kravljevska.

Vendar: čitam Liljin post, da je taisto Sonce tudi v konj. s Saturnom,  vsi trije pa so v kvadratu z Luno in Neptunom, ki sta v konjunkciji. Sonce lahko simbolizira očeta, pa tudi partnerja. Obravnavati ločeno posamezne aspekte žal, ali k sreči po moje ni mogoče.

To je bilo sporočilo mojega posta.

Lilija je vprašala samo za konjukcije, jaz ostalega niti nisem toliko gledala, zdaj vidim da je tudi Neptuna veliko. Seveda nima smisla nek položaj posebej razlagat in se samo v to vpičit, ker je lahko spet nekaj drugega to naredi drugače.

Treba bi bilo celo karto pogledat.....

Za to pa je potrebno časa.... :inocent:

x:)x x:)x xDDx xDDx x;)x x;)x :palec: :palec:

Vsem se zahvaljujem za komentare.... x;)x xDDx

nisem pa najbolj razumela komentara od antana

.Yade in Ruby... vesela sem bila vajinih komentarov..a prosim ne se kregat zaradi mojega posta.....zanimale so me omenjene konjukcije ki se pojavljajo v moji karti in tudi seveda v povezavi z omenjenimi aspekti, ki sem jih navedla......

...Bern a imaš tudi to konjukcijo......prosim, da še ti komentiraš kaj moj post o omenjenih konjukcijah in o aspektih, ki so na nek način povezani z omenjenimi aspekti.

xDDx x;)x x:Dx xDDx x;)x :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

...Bern a imaš tudi to konjukcijo......prosim, da še ti komentiraš kaj moj post o omenjenih konjukcijah in o aspektih, ki so na nek način povezani z omenjenimi aspekti.

xDDx x;)x x:Dx xDDx x;)x :palec:

Bern ti je že mal nazaj omenil, da mu s to konjukcijo nič ne manjka. :palec:

No, lahko se tudi reče, da ni čisto vseeno, kje je ta konjunkcija in s čim je povezana. Če je moja blizu MC in v dobrih aspektih, to ni slabo, če pa je recimo kvadrirana s kakimi težavnimi planeti in njihovmi energijami, je pa to jahko povsem druga pesem. Po možnosti v kaki osmi hiši... Huh!

x:)x

<{POST_SNAPBACK}>Jaz imam dve konjukciji v 2 hiši, eno v peti, ter eno med prvo in dvanajsto hišo.

Prosim da ko  komentira:

1. Sonce konjunkcija Jupiter ( sonce / devica / 2. hiša  --- jupiter / devica / 2 hiša)

Sonce kvadrat Neptun ,,,,,      Jupiter kvadrat Neptun

Sonce sekstil Uran  ,,,,,        Jupiter sekstil Uran

3. Luna konjunkcija Neptun ( luna / strečec  / 5 hiša  ---- neptun /  strelec / 5. hiša)

Luna sekstil Pluton      ,,,,,            Neptun sekstil Pluton

Luna trikotnik Ascendent  ,,,,,        Neptun trikotnik Ascendent

Sonce kvadrat Neptun    ,,,,,        Sonce kvadrat Luna

4. Venera konjunkcija Ascendent ( venera / lev  / 12. hiša ---- ascedent / lev)

pojavi se tudi ena inkonjukcija:Saturn inkonjunkcija MC (  saturn / devcica /2 hiša ----- MC / bik / 10. hiša)

Prosim, da kdo komentira moje omenjene konjukcije. xDDx  x;)x

Recimo takole:

Ker ni čisto vseeno, kako si sledijo planeti v neki konjunkciji ali steliju, je iz tega mogoče sklepati naslednje:

Tu očitno ne gre samo za konj. SU in JU, ampak zraven tudi SA, ki to isto Sonce nekoliko "ohladi" in zakompleksira; v TEM primeru lahko Jupiter, namesto da bi prinesel srečo, to zakompleksiranost samo še potencira, še posebej zaradi povezanih kvadratov. Z NE in Luno istočasno. V špilu je torej nekako pet planetov (kot praviš "8 kvadratov") in ne samo ena ali druga konjunkcija. Zaradi tega je razlaga malo težja.

Tukaj se kot astrolog ne bi spuščal v analizo, ker je neprimerno bolje imeti in videti karto pred seboj. Ker tam se lepo vido, da je na primer v karti najprej SA v drugi hiši ter potem še SU in JU, kar niti ni slabo, ali pa najprej JU in SU ter potem SA, kar je malo slabše. Recimo.

Pozdrav!

Neka oseba ima Mars kvadrat Pluton, poleg tega pa je Mars v 12. hiši. :cry:

Kar težak se mi zdi ta položaj, me pa zanima na kak način naj obvladuje svoj temperament, čustvene izbruhe...

Bi bilo boljše če to odvečno energijo usmeri v šport, ali pa bi bila meditacija boljša rešitev?

xscratchx

Če ima Marsa v 12. pa kvadriranega s Plutonom, bo utrpel nasilje - lejte kaj mi delajo. S tem da Mars v 12. praviloma ni borben. Prej jih faše kot pa daje.

Da bi se s takim horoskopom ukvarjal s športom, bi bilo zelo dobro, mislim pa, da ni kaj dosti mogoče.

Meditacija bi bila po mojem boljša.

Aja, a da ni borben :inocent: a ni kao boh vojne pa to... ?

no, morda pa se osebe vseeno ne izrazajo na tak nacin, morda bolj z borbo v sebi??

ali celo drugace? jst mam masr v skorpii, pa bi reku, da mi borbe celo primanjkuje, tako da kar se tega tice si povedal prav :palec:

sicer pa ??

ampak meni ta opozicija sonce - asc ne da mira :o|o:

na stro.com pise tko in zelo drzi, kar so mi cel life potrjujejo izkusnje :V: ne vem pa, kaj bi se taka opozicija lahko prinesla?

morda: sonce je v ribah 7 hisa, asc pa v levu. riba in lev skupja :o|o: ma ja, ogenj in voda. ker je pac opozicija in menda naj se zadeva pac ne bi nekako spremenila, naj bi nasel neko sprejemljivost tega v sebi; se naucil s tem zivet. mislim, da mi kar dobro gre :vio: sampotem se pojavi tu se luna (oven v 8 hisi in venera - oven v 9 hisi) pa nastane shtala.

Sun Opposition Ascendant

The Sun opposition the Ascendant shows that you are easily impressed by people you meet and hope that they will be similarly impressed with you. You attract powerful individuals with strong egos who always try to gain dominance over you. Without realizing it, you are showing that you doubt your own significance, in the hope that others will reassure you.

--------

Če ima Marsa v 12. pa kvadriranega s Plutonom, bo utrpel nasilje - lejte kaj mi delajo. S tem da Mars v 12. praviloma ni borben. Prej jih faše kot pa daje.

Da bi se s takim horoskopom ukvarjal s športom, bi bilo zelo dobro, mislim pa, da ni kaj dosti mogoče.

Meditacija bi bila po mojem boljša.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...