Skoči na vsebino

Slabi aspekti

Yade

Recommended Posts

Ja - Luna op. Saturnu je po vplivu in tezi morda nekaj 'podobnega' kot Luna/Pluton..

To so zoprni aspekti.

Prav tako tezek aspekt je (a na drugem nivoju) Sat. opp. s Soncem - poznam jih ful...

To pa res nosijo svet na ramenih - tezko, zelo tezko se sprostijo...

Enim pa tecno deluje recimo stelij: Mars/Uran/Pluton (tega ima nasa generacija ful v devici), pa je to potem VECNA vznemirjenost za vsako brezvezno stvar.

Mislim pravzaprav celo, da so ravno aspekti tisti najbolj vplivni.. pri posameznem chartu...

Ker delujejo pri vseh 'sistemih' - razmerja so pac enaka.

Ker - ce si se tako skulirana riba, tehtnica ali rak, z mocnim plutonom, marsom ali saturnom bos imel cisto drugacno, predvsem pa mocnejso energy.

Ce pa z Uranom, recimo, ali neptunom, pa spet druga vibracija - se bolj etericno vse skupaj, a ekstremno nervozno, zivcki vedno cisto na koncu...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni!

Sem nova tule na forumu, te teme še tudi nisem nikjer zasledila, zato me zanima kakšni so po vašem mnenju najslabši aspekti. Moj fant ima recimo venero opozicija pluton, saturn opozicija pluton in še veliko ostalih po mojem kar slabih aspektov. Kateri pa so tisti, ki se jih moramo "paziti"?

Slabi aspekti!?

Misliš na lastnosti?

Ni slabih lastnosti - so samo lastnosti!

Težave nastopijo, ko imamo medsebojne odnose in želimo pri drugem nekaj razumeti, uskladiti, doseči ....

Če mi pišeš in pošlješ vajine rojstne podatke, pa ti napišem kaj več.

Če si upaš, da bi bilo to objavljeno na forumu (Devetzvezdni Qi), pa še boljše.

Lepo se imejta in komunicirajta, raje glej "dobre" stvari!

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Yes, Bobnar.Verjetno boš prej direktor, kot se boš oženu.Jaz sem v boljšem položaju, mislm, da se bom ene 2o let prej, sam kaj ko nič ne vem točno; Intruder sploh noče podati jasnih odgovorov.....

Cat - Merkur Mars ti je delal shtalo prej - v soli npr., ko si jezikala - ali kaj podobnega.

Mislim, da si ta aspekt dosti obvladala zdaj...

Aja - mogoce grdo vozis... :>))

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aspekt, ki ga najtežje krotim, je opozicija Sat(strelec)

in Ven(dvojčka).

Ravno včeraj sem se zalotila, da sem spet zinila:nimaš me

dovolj rad...tipično...

Vedno prisotno nezaupanje, dvom, potreba po neskončni

ljubezni..

Po drugi strani pa kar naprej deluje obrambni sistem.

Če začutim, da postaja "nevarno", že najdem tisoč razlogov

za beg...

Naučila sem se(upam), da moja krutost do moških izhaja iz

strahu pred tem, da bom slej kot prej zavrnjena, poražena.

In potem je pač lažje oditi, predno se to zgodi, ane?

Se mi pa zdi krasno, koliko vedenja ti da astrologija.

Se mi zdi, da drugače gledam, odkar razumem, kaj se

dogajaja in zakaj.Pa poskušam to premagati...in jemljem

kot nalogo, ki jo moram opraviti...

x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Pa naj še kakšno pametno dodam... Imam stelij v devici, ki ga je že Marsa omenila (Mars, Uran, Pluton) v opoziciji s Saturnom. Verjetno kar težek aspekt, saj jaz ga 'krivim' za moje izpade, ko sem zoprna, težka, da znorim in se ne morem obvladat. Verjetno je najtežje takrat, ko tranzira čez stelij še kak težek planet. Ja, takrat pa najbolje kar stran od mene! x:)x

strelka

strelka

Marsa x:Dx, grdo vozim?! :vragec:

Se derem na voznike in jih pošiljam nekam, hehe?

Sej ne, res ne x;)x

Samo včasih se težko skoncentriram, to me skrbi, da potem opazim,da sem se pripeljala nekam, pa sploh ne vem točno kako.

Tega se pa skušam odvaditi in se zavestno zbujat x^x

lp

cat

Hoj, Strelka - me veseli! :) Long time no see... x:Xx

Ja - poznam (ne iz sebe, dobro, a jaz imam opp. + konj., kar je v bistvu podobno) - ful mojih frendov ima tole in vsi imajo enake 'tezave' in tudi vsi ful cutijo premike Urana in Marsa.

Uh, ti pa imas nasproti se Saturn... Pha. Potem pa ob teh konjunkcijah se posebej pazi na poskodbe.

Cat - x;)x- saj ni nujno, da dobesedno, ceprav - tak polozaj bi morda res lahko prav dobesedno prinesel tole - sunkovito, divjo, nekoliko nervozno voznjo...

ja, seveda - tudi koncentracijo.. Pa ves kaj se - prenestrpna morda do postopkov... TEGA cakanja...

Primer: ko se (koncno- a tole pa je ze asc) vrzes v akcijo, hoces da vse leti in se vse ful hitro odvija...

Zato sem rekla jezikala - ker je misel hitra, akcija pa jo spodbode in izstreli... tako nekako.

Ali pa, seveda, seveda,... to bo - zajedljivost - nekoliko ironicno sikanje. To bo, ja, tale tvoj aspektek. x;)x

Picasso

Sama imam slabo postavljeno venero:))Najprej je to škorpijonska venera in še v 12 hiši.

Zapovrh še v opoziciji s saturnom - ki je v 6.hiši(bik).

Priznam, da sem težak partner:))

Pravzaprav sem ugotovila zdaj še nekaj: Vse opozicije, ki jih imam se nanašajo na saturn. Evo bom jih kar naštela:

Saturn opozicija venera, jupiter opozicija saturn, asc opozicija saturn.

In premorem en sam kvadrat - X(devica)-merkur(strelec).

No - ostale opozicije me pa res zanimajo..

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Marsa, ironija, tako prijazna z malo cinizma, hehe... To bo ja x;)x

Pokowc, če je tista troblja name letela, moram povedat, da imam tako tovornjakarsko - globoko, se vsak zbudi, ampak z njo ravnam previdno - morda si bolj dajem duška, ko sem dobre volje, takrat je treba malo potrobit,tutu-tutu x8Dx ... na žalost, pa se je zadnjič neka gospa zaletela (čisto malo) vame, ker sem jaz vpila v avtu, naj se umakne, potrobila, pa pač nisem... x:Ix :zz:

jah,menim, da natali ni tk zlo skorpjonske narave, sej ma luni v devici, ane x;)x

ja the cat, treba trobit,da se koj poprav,ker fulk ocitno ne pazi,oz. odpira vrata na stezaj ob cest,al pa vozi migajoce, al pa se v bistvu nikamor ne premakne,pol pa ga jest kr s trobilo zbudim,da mu je treba dat vedet; da ni u postli x:Dx

P°k0w<

No ja...ugotavljam, da sem kar spremenljivka:).

Ampak tudi luno - devica - imaš zelo prav poko:)), čutim precej. Je pa res, da pa sploh nisem natančna in drobnjakarska in pa bog ne daj obsedena s čistočo. Ravno obratno. Tu pa je že strelec na delu:))

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 6 months later...

No, ker imamo spet na broju 'Dobre aspekte', pa obudimo se malo tole...

Kaj jemljete kot najslabse aspekte?

Bodisi pri sebi kot tudi pri drugih...

Kaj opazate?

Picasso

• 5 weeks later...

Vsem skupaj en lep pozdrav po dolgem času, posebej pa Vojku, upam da si dobil moj e-mail.

No res bi bila srečna, če bi Vojko, lahko pa tudi kdo drug malo pogledal te sumljive aspekte med nama, ker priznam da je včasih kar hudo in določenih stvari pri njemu enostavno ne zastopim... Rada bi vedela kaj je krivo za to?

Seveda, če po tem času še velja....

Vojko, hvala ... če pa zdaj ne gre, pa bom tudi razumela!

lp Yade

Pozdrav Yade!

Vem,da bo Vojko našel tole tvoje vprašanje,ampak bi mu ga še mogoče postavila v njegovem podforumu(boš dobila verjetno prej odgovor)DZK.

Sicer pa že na startu dvomiš,kot "če ne gre,pač ne gre",potrudi se in pozitivno misli,če druga ne,da vsaj možgančke preslepiš...in bo šlo še kako!

Torej vprašanja za Vojka v Devetzveznem Ki-ju in temi "dinamika partnerstva",tule pa ti mogoče odgovoril kakšen strokovnjak zahodne ali vzhodne astrologije.

Lep dan! :palec:

Vsem skupaj en lep pozdrav po dolgem času, posebej pa Vojku, upam da si dobil moj e-mail.

No res bi bila srečna, če bi Vojko, lahko pa tudi kdo drug malo pogledal te sumljive aspekte med nama, ker priznam da je včasih kar hudo in določenih stvari pri njemu enostavno ne zastopim... Rada bi vedela kaj je krivo za to?

Seveda, če po tem času še velja....

Vojko, hvala ... če pa zdaj ne gre, pa bom tudi razumela!

lp Yade

Pozdravljena Yade

Odgovor sem ti napisal v temi:

Dinamika in kompatibilnost partnerstva, v podforumu Devetzvezdni KI!

Prijeten dan ti želim, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...